Beat2010 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Amanty były wczoraj na spacerze na wybiegu z Paulinką, rozczuliły mnie Amant i Finka, bo jak zobaczyły, to nie chciały wracać beze mnie do boksu lub przynajmniej bez pogłaskania :) Amant wyczesany bardzo ładnie wyglada z przodu, z boczku na znowu "błoto" do zmycia wodą. W przyszły weekend ma być upał, to może Żanetka go wykąpie z szamponem :modla:. Quote
Beat2010 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 niestety, kapiel ciągle przed Amantem, może w niedzielę się uda Quote
Beat2010 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='Beat2010']niestety, kapiel ciągle przed Amantem, może w niedzielę się uda[/QUOTE] no i nie udało się, jak przyjechałyśmy były ciężkie, czarne chmury i martwiłyśmy sie, ze po kapieli w zimnej wodzie ( bo inna nie jest dostępna) jak spadnie deszcz, to Amant nie wyschnie i, nie daj, Boże, rozchoruje się. Cała trójka była na wybiegu, po Blekim widać upływ lat, już tak nie szaleje jak rok czy dwa temu, Finka słodka jak zawsze, Amantowi przy głaskaniu można kości policzyć Quote
Beat2010 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name='sambo_os1']Ja sobie podczytuje co tam u Amancika....[/QUOTE] Dzięki Sambo za obecność:Rose: Nie mamy od ponad miesiąca "dostępu" do Demonka-Bursztynka i jego towarzyszki Lili-u nich w boksie remont ( nie posuwajacy sie do przodu od tego własnie miesiąca) a one zamknięte w szpitalu zakaźnym bez możliwości spacerów:-( Quote
sambo_os1 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Oj to smutne,biedne psiny zamknięte w budynku...:-( muszą jakoś przetrwać... Ogłoszenia ponawiam i nikt nawet nie zadzwonił o Bursztynka....chyba muszę zrobić mu nowe ładne zdjęcia jak już wyjdzie ze szpitala,Lili też nie zaszkodzi. Ucałowania dla Amancika. Quote
Kasia77 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='Beat2010'] Nie mamy od ponad miesiąca "dostępu" do Demonka-Bursztynka i jego towarzyszki Lili-u nich w boksie remont ( nie posuwajacy sie do przodu od tego własnie miesiąca) a one zamknięte w szpitalu zakaźnym bez możliwości spacerów:-([/QUOTE] ...:(..........:(........ Quote
Beat2010 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Amant został wczoraj wykąpany (z szamponem :) ), uczesany, był bardzo spokojny, łagodnie przyjmował nasze znęcanie sie nad nim. Dopiero wczoraj zobaczyłam, że [COLOR=#800080]Amantowi zaczyna sie podwijać przy chodzeniu prawa tylnia łapka ( tak jak Sarze[/COLOR]) , [B][COLOR=#ff0000]SPONDYLOZA??????????????[/COLOR][/B] Quote
Kasia77 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Beat2010']Amant został wczoraj wykąpany (z szamponem :) ), uczesany, był bardzo spokojny, łagodnie przyjmował nasze znęcanie sie nad nim. Dopiero wczoraj zobaczyłam, że [COLOR=#800080]Amantowi zaczyna sie podwijać przy chodzeniu prawa tylnia łapka ( tak jak Sarze[/COLOR]) , [B][COLOR=#ff0000]SPONDYLOZA??????????????[/COLOR][/B][/QUOTE] Jezu... co z tymi łapinami biednymi :( Ciekawe czy to faktycznie spondyloza, nasza wetka mówi, że te stópki to u Sary problem neurologiczny a wtedy to raczej nie przez spondyloze... Quote
Beat2010 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 (edited) [quote name='Kasia77']Jezu... co z tymi łapinami biednymi :( Ciekawe czy to faktycznie spondyloza, nasza wetka mówi, że te stópki to u Sary problem neurologiczny a wtedy to raczej nie przez spondyloze...[/QUOTE] to nie wiem , u nas lekarza zwalali winę na spondylozę, ale faktycznie Niunia ( za TM ) też miała to na tle neurologicznym, tak jak Sara: bystre oczka i rozum, ale ciało odmawia wspólpracy :( to nie wie Edited July 10, 2012 by Beat2010 Quote
Beat2010 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='anett']Biedny Amant tyle już czeka:-([/QUOTE] Zaczęłyśmy się bać, że nie zdązymy mu pomóc, brakuje kasy :( Quote
Beat2010 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='APSA']Biedny Amancik, wygląda coraz gorzej :( [COLOR=#696969]Anett, dla Ciebie mam jeszcze jednego - Duke'a bis: krzywa główka, chwiejny chód, tylko budowa bardziej Kasetkowa. Z gatunku "bez szans", bo nikt poza takim świrem jak my nie weźmie takiego psa :shake: Przy tym rozmownością prawie dorównuje Amantowi ;)[/COLOR][/QUOTE] a myślałam, że Duke już od dawna poza schronem :( Quote
Beat2010 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='APSA']Duke już dawno za TM, wcześniej zabrany do domu, którym zdążył się nacieszyć raptem dwa miesiące. Teraz od czerwca mamy kolejnego podobnego owczara :shake: Postaram się wrzucić zdjęcia.[/QUOTE] no właśnie, mam odszedł Fil ( rak kości) , najbardziej z nim była związana Iwonka :( Quote
anett Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 niestety większość nie doczeka pomocy, nielicznym szczęściarzom się udaje...:shake: Beatko jeżeli to cokolwiek pomoże możesz dopisać moją stałą dekl 10zł dla Amanta, niestety więcej nie dam rady:-( Dziewczyny przepraszam za offa ale owczarek ma 2 tygodnie - jeżeli się nie podniesie zostanie uśpiony a ma dopiero 7lat - przez 2 lata głodzony i katowany w melinie [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229360-Walka-o-zycie-Roja!!!-Potrzebna-kazda-pomoc[/url]!!! Potrzebna pomoc fizyczna przy psie w Międzylesiu !! Quote
Beat2010 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='anett']niestety większość nie doczeka pomocy, nielicznym szczęściarzom się udaje...:shake: Beatko jeżeli to cokolwiek pomoże możesz dopisać moją stałą dekl 10zł dla Amanta, niestety więcej nie dam rady:-( Dziewczyny przepraszam za offa ale owczarek ma 2 tygodnie - jeżeli się nie podniesie zostanie uśpiony a ma dopiero 7lat - przez 2 lata głodzony i katowany w melinie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229360-Walka-o-zycie-Roja%21%21%21-Potrzebna-kazda-pomoc"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229360-Walka-o-zycie-Roja!!!-Potrzebna-kazda-pomoc[/URL]!!! Potrzebna pomoc fizyczna przy psie w Międzylesiu !![/QUOTE] Wielkie dzięki Anett, dopiszemy do stałych:loveu: Quote
Beat2010 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Amancik miał wczoraj spacer z Iwonką :) Iwonko, dopisz do 1 postu stała deklarację od Anett-10zł:Rose: Quote
Beat2010 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 jutro spacer i może kąpiel :) choćby ochłodzenie samą wodą Quote
iwna5702 Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 (edited) Bylam wczoraj - wzielam wolny dzien, Amant juz nawet nie ma sily za bardzo na szczekanie. Zanetki w zw. z urlopem moz enie byc w przyszlym tygodniu wiec wychodzilysmy z licznymi klatkami. Dzieki watpliwej pomocy opiekuna przy wyjmowaniu z boksu, zwiala Szisza zajelo nam troche czasu zlapanie jej, to i tak w ogole graniczylo z cudem ale sie udalo. Szisza jest dzikawa to sa jej pierwsze spacery gryzie bez ostrzezenia -ale zapedzona w rog dala sie zlapac na petle i poszlysmy na spacer, nie dalysmy rady umyc Amanta - ma zalepiona cal pupe a na dlugiej sierci wisza przylepione stare quupy, oczka zamglone z ropa - serce sie kraje Edited August 4, 2012 by iwna5702 Quote
Beat2010 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='iwna5702']Bylam wczoraj - wzielam wolny dzien, Amant juz nawet nie ma sily za bardzo na szczekanie. Zanetki w zw. z urlopem moz enie byc w przyszlym tygodniu wiec wychodzilysmy z licznymi klatkami. Dzieki watpliwej pomocy opiekuna przy wyjmowaniu z boksu, zwiala Szisza zajelo nam troche czasu zlapanie jej, to i tak w ogole graniczylo z cudem e sie udalo. Szisza jets dziakwa to sa jej pierwsze spacery gryzie bez ostrzezenia -ale zapedzona w rog udalo sie ja zlapac na petle i poszlysmy na spacer, nie dalysmy rady umyc Amant - ma zalepiona cal pupe a na dlugiej sierci wisza przylepione stare quupy, ocka zamglone z ropa - serce sie kraje[/QUOTE] Ania wróciła z urlopu, więc będziemy w weekend , pewnie Hania tez Quote
iwna5702 Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 News dnia!!! Mamy kolejna deklaracje stala - w wysokosci 200 zl miesiecznie. Jest wielka szansa dla Amanta. Kto da mu miejsce na reszte jego dni??? Quote
Beat2010 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Joteska potwierdziła swoją stała deklarację dla Amanta,10zł , Jolu:iloveyou::buzi::modla: Quote
anett Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 rewelacja!! Amant już nie ma czasu:shake: oby zdążył jeszcze nacieszyć się życiem poza schronem [quote name='iwna5702']... Amant - ma zalepiona cal pupe a na dlugiej sierci wisza przylepione stare quupy, ocka zamglone z ropa - serce sie kraje[/QUOTE] A czy u Natalii byłoby miejsce? Quote
Recommended Posts