asl Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Serdecznie dziękuję za wpłaty na Reksia :) A były takie 4 września 35 zł od Teresaa11 :) 9 września 50 zł od Ewelina_t :) 10 września 30 zł od Krystyna S. :) Quote
Nilsson Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Zapraszamy na bazarek dla ślepego Cezara [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246796-robi-si%C4%99-prosz%C4%99-nie-pisa%C4%87[/url] Quote
teresaa118 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Poszla wplata dla Reksia za pazdziernik. Nikt nic nie pisze o piesku. A szkoda! Quote
Nilsson Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='teresaa118']Poszla wplata dla Reksia za pazdziernik. Nikt nic nie pisze o piesku. A szkoda![/QUOTE] NO to ja napiszę ;).Reksio ma się dobrze,apetyt ma OGROOOOOMNY:crazyeye:Coraz wcześniej robi pobudki szczekaniem ok 5,30 i biegiem do kuchni do michy.Jak Pani kuchnię otworzy to chociaż jest najstarszy z trójki piesków z którymi mieszka ,to jest zawsze pierwszy.Żadna przeszkoda mu nie straszna.;) Quote
teresaa118 Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Czas na nowe wplaty, miesiac juz minal. Tym razem wplace za dwa miesiace, trzeba kody oszczedzac. Swietnie, ze Reksiowi dobrze idzie.Jak pies ma apetyt, to i jest zdrowy Quote
Zofija Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='teresaa118']Poszla wplata dla Reksia za pazdziernik. Nikt nic nie pisze o piesku. A szkoda![/QUOTE] Teresa byłam u pieska osobiście. Zawoziłam mu mięso. Może jeść tylko wołowinę. To jest pies w wieku 10 lat, a wygląda na 20.... Jest zadbany, na ile to możliwe po tym wszystkim , co przeszedł. Ma ciepło, opiekę i miłość. Ale widać po nim, widać, ze ten pies przeszedł piekło... Z tego , co wiem pieniążki od Ciebie już dotarły. DZIĘKUJĘ.!!!Ja płącę 200zł za niego i co drugi mc z 60zł za jedzenie. Czasem coś jeszcze za leki Quote
Zofija Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Ciocie zobaczcie w jakim stanie pies trafił do cieszyńskiego schroniska... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248574-Szkielet-na-4-łapach-kundelek-Kani-PILNIE-POTRZEBNY-DOM[/URL]!!!! Quote
Zofija Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Reksiu odszedł za TM.... Był coraz słabszy. Miał , tak jak pisała, ponad 10 lat, ale z wyglądu dużo, dużo więcej. Dużo spał. Był coraz mnie aktywny. I przed wczoraj już się nie obudził.... BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC... A Ty Reksiu biegaj szczęśliwy za Tęczowym Mostem.... Quote
Cantadorra Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='Zofija']Reksiu odszedł za TM.... Był coraz słabszy. Miał , tak jak pisała, ponad 10 lat, ale z wyglądu dużo, dużo więcej. Dużo spał. Był coraz mnie aktywny. I przed wczoraj już się nie obudził.... BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC... A Ty Reksiu biegaj szczęśliwy za Tęczowym Mostem....[/QUOTE] Żegnaj Reksiu, odpoczywaj piesku [*TM] Quote
teresaa118 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Smutne, jeszcze jedna starowinka poszla pobiegac za TM. Ciocie, ma Reksio jakies dlugi? Quote
Zofija Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='teresaa118']Smutne, jeszcze jedna starowinka poszla pobiegac za TM. Ciocie, ma Reksio jakies dlugi?[/QUOTE] Teresa, na Reksiu były długi od początku. I szczerze mówiąc potem mi się już tego nie chciało liczyć. Ania tylko wpisywała ile kto wpłacił. Jeżeli sobie życzycie to mogę to zliczyć. Generalnie składek było mnie niż opłat. Reksiu mógł jeść tylko wołowinę, dlatego co 2 mc dopłacaliśmy z 50zł. Leki też. Quote
zachary Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Żegnaj piesku...Śledziłam twoje losy...Odszedłeś we śnie, spokojny, zaopiekowany.To takie ważne... Quote
bela51 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Zagnaj Reksiu, dobrze, ze chociaz ostatnie dni Twego zycia były szczęsliwe.:-( Quote
malu Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 smutne, że tak mało szczęścia zaznał, ale dobre, że zaznał go w ogóle. Dobranoc Reksiu, niech przyśnią się Ci same szczęśliwe dni. Quote
Zofija Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Ciocie, przepraszam za offa, ale jest taki psiak w cieszyńskim schronisku: bez łapki, niewidzący ,a z charakteru to serducho na 4 łapach. Zaożyłam mu wątek. Zapraszam....:http://www.dogomania...eramy-na-hotel/ Quote
malu Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 bardzo mi przykro, a jednocześnie cieszę się, że przez ostatnie lata miał kochających ludzi przy sobie. Quote
Zofija Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Zapraszam na wątek wielkiego strachulca, z cieszyńskiego schroniska- Etny: http://www.dogomania...lik/?p=15841638 Może tym razem zdążę z pomocą. Quote
Zofija Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Zobaczcie na wątek Faziego....Po śmierci opiekunki znalazł się w schronisku i jeżeli go nie wyciągniemy, to odejdzie z rozpaczy...: http://www.dogomania...łagamy-o-pomoc/ Quote
Recommended Posts