Iwor Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [INDENT] Przestrzegam przed Konrsdem Kozłowskim z bydgoskiej Fili. Przyczynił się do cierpienia i utraty zdrowia cudnego, kochanego buldoga angielskiegio, któremu miał tylko usunąć kamienie z cewki moczowej.... Sprawa wyglądała tak, że pierwszą operację "doktor" Konrad Kozłowski zrobił bez RTG, a podczas zabiegu spieszył się po dziecko do żłobka i nawet nie poczekał aż się pies wybudzi. Doszło do drugiego zabiegu i uwaga zaraz po operacji padło hasło, że "chyba dobrze go zszyłem i mocz nie będzie szedł przez tkanki":angryy: no i szedł.....Beryl tak spuchł, że wydawało się to niemożliwe!!!! Teraz operacja numer 3...przesunięcie cewki moczowej czyli dziura w podbrzuszu bo cewka jest tak poszarpana, że właściwie nie funkcjonuje.:shake: [/INDENT] Quote
gryf80 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 o matko,nie wierzę w to co czytam!!! Quote
rasowa2410 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 To chore! Aż niemożliwe że to u nas, w Bydgoszczy takie rzeczy się dzieją :( Smutne i przygnębiające... Quote
Iwor Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Niestety, a ja tam chodziłam ponad 20 lat, ale od śmierci Jarka Michalskiego było coraz gorzej aż doszło do tragedii Quote
lula2010 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 czyli co ,nie polecacie tego weta?slyszalam o nim same dobre opinie i ,ze najlepszy po Jarku Michalskim w tej lecznicy Quote
Recommended Posts