bumel Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 W klinice na SGGW powiedziano mi, że dr Maciej Lenarcik odszedł na emeryturę. Czy ktoś mógłby mi polecić innego psiego neurologa, który przyjmuje w Warszawie? Quote
ania i negra Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Co prawda nie w Warszawie, ale niedaleko bo w Milanówku jest Arkadiusz Olkowski przychodnia Auxilium [url]http://www.przychodnia-auxilium.pl/[/url] ze swojego doświadczenia mogę go polecić. Quote
bumel Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Dziękuję bardzo za podpowiedź, mój pies ma m.in. padaczkę i pod tym kątem rozglądam się za neurologiem... Do tej pory, po konsultacji właśnie z dr Lenarcikiem, żył z tym bez leków... ale ataki są coraz silniejsze i dłuższe, obawiam się o jego serduszko... p.s. dodzwoniłam się do lecznicy Anima na ul. Różanej - tam dr Lenarcik jeszcze przyjmuje choć aktualnie przebywa na urlopie. Quote
suszinka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 tak, dr Lenarcik podobno przyjmuje jeszcze na Różanej, a dr Olkowski chyba raz w tygodniu także na Puławskiej (oprócz Milanówka) Quote
Recommended Posts