Jagoda Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Jagódko Twoja Jagódka ma już swój domek! :lol: i nic mi nie napisałaś o tym :o ale super :BIG: Quote
chip Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Wróciłam z wojaży i posłusznie się melduję. .... Ewa przyjedzie do Was autobusem, ale to silna kobietka, więc może sobie poradzi? Kiedy i na jak długo Ewa będzie w Warszawie ? Jakoś nie mogłam wyrozumieć z poprzednich postów nic na ten temat. Pytam, bo jeżeli przybędzie na któryś weekend to my mamy te obiecane dla niej deski budowlane i jak uzbiera się cos jeszcze to Witek mógłby Ewę razem z tym wszystkim odwieźć do Wielunia. Quote
MałGośka Posted May 11, 2004 Author Posted May 11, 2004 Jagoda - pseprasam... :oops: tak jakoś wyszło... Chip - Ewa przyjeżdża 22-go maja (sobota) na spotkanie u Bei, wracać bedzie w niedzielę, na razie wiem, że do zabrania jest pudło książeczek zdrowia, ale może coś by sie jeszcze znalazło? Może te rzeczy od Kory, ewentualnie może coś jest jeszcze u Gosi (Paweł chyba coś wspominał, ale nie wiem czy cos mi sie nie pomajtało...) :hmmmm: Quote
bea100 Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 MałGosiu: to jest karton książeczek/potwornie ciężki 8) Chipku: pomyśl, to co napisałaś to wspaniały pomysł (Ewa u mnie zanocuje/w niedzielę moglibyście pojechać :D ) Quote
chip Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 MałGosiu: to jest karton książeczek/potwornie ciężki 8)Chipku: pomyśl, to co napisałaś to wspaniały pomysł (Ewa u mnie zanocuje/w niedzielę moglibyście pojechać :D ) No to no problem :P , pozwolę wam jeszcze rano zjeść późne śniadanko i mogliby w niedzielę ruszyć od ciebie tak około 11:00 (bo my do 10:00 ćwiczymy w szkole, a już jedne wagary mamy zaliczone więc na więcej :Dog_run: nie moge chłopakom pozwolić :wink: ). Quote
bea100 Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Chipku: jesteście przecież u mnie w sobotę, to z Ewą obgadacie powrót w niedzielę :D Quote
MałGośka Posted May 11, 2004 Author Posted May 11, 2004 Beatko :-) Ewa nie mogła sie do Ciebie dodzwonic i prosiła by potwierdzić jeszcze raz jej przyjazd. A z ewentualnego powrotu z Witkiem bardzo sie ucieszyła :o :wink: Dziewczynki warszawskie - popstrykajcie jakieś zdjecia, co? :oops: Taaaaaaka impreza, tfu!, poważne spotkanie wymaga udokumentowania... 8) Quote
chip Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Powrót Ewy 23'ego (niedziela) zaklepany - Witek też się ucieszył (ciekawe z czego :wink: ). Tak więc będą mogli zabrać ze sobą parę rzeczy (ile się zmieści do powiększonego bagaznika po położeniu tylnych siedzeń - szczegóły ustalimy w sobotę. Co do fotograficznej dokumentacji bardzo ważnego spotkania u Bea'ty - to przydałby się aparat cyfrowy, bo na zdjęcia z takiego zwykłego to trzeba by za długo czekać :roll: . Ale pewnie któraś z dziewczyn będzie miała takie cudo, ja niestety pozbawiona jestem nawet takiego zwykłego (cyfrowego sie jeszcze nie dorobiłam :( , a zwykły - uszkodzony, czekam na naprawę i sprowadzenie części, co może potrwać ze trzy tygodnie :roll: ). Quote
Szantina Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Czipku kochanie nie martw się - cyfrówka zapewniona i dokumentacja ze spotkania u Bei będzie.A zapasowe "bateryjki" tez zabiorę . I tym sposobem następny problem rozwiązany. Pozdrawiam Quote
jovka Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Bea, Czy macie jakoś umówiony odbiór rzeczy od Kory - nic nie wiem bo mnie znowu parę dni nie było - czy mam po nie podjechać i dostarczyć Wam przed weekendem? Quote
bea100 Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Bea,Czy macie jakoś umówiony odbiór rzeczy od Kory - nic nie wiem bo mnie znowu parę dni nie było - czy mam po nie podjechać i dostarczyć Wam przed weekendem? No nie mamy :x Jovka: A nie mogłabyś kochana przyjechać z tymi grami w sobotę 22go? Nie wyobrażam sobie, by Ciebie zabrakło :roll: Kora wie o spotkaniu, ale coś się nie odzywa... 8) jej sunia poważnie choruje ot co... :cry: Quote
Kora Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Dziewczyny, musicie to wszystko zabrac z mojego domku :roll: , doszly jeszcze krople, masci do nosa i uszu, oraz jakies syropy wszystko z data do 2005-7 roku! Aaa i jeszcze pewnie cos sie znajdzie w piwnicy! Quote
jovka Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 Kora, odezwę się do Ciebie i jakoś po to wszystko w tygodniu podjadę. Quote
MałGośka Posted May 18, 2004 Author Posted May 18, 2004 Loodziska! Głównie Warszawiacy kochani! Pilne! W pierwszy weekend czerwca są Dni Wielunia - ponieważ z planowanych Dni Otwartych schroniska nic przez choróbska nie wyszło - bardzo nam zależy na tym. Chcemy zapewnić jakieś rozrywki, tak by schronisko dobrze się ludziom kojarzyło, a jeszcze lepiej by móc zdobyc na tym jakąś kasę. Planujemy własnie jakis kiermasz - ale wiem, że Terzia (tak jak wcześniej planowała) nie podrzuci na na niego "fantów" :-( Jeżeli macie jakieś pomysły - będziecie mogły to osobiście z Ewą obgadać. My swoje plany mamy - ale jest strasznie mało czasu i sama nie wiem co z tego wyjdzie. :roll: Prośba dodatkowa - chcemy mieć na te dni koszulki. Nadruk załatwimy na miejscu, a koszulki chcemy załatwić ZA DARMO - np. ze sklepów. Niechby uzbierało sie tylko pare sztuk - bedzie już można ubrać w nie wolontariuszy, gdyby było więcej - można by było je sprzedać. Może własnie Wy miałybyście możliwość do tej soboty (tak by przekazać Ewie) załatwić choc po sztuce takiego nowego T-shirtu - wszystko jedno jakiego koloru i rozmiaru, byleby jednobarwnego....? :roll: Quote
bea100 Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Nooooo to kochani ogłaszam: wstęp do ogrodu...z co najmniej jednym T-Shirtem w garści :angel: Posprawdzam...wejściówki :lol: Quote
Szantina Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Z mojej strony - załatwione- tylko jaki kolor? Fajnie żeby wolnotariusze mieli taki sam kolor - z nadrukiem na koszulce będą ''widoczni'' w tłumie. Pozdrawiam Quote
bea100 Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Szanteczko, Twoje poczucie piękna się odezwało :D To może kup hurtem np 15 szt i skasujemy wszystkich ...przy wejściu...jak myślisz? Proponuję kolor szafirowy/ jak dogo :D Quote
Szantina Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Nie ma problemu - jutro kupię 15 szt tylko nie chcę obiecać , że będą szafirowe.Postaram się takie znaleść. Acha , mam jeszcze obiecany namiot 4 - osobowy i mam nadzieję odebrać go przed sobotnim spotkaniem. Można go rozciąć i osłona przed słońcem gwarantowana. Pozdrawiam Quote
MałGośka Posted May 18, 2004 Author Posted May 18, 2004 Dziewuszki - kolor naprawdę obojetny, bo to taka akcja na szybko... :roll: Nam z Ewą marzy się taka ładna, ciemna zieleń... :oops: Fajnie by tylko było gdyby się znalazło parę różnych rozmiarów :roll: No i dziewczynki - beeez przesaaaady, co? :wink: 8) Quote
Szantina Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Kupiłam 20 szt. koszulek ( niestety nie są zielone) Jestem zadowolona, bo udało mi się "wytargować" i 1 szt kosztowała 5 zł. Tak więc już wiecie ile będzie kosztował" wstęp" na sobotnie spotkanie u Bei :wink: 5zł lub koszulka Pozdrawiam Quote
chip Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 MałGoś - A jakie jest zapotrzebowanie ilościowo-rozmiarowe na te koszulki ? Czyli ilu tych wolontariuszy chcesz ubrać ? Szantina - jaki kolorek nabyłaś ? Dobrze by podać, coby Ci co chcą wstępować z koszulkami to mogli zgrać sie kolorkiem :wink: Quote
MałGośka Posted May 19, 2004 Author Posted May 19, 2004 :o o matko, Szantinka! Przecież dziewczyny - Wy już niedługo chleba nie bedziecie miały za co kupić! :roll: Ja tu delikatnie..o darmowych...a Wy znów kupe kasy wykładacie :oops: A ja juz jestem jeden wielki wyrzut sumienia..... Chipku - 20 sztuk to już na wolontariuszy starczy i to z nawiązką, sądzę, że liczba osób nie przekroczy 10... Ale bardziej będziemy chciały te koszulki sprzedawać - po pierwsze jakis dochód dla schroniska, po drugie - reklama :-D A kolorem naprawdę się nie przejmujcie - "biorę" wszystkie! Quote
bea100 Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Szantinka mówiła mi, że koszulki są szafirowo/fioletowe :D Odblaskowe :D Fajnie :D Acha. Zielonych nie było. Kochani: Bez piątaka w garści/ od osoby lub koszulki (nowej, ta co na grzbiecie TZa się nie liczy :wink: :lol: )...nie przepuszczę :lol: Quote
PIKA Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Aha, czyli ode mnie masz juz 10 zł skasowane :lol: Bea a jak TZ zdejmnie tą koszule i zostawi jako dar :roll: :wink: Quote
bea100 Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 ...Bea a jak TZ zdejmnie tą koszule i zostawi jako dar :roll: :wink: Wszelkie dary, jak zwykle, przyjmujemy... :angel: Gołego TZta...zapraszamy...bo przystojny skubaniec (Pika, czy on wie co Ty knujesz ?) :drinking: Quote
Recommended Posts