Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dogo07']Jaka bieda :(.
Ale słodki i uroczy jest bardzo.
Rozumiem że teraz potrzebna jest szczególna opieka dla psiaczka: zmiany opatrunków po operacji itp. A jak z oczkiem i chodzeniem u maluszka ?[/QUOTE]

Co do oczka, to nie znam konkretów, wiec może lepiej poczekać na info od BUDRYSEK, ale co do chodzenia, to wiem,że wczoraj próbował wstawać na pozostałych 3 łapkach, więc nie ma oporów i strachu...dobrze to rokuje na przyszłość i na pewno ułatwi rehabilitację.
Myślę,że i zmiany opatrunków teraz ważne, ale chyba nie mniej istotna uwaga, opieka i bliskość człowieka... "brak samotności" i zaopiekowanie pomaga w zdrowieniu nie tylko psiaków... schronisko jest najgorszym wyjściem jakie mogłoby się wydarzyć...

Pomóżcie tej "nieszczęśliwej, osamotnionej pięknej kupce futerka"... ON JUŻ DOŚĆ PRZESZEDŁ, a malutki, kochany i słodki psiak z niego!

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/200/20111021123522.jpg/"][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/8569/20111021123522.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beataczl']jaki on bidusiek :-( zaopiekujcie sie nim jak tylko mozecie bo nie przetrwa staruszek...
cos postaram sie jeszcze wyskrobac dla Mikusia na leczenie...[/QUOTE]

[B]
Bardzo pilnie szukamy domu, choć tymczasowego.[/B].. [B]tu każda pomoc potrzebna...[/B]
...dziękuję za chęć wsparcia pieknego!...wierzę,że jeszcze w pełni pokaże jak cudnym i z wyglądu i z charakteru jest ten drobniutki starszy Pan!

Posted

dzwonilam do lecznicy, nic zlego sie nie dzieje
Mikus ma apetyt, probuje chodzic...na razie na 3 łapeczkach
duzo spi a jak nie spi to wpatruje sie w kociaczka ktory jest obok....spadla na Niego deska i peknał Mu pecherz :( trzymajcie kciuki takze na Niego :(

szukamy dla Mikusia tylko i wylacznie dt, hoteliku domowego w doslownym tego slowa znaczeniu

Posted

[quote name='BUDRYSEK']dzwonilam do lecznicy, nic zlego sie nie dzieje
Mikus ma apetyt, probuje chodzic...na razie na 3 łapeczkach
duzo spi a jak nie spi to wpatruje sie w kociaczka ktory jest obok....spadla na Niego deska i peknał Mu pecherz :( trzymajcie kciuki takze na Niego :(

szukamy dla Mikusia tylko i wylacznie dt, hoteliku domowego w doslownym tego slowa znaczeniu[/QUOTE]

Wrzucam informację i na FB...

[B]Mikuś pilnie potrzebuje dt domowego![/B]

Posted

[quote name='zuzlikowa'][B]
Bardzo pilnie szukamy domu, choć tymczasowego.[/B].. [B]tu każda pomoc potrzebna...[/B]
...dziękuję za chęć wsparcia pieknego!...wierzę,że jeszcze w pełni pokaże jak cudnym i z wyglądu i z charakteru jest ten drobniutki starszy Pan![/QUOTE]

dt pilnie potrzebne pomocy

Posted

[B][COLOR=lime]Cioteczki która by mi pomogła troche "pospamować" na innych wątkach i porozsyłać trochę pw z zaproszeniem na wątek MIlusia?[/COLOR][/B]:PROXY5::modla:

Posted

Jestem na zaproszenie, niestety nie udźwigniemy finansowo kolejnego futerka, mamy już cztery psiaki i kotkę na bdt, czekamy na kolejną suczkę, do tego nasze własne... mam ndzieje ze znajdzie sie dla niego jakieś ciepłe miejsce na zimę.

Posted

[quote name='stonka1125']Jestem na zaproszenie, niestety nie udźwigniemy finansowo kolejnego futerka, mamy już cztery psiaki i kotkę na bdt, czekamy na kolejną suczkę, do tego nasze własne... mam ndzieje ze znajdzie sie dla niego jakieś ciepłe miejsce na zimę.[/QUOTE]

Cioteczko kochana nic się nie stało - dziękuję ze wpadłaś do nas na wątek!

Wysyłam teraz pw, zamiesciłam też ogłoszenia Milusia na kilku wątkach... może inne cioteczki też przyjdą...

Posted

Poza tym, że mogę wpłacić parę groszy pod koniec tygodnia nie mam jak pomóc Mikusiowi.
On jest stary i większość dnia będzie przesypiał nie będzie kłopotliwy. Dbanie o niego to z pewnością będzie obowiązek ale ....
ale schronisko to dla niego wyrok. On sobie rady nie da. Jest zbyt słaby.

Posted

[B][SIZE=2]Mikuś już po operacji... musi być jutro zabrany z lecznicy.
Czy ten malutki, milutki psiak, który potrzebuje teraz ciepłego, czystego miejsca, wróci do schroniska?
Nie mamy gdzie go zabrać... pilnie potrzebujemy domu, choć tymczasowego.[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='maja602']Poza tym, że mogę wpłacić parę groszy pod koniec tygodnia nie mam jak pomóc Milusiowi.
On jest stary i większość dnia będzie przesypiał nie będzie kłopotliwy. Dbanie o niego to z pewnością będzie obowiązek ale ....
ale schronisko to dla niego wyrok. On sobie rady nie da. Jest zbyt słaby.[/QUOTE]

Maja, chita, ewa... dziękujemy bardzo za wsparcie Mikusia...

Bardzo potrzebny dom, choć tymczasowy... bardzo!

Posted

[quote name='Julia84']Cioteczki pomóżnie mi rozsyłać wątek!

Mam też pytanie, [B]czy Miluś ma wydarzenie na FB[/B]?

Może któraś cioteczka się zlituje i zrobi banerek?[/QUOTE]

Mikuś ma wydarzenie... i folder z większą ilością zdjęć... linki w pierwszym poście

:) i tu też wrzucam... a co mi tam :)
[URL]https://www.facebook.com/event.php?eid=268462189859195[/URL]

Oczywiście zapraszam do wydarzenia Mikusia także!

[B]Czy ktoś może wrzucić wątek Mikusia na stronę staruszków?[/B]... psiegranemarzenia?