Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę o aktualizację wpłat dla Reksia - nie chcę na fb świecić oczami. pani Ewa L. zdeklarowała się, że coś wpłaci. Mamy na razie 3 darczyńców z fb - dziękujemy bardzo.

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lobaria']Bardzo proszę o aktualizację wpłat dla Reksia - nie chcę na fb świecić oczami. pani Ewa L. zdeklarowała się, że coś wpłaci. Mamy na razie 3 darczyńców z fb - dziękujemy bardzo.[/QUOTE]

Generalnie robię rozliczenia raz na miesiąc- mogę robić raz na tydzień- ale częściej? Wolałabym nie częściej, poniewaz nie mam bezpośredniego dostępu do konta.

Posted

[quote name='Zofija']Generalnie robię rozliczenia raz na miesiąc- mogę robić raz na tydzień- ale częściej? Wolałabym nie częściej, poniewaz nie mam bezpośredniego dostępu do konta.[/QUOTE]

Jeśli uda się raz na tydzień, to byłoby dobrze, ludzie z fb muszą mieć potwierdzenie, że pieniążki dotarły. Miesiąc to stanowczo za długo.

Posted

[quote name='Lobaria']Jeśli uda się raz na tydzień, to byłoby dobrze, ludzie z fb muszą mieć potwierdzenie, że pieniążki dotarły. Miesiąc to stanowczo za długo.[/QUOTE]

Mogę robić raz na tydzień. Nie ma problemu. Zrobię uaktualnienie do soboty

Posted

Dla Reksia jest 21,50 zł I część wpłat z tego bazarku
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/225528-R%C3%B3%C5%BCne-na-Aisz%C4%99-i-Reksia-do-11-kwietnia-br?p=18935119#post18935119"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225528-Różne-na-Aiszę-i-Reksia-do-11-kwietnia-br?p=18935119#post18935119[/URL]
podzielona na pół
(35 zł + 4 zł nadwyżki od Alli Chrzanowskiej oraz 4 zł od Mariusza pp. Razem 43 zł po połowie dla Reksia i Aiszy daje kwotę 21,50) Dziękuję bardzo za te wpłaty :)

Posted

Uzupełniam wpływy na konto Fundacji:

[SIZE=3][COLOR=#000080][FONT=Times New Roman]03.04. wujek&ciocia-25,00zł
04.04. P.Barbara z Bielska-20zł
16.04. P.Olga z Wrocławia-13zł
16.04. P.Ewa z Mrągowa-20zł
17.04. bazarek-21,50zł

Razem= 99,50zł + 221,50ZŁ (było) na koncie Reksia na dzień 18.04. jest [U][B]321,00zł

[/B][/U][/FONT][/COLOR][B][COLOR=#ff0000][FONT=Times New Roman]WSZYSTKIM BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY!!!:loveu:[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][B][COLOR=#ff0000]

[/COLOR][/B]

Posted

40,00 zł dla Reksia uzbierało się z bazarku z ubrankami, które przekazała od swej znajomej Zofija :)
Niestety linku do bazarku nie podam bo zaginął więc rozliczenie tutaj:

Bazarek był dla Reksia Aiszy i na wątek Inga.mm. Inga.mm prosiła aby przekazać pieniążki na Aiszę i Reksia.
20 zł wpłaciła Bela51 (z nadwyżką 2 zł)
45,50 + 3 zł nadwyżki wpłaciła Noemi1
11,50 zł wpłaciła Kasiek0502
Razem 80 zł do podziału między Reksią i Aiszę a zatem dopisuję Reksiowi 40,00 zł

Posted

[quote name='asl']40,00 zł dla Reksia uzbierało się z bazarku z ubrankami, które przekazała od swej znajomej Zofija :)
Niestety linku do bazarku nie podam bo zaginął więc rozliczenie tutaj:

Bazarek był dla Reksia Aiszy i na wątek Inga.mm. Inga.mm prosiła aby przekazać pieniążki na Aiszę i Reksia.
20 zł wpłaciła Bela51 (z nadwyżką 2 zł)
45,50 + 3 zł nadwyżki wpłaciła Noemi1
11,50 zł wpłaciła Kasiek0502
Razem 80 zł do podziału między Reksią i Aiszę a zatem dopisuję Reksiowi 40,00 zł[/QUOTE]

Zosiu i jeszcze 10 zł dopisuję dla Reksia za 2 ubranka kupione przeze mnie poza bazarkiem za łączną kwotę 20,00 zł do podziału między Reksia i Aiszę.
(Aiszy też już dopisałam te 10 zł)

Posted

[quote name='asl']Zosiu i jeszcze 10 zł dopisuję dla Reksia za 2 ubranka kupione przeze mnie poza bazarkiem za łączną kwotę 20,00 zł do podziału między Reksia i Aiszę.
(Aiszy też już dopisałam te 10 zł)[/QUOTE]

Aniu, czyli -50zł, tak?

Posted

[quote name='Secia']Reksiulku dumnie wypinaj piers i do przodu :-)[/QUOTE]

Wypina,wypina pierś,jak mu się coś nie podoba np.kąpiel to pomrukuje i nawet udaje się mu warknąć:lol:
Ale najgorsze ,że nikt się tym nie przejmuje i kąpiel jest kontynuowana:evil_lol:

Posted

Reksio od pewnego czasu drapie się coraz bardziej. Ostatnio tak się drapał, ze rozszarpał ubranko. Dzisiaj był u weta, którego specjalnością jest dermatologia dr Blimke w Ustroniu. Dostał leki za ok. 60zł , ale to nie wszystko. [U][B]Właściwe leczenie jest bardzo drogie[/B][/U]. Jutro Dea do niego zadzwoni i będzie wszystko wiedziała- jakie leczenie i co dokładnie oznacza-bardzo drogie...Generalnie bardzo się tym zmartwiłam

Posted

[quote name='inga.mm']coś zgubiłam: dlaczego się drapie?[/QUOTE]

swędzi go skóra- ma niedoczynność tarczycy. Czekam na wieści od Dei dotyczące dokładnej diagnozy i dalszego leczenia

Posted

[quote name='Lobaria']Dziś czekam na wpłaty, jakie doszły, aby uzupełnić na wydarzeniu.[/QUOTE]

już piszę do Dei w sprawie wyciągu z konta-dziękuję Lobaria

Posted

[quote name='Zofija']już piszę do Dei w sprawie wyciągu z konta-dziękuję Lobaria[/QUOTE]

To czekam, dopiszę o tym swędzeniu i jeszcze raz zaapeluję o pomoc.
Uszy do góry, Reksiu

Posted

[quote name='Zofija']swędzi go skóra- ma niedoczynność tarczycy. Czekam na wieści od Dei dotyczące dokładnej diagnozy i dalszego leczenia[/QUOTE]

Biedaczek, że tak go swędzi... :shake:

Zosiu ja od tych pieniążków co mam odejmuję te 7 zł które poszły na jedzenie Reksia.

Posted

[quote name='Lobaria']Dziś czekam na wpłaty, jakie doszły, aby uzupełnić na wydarzeniu.[/QUOTE]

Mam wyciąg z konta na razie nie ma nowych wpłat. Zobaczymy we wtorek

Posted

[quote name='asl']Biedaczek, że tak go swędzi... :shake:

Zosiu ja od tych pieniążków co mam odejmuję te 7 zł które poszły na jedzenie Reksia.[/QUOTE]

Aniu odliczyłam 7,00zł od ogólnego stanu. Nie dzielę tego. 7,00zł za które kupiłam tabletki na tarczycę

Posted

Reksiu zazywa; euthyrox-75mg dziennie tj.1,5 tabletki
Metypred 1/4 tabletki dziennie
Wit A 1 dziennie
Od Weta dostał szampon dermatologiczny i krople Kerabol które dodaje się do jedzenia.To co dał Weterynarz to przyjdzie na rach fundacji.

Na razie zapłaciliśmy leki: 12,90zł (część leków) i 15zł zawiezienia Reksia do Ustronia do weta.
Ja wcześniej z nim byłam , ale teraz naprawdę nie miałam jak. Przyjaciółka co mnie woziłA ma poobijane kolano.

Czyli na ten moment wydaliśmy [U][B]27,90zł[/B][/U]