Jump to content
Dogomania

CHOC MAJA SPORO LAT TO JESZCZE DUZO PRZED NIMI-ZBIERAMY NA UTRZYMANIE i SPLATE DLUGU

Recommended Posts

Posted

Niestety pani Ewa musiała wycofać się z planów adopcyjnych... ehh życie...

Allegro się skończyło, znowu ponad 2100 wejść, APSA nie było żadnych telefonów o psiaki?

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anett']Niestety pani Ewa musiała wycofać się z planów adopcyjnych... ehh życie...

Allegro się skończyło, znowu ponad 2100 wejść, APSA nie było żadnych telefonów o psiaki?[/QUOTE]

szkoda, może za kolejnym

Posted

[COLOR=red]Jak zawsze niezawodna Małgosia ofiarowała mnóstwo jedzenia dla staruszków, ponieważ zawsze Amant, Finka i Bleki są głodne, bedzie to dla nich ( suche wsypię do miski na poźniej :) ), również dla Muszkietera, Troya, Sary . Małgosiu, wielkie dzięki, a Magdzie dziękuję za nieustające wsparcie naszych psów i bazarkow i przywiezienie karmy.[/COLOR]
:loveu::multi::smilecol:

bardzo im smakowało jedzenie :)

Posted

Amant mial swój spacer cotygodniowy, usilowałam mu wyczesać błoto :shake: z boku , ale trzeba ciąc do golej skóry, oby się nie zaparzył, a po cięciu nie przeziębił, nie wiem, co gorsze.

Bardzo potrzebuje akceptacji swoich zachowań: jak szczekał na spacerze na inne psy, to co chwila patrzył na mnie i czekał na pochwały :evil_lol:

Posted

[quote name='APSA']Anett, czy mogłabyś w allegro trzech muszkieterów wymienić Angarę na Rosę, Ślepowronka na [URL="http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/staruszki/AmONki/PICT9722.jpg"]ślepego Omena[/URL] (opis jak tylko wydębię od Dady), Beja na samaniewiemco (np. [URL="http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/staruszki/ratler/PICT6045.jpg"]ślepego Baja[/URL]) i namiary z moich na Dady M? :cool3:[/QUOTE]
bo były ADOPCJE :multi::loveu::multi:

Posted

[quote name='APSA']Anett, czy mogłabyś w allegro trzech muszkieterów wymienić Angarę na Rosę, Ślepowronka na [URL="http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/staruszki/AmONki/PICT9722.jpg"]ślepego Omena[/URL] (opis jak tylko wydębię od Dady), Beja na samaniewiemco (np. [URL="http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/staruszki/ratler/PICT6045.jpg"]ślepego Baja[/URL]) i namiary z moich na Dady M? :cool3:[/QUOTE]

Jasne, tylko muszę długi na allegro spłacić;), świnie podnieśli tak opłaty, że masakra!

Aż się boję zapytać czemu podmieniać Ślepowronka???

Posted

[quote name='anett']A coś więcej??? co to za ludzie? skąd? gdzie Ślepowronek ma mieszkać??? pisz tu zaraz WSZYSTKO!!;)[/QUOTE]
Nie wiem gdzie mieszka , ale wiem, ze dziś jechał do Garncarza, bo moze po operacji będzie widział, Pani jest zdecydowana na operacje, bez względu na koszty :multi:

To może zrzuta na allegro naszych owczarkow? ile teraz kosztuje?

Posted

Nie no super!!! aż trudno uwierzyć ale jeżeli jeszcze Ślepowronek nie wrócił to dobrze wróży:multi::multi:

Beatko nie wiem jaka jest opłata za wyróżnienie i wystawienie pojedynczej aukcji - podsumowanie miesiąca zwaliło mnie z nóg;) jak zdołam ogarnąć ten rachunek wystawię allegro ONkom - czekam na teksty.

A Amant ma aktualne ogłoszenia?

Posted

[quote name='anett']Nie no super!!! aż trudno uwierzyć ale jeżeli jeszcze Ślepowronek nie wrócił to dobrze wróży:multi::multi:

Beatko nie wiem jaka jest opłata za wyróżnienie i wystawienie pojedynczej aukcji - podsumowanie miesiąca zwaliło mnie z nóg;) jak zdołam ogarnąć ten rachunek wystawię allegro ONkom - czekam na teksty.

A Amant ma aktualne ogłoszenia?[/QUOTE]
miał i nic, ogłoszenia wykupiłam 30szt, po Nowym Roku pojdą, jeszcze mamy 4 oneczki jakos tak 8letnie, wszystkie jednakowwe, jak z jednej rodziny , polecamy sie tez z nimi:evil_lol:

Posted

Mamy takie biedulki szczególnie jdna Sally, bardzo marnie wygłada jest wychudzona - jest to sunia która niestety nie lubi bardzo innych psów, dla niej dom musiałby byc bez towarzystwa innych wierzaków - co jest dodatkowoa trudnościa.

Posted

[quote name='anett']8 letnie to jeszcze nie staruszki:) a możesz podesłać mi zdjęcia? i trochę informacji o nich?[/QUOTE]
sorki, zaraz wyśle, nie miałam kontaktu z cywilizacją, bo po sylwestrowej wizycie na paluchu ( jak się okazało , nieco za późno, w kaloszach miałam wode i tak chodzilam sobie 2 godzinki) jestem chora, ale dopasdłam komputer :)

Wiem, ze 8 letnie to nie staruszki, więc sa szanse na domki :)

może napisz na pw swojego maila,gdzieś miałam w ksiązce adresowej , ale teraz nie wiem, który jest Twój :)

Posted (edited)

[quote name='anett']Beatko czy jest szansa na nowe zdjęcia Amanta?
Może w końcu przez kilka dni będzie biało, czy można zrobić mu zimowe fotki?[/QUOTE]
na bialo nie mam, będziemy w sobote to porobimy, ale chyba już nie będzie bialo:evil_lol:

Edited by Beat2010
Posted

Nasz Pokerek zaprasza na walentynkowy bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/220024-lt-lt-lt-lt-Niuniuś-10-lat-w-schronisku-a-ciągle-pełen-radości-i-nadziei-pomóżmy-mu-!!!!?p=18273543#post18273543[/URL]