MałGośka Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 Gucio - nie pytaj, tylko bierz :-D Quote
Guciek Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 No to cool 8) :lol: :D ;) Niedługo będzie dyndał na stronce :D Quote
Guciek Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Już wsadzone :D [size=2][url]www.schroniskoradom.za.pl/linki.html[/url][/size] Ktoś jeszcze chce żeby mu umieścić? 8) Ja moge dać radomskiego na wymiane :P (to znaczy Pasavera go jutro zrobi :lol: dziś jej veny twórczej zabrakło :fadein: :wink: ) Quote
tufi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Strona naprawde bardzo ladna :) Jak najszybciej postaram sie umiescic adres w linkowni schroniska w Swarzedzu :) I prosze o wstawienie naszego adresiku do Was [url]www.schronisko.psiaki.com.pl[/url] Gucio - ja mam jeszcze taki adres strony Radomia: [url]http://republika.pl/schronisko-radom/[/url] - znasz jej tworce? Maja byc dwa adresy w linkach u nas, czy tylko jeden z nich? I rowniez prosba - wrzuc link naszej stronki u siebie, bannerka jeszcze nie mamy. Quote
MałGośka Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Tufi - dziękujemy :-D No i oczywiście nasza linkownia wzbogaci się odpowiednio 8) Quote
Guciek Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Tufi tamten adres to i ja znam :roll: i twórce też znam... :roll: Marcin pracował w schronisku i robił strone o adresie [url]www.republika.pl/rtoz_radom[/url] ale jak odszedł z pracy w schronisku to i strona została skasowana a link do tej do której podałaś-też nie będzie aktualizowana ;) Zaraz wsadzam Swarzędz:D Quote
Amie Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [b]Tufi[/b] - pozwoliłam sobie zrobić Wam banerek, bo nie widziałam nigdzie na stronie do pobrania. I już jest w linkowni u nas :) Quote
Szantina Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Jutro,najdalej w sobotę wasz banerek pojawi się na stronie moich białasów. Mam nadzieję,że mała przesyłka szczęśliwie dotarła do Ewy - kurier znany i zaufany :wink: Quote
malawaszka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 :angel: a mnie Pasaverka robi stronkę adopcyjną sznaucerów i też umieścimy Wasz bannerek :D a Wy nasz??? :P no i będę prosiła o współpracę w razie jakby trafiło do was jakieś sznaucerkowe nieszczęście :( Quote
MałGośka Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Dziewczynki - wielkie dzięki :-D [b]Malawaszka [/b]- przekazałam Amie :-) Się da zrobić ;-) [b]Szantinka [/b]- nic Ewa nie wspominała, moze zadzwoń do niej?... Quote
Szantina Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 U białasów na stronce jest już wasz banerek. Moi znajomi też obiecali,że zamieszczą go u siebie na stronach. Malawaszka -czekam na twój banerek. Quote
malawaszka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 dzięki dzięki :D będzie jak tylko zrobimy stronkę :P Quote
MałGośka Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 Zmieniliśmy numer konta - aktualny to: [b]Fundacja "ZWIERZYNIEC" w Wieluniu Bank Pekao S.A. I O. w Wieluniu 17 1240 3291 1111 0010 0558 5244 [/b] Jest również na stronie schroniska. Quote
Guciek Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 MalGoska a czy mozna prosic o umeszczenie banerka od radomskich psiakow? :) [url]www.schroniskoradom.za.pl/pobierz_banner.html[/url] :) Quote
Amie Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 [b]Gucio[/b] - proszę bardzo, już jest na stronie banerek :) Quote
Guciek Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 [b]Amie[/b]-dziekuje, dziekuje, dziekuje :modla: :modla: :modla: :buzi: :calus: Quote
chip Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 [b]MałGośka[/b] - w treści informacji o adopcjach wirtualnych macie jeszcze stary numer konta - tam też zmieńcie. A Oliwka jest przepiękna :D Quote
MałGośka Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 [b]AKCJA "OBRÓŻKA"[/b] rozpoczęta! Kochani! - mamy olbrzymią prośbę! W związku z tym, iż udało nam się przeprowadzić w schronisku akcję odpchlenia wszystkich naszych podopiecznych - marzymy o tym, by za miesiąc wszystkie zaopatrzyć w obróżki przeciwpchelne (lub nawet o działaniu przeciwkleszczowym). Paroma dysponujemy, ale psiaków jest ok. 60... Obróżki, które są SKUTECZNE - są również niestety droższe i dostępne głównie w sklepach zoologicznych lub gabinetach weterynaryjnych. Rozpoczynamy więc akcję "Obróżka" i bardzo prosimy o pomoc :) Tylko wtedy, gdy wszystkie psiaki będą zabezpieczone obróżkami - akcja, którą przeprowadziliśmy nie pójdzie na marne, a kleszcze i pchełki nie będą nam straszne ;) Quote
Amie Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Obróżki przeciw pchełkom i kleszczom :) Ważne tylko, aby nie te ziołowe, bo nie działają (psiaki miały je w zeszłym roku). Jeżeli chodzi o rozmiary to wszystkie się przydadzą :) Quote
iza_szumielewicz Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Małgośka, coś Ty taka nieśmiała? :lol: :lol: Trzeba było walić prosto z mostu, że gadżety potrzebne!!!!! Paczka już spakowana (koszulki, czapki, kubki, długopisy, "smycze") i czeka na recepcji na PONIEDZIAŁKOWĄ wysyłkę. Wysyłam tę paczkę na Twoje nazwisko za potwierdzeniem odbioru, OK? Powinna dojść we srodę.... Całuski, Iza P.S. Na drugi raz dzwoń do mnie 0 501 290 484 :wink: Quote
malawaszka Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='Amie']Obróżki przeciw pchełkom i kleszczom :) Ważne tylko, aby nie te ziołowe, bo nie działają (psiaki miały je w zeszłym roku). Jeżeli chodzi o rozmiary to wszystkie się przydadzą :)[/quote] no ja poproszę o napisanie nazwy najlepiej bo kompletnie się nie znam na obróżkach takich :oops: Quote
MałGośka Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 [b]Iza [/b]- :buzi: Dziękuję! :angel: :angel: :angel: [b]Malawaszka [/b]- też nie znam się na firmach, ale jak Amie napisała, ziołowe jedynie są nieskuteczne na nasze warunki (one pewnie są lepsze dla maluchów, bo nie toksyczne dla nich, ale tak tylko sobie "gdybam"). Reszta - jaka by nie była, na pewno sie przyda! :roll: Quote
GeBa Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 MałGośka wiem ze polecialo czesc obrozek i wiem tez ze udalas sie na zasluzony odpoczynek ale moze ktos powie jak tak akcja obrozki ile juz dotarlo i ile nadal trza no i jakie rozmiary czy na te wieksze czy na mniejsze ogony. Idziemy w sobote do weta i mamy obiecane ze moze mili panowie cosik wysuplaja ze swoich zapasow Quote
Szantina Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Kochani-właśnie rozmawiałam z Ewą. Obróżek jest bardzo mało(określiła to ilością śladową) więc potrzebne są we wszystkich rozmiarach i sporej ilości. Trzeba pamiętać o tym,że tam ilość psów nie jest stała.Niestety więcej się pojawia niż jest adoptowanych. Do wszystkich wirtualnych opiekunów- kochani nie zapominajcie o swoich podopiecznych. Quote
Recommended Posts