anett Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Niestety pani Ewa musiała wycofać się z planów adopcyjnych... ehh życie... Allegro się skończyło, znowu ponad 2100 wejść, APSA nie było żadnych telefonów o psiaki? Quote
Beat2010 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='anett']Niestety pani Ewa musiała wycofać się z planów adopcyjnych... ehh życie... Allegro się skończyło, znowu ponad 2100 wejść, APSA nie było żadnych telefonów o psiaki?[/QUOTE] szkoda, może za kolejnym Quote
Beat2010 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [COLOR=red]Jak zawsze niezawodna Małgosia ofiarowała mnóstwo jedzenia dla staruszków, ponieważ zawsze Amant, Finka i Bleki są głodne, bedzie to dla nich ( suche wsypię do miski na poźniej :) ), również dla Muszkietera, Troya, Sary . Małgosiu, wielkie dzięki, a Magdzie dziękuję za nieustające wsparcie naszych psów i bazarkow i przywiezienie karmy.[/COLOR] :loveu::multi::smilecol: bardzo im smakowało jedzenie :) Quote
Cantadorra Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 NO to chyba dobrze, że Angara poszła do adopcji, ciekawy jaki domek............ Quote
Beat2010 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Amant mial swój spacer cotygodniowy, usilowałam mu wyczesać błoto :shake: z boku , ale trzeba ciąc do golej skóry, oby się nie zaparzył, a po cięciu nie przeziębił, nie wiem, co gorsze. Bardzo potrzebuje akceptacji swoich zachowań: jak szczekał na spacerze na inne psy, to co chwila patrzył na mnie i czekał na pochwały :evil_lol: Quote
Beat2010 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 i znowu spacer, czekamy z nadzieją na domek Quote
Beat2010 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='APSA']Anett, czy mogłabyś w allegro trzech muszkieterów wymienić Angarę na Rosę, Ślepowronka na [URL="http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/staruszki/AmONki/PICT9722.jpg"]ślepego Omena[/URL] (opis jak tylko wydębię od Dady), Beja na samaniewiemco (np. [URL="http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/staruszki/ratler/PICT6045.jpg"]ślepego Baja[/URL]) i namiary z moich na Dady M? :cool3:[/QUOTE] bo były ADOPCJE :multi::loveu::multi: Quote
Beat2010 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Amant miał swój spacerek świąteczny, czekamy na domek Quote
anett Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='APSA']Anett, czy mogłabyś w allegro trzech muszkieterów wymienić Angarę na Rosę, Ślepowronka na [URL="http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/staruszki/AmONki/PICT9722.jpg"]ślepego Omena[/URL] (opis jak tylko wydębię od Dady), Beja na samaniewiemco (np. [URL="http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/staruszki/ratler/PICT6045.jpg"]ślepego Baja[/URL]) i namiary z moich na Dady M? :cool3:[/QUOTE] Jasne, tylko muszę długi na allegro spłacić;), świnie podnieśli tak opłaty, że masakra! Aż się boję zapytać czemu podmieniać Ślepowronka??? Quote
anett Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 A coś więcej??? co to za ludzie? skąd? gdzie Ślepowronek ma mieszkać??? pisz tu zaraz WSZYSTKO!!;) Quote
Beat2010 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='anett']A coś więcej??? co to za ludzie? skąd? gdzie Ślepowronek ma mieszkać??? pisz tu zaraz WSZYSTKO!!;)[/QUOTE] Nie wiem gdzie mieszka , ale wiem, ze dziś jechał do Garncarza, bo moze po operacji będzie widział, Pani jest zdecydowana na operacje, bez względu na koszty :multi: To może zrzuta na allegro naszych owczarkow? ile teraz kosztuje? Quote
anett Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nie no super!!! aż trudno uwierzyć ale jeżeli jeszcze Ślepowronek nie wrócił to dobrze wróży:multi::multi: Beatko nie wiem jaka jest opłata za wyróżnienie i wystawienie pojedynczej aukcji - podsumowanie miesiąca zwaliło mnie z nóg;) jak zdołam ogarnąć ten rachunek wystawię allegro ONkom - czekam na teksty. A Amant ma aktualne ogłoszenia? Quote
Beat2010 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='anett']Nie no super!!! aż trudno uwierzyć ale jeżeli jeszcze Ślepowronek nie wrócił to dobrze wróży:multi::multi: Beatko nie wiem jaka jest opłata za wyróżnienie i wystawienie pojedynczej aukcji - podsumowanie miesiąca zwaliło mnie z nóg;) jak zdołam ogarnąć ten rachunek wystawię allegro ONkom - czekam na teksty. A Amant ma aktualne ogłoszenia?[/QUOTE] miał i nic, ogłoszenia wykupiłam 30szt, po Nowym Roku pojdą, jeszcze mamy 4 oneczki jakos tak 8letnie, wszystkie jednakowwe, jak z jednej rodziny , polecamy sie tez z nimi:evil_lol: Quote
anett Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 8 letnie to jeszcze nie staruszki:) a możesz podesłać mi zdjęcia? i trochę informacji o nich? Quote
iwna5702 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Mamy takie biedulki szczególnie jdna Sally, bardzo marnie wygłada jest wychudzona - jest to sunia która niestety nie lubi bardzo innych psów, dla niej dom musiałby byc bez towarzystwa innych wierzaków - co jest dodatkowoa trudnościa. Quote
Beat2010 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='anett']8 letnie to jeszcze nie staruszki:) a możesz podesłać mi zdjęcia? i trochę informacji o nich?[/QUOTE] sorki, zaraz wyśle, nie miałam kontaktu z cywilizacją, bo po sylwestrowej wizycie na paluchu ( jak się okazało , nieco za późno, w kaloszach miałam wode i tak chodzilam sobie 2 godzinki) jestem chora, ale dopasdłam komputer :) Wiem, ze 8 letnie to nie staruszki, więc sa szanse na domki :) może napisz na pw swojego maila,gdzieś miałam w ksiązce adresowej , ale teraz nie wiem, który jest Twój :) Quote
anett Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [email][email protected][/email] I dużo zdrówka i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku!!!!! oby był łaskawszy dla zwierzaków!!! Quote
Beat2010 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='anett'][email][email protected][/email] I dużo zdrówka i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku!!!!! oby był łaskawszy dla zwierzaków!!![/QUOTE] Dzieki i nawzajem , najlepszego z najlepszych Nowego Roku Quote
Beat2010 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 i znowu był spacerek z poszczekiwaniem na przechodzące czworonogi Quote
anett Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Beatko czy jest szansa na nowe zdjęcia Amanta? Może w końcu przez kilka dni będzie biało, czy można zrobić mu zimowe fotki? Quote
Beat2010 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) [quote name='anett']Beatko czy jest szansa na nowe zdjęcia Amanta? Może w końcu przez kilka dni będzie biało, czy można zrobić mu zimowe fotki?[/QUOTE] na bialo nie mam, będziemy w sobote to porobimy, ale chyba już nie będzie bialo:evil_lol: Edited January 20, 2012 by Beat2010 Quote
Beat2010 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Żanetka miała robić zdjęcia w sobotę, zaraz zapytam , czy udalo sie złapać Amanta w resztkach bieli :) Quote
Beat2010 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Nasz Pokerek zaprasza na walentynkowy bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/220024-lt-lt-lt-lt-Niuniuś-10-lat-w-schronisku-a-ciągle-pełen-radości-i-nadziei-pomóżmy-mu-!!!!?p=18273543#post18273543[/URL] Quote
Recommended Posts