Ewa Marta Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 I jak Wam się podoba Kufcio? Quote
mmd Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='ania z poznania']A Wy nie wiecie, Ciotki, co w domu macie, ale jak to przeczytacie to już będziecie wiedzieć :diabloti:! Od postu 161 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/124633-Uwaga-z%C5%81odziej-ps%C3%93w%21%21%21%21%21/page7"]http://www.dogomania.pl/threads/124633-Uwaga-z%C5%81odziej-ps%C3%93w!!!!!/page7[/URL] Przeczytałam i :mdleje:[/QUOTE] Mój pies nie ma jajek :) Ide zobaczyć jakie inne szatańskie znaki posiada :diabloti: Quote
tatankas Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='mmd']Mój pies nie ma jajek :) Ide zobaczyć jakie inne szatańskie znaki posiada :diabloti:[/QUOTE] Moja wysterylizowana,zachipowana,przy każdej obroży adresatka,no i jeszcze mnogo pieprzyków,pewnie przez szatana nakrapiana ;) [quote name='Ewa Marta']I jak Wam się podoba Kufcio?[/QUOTE] Kulfoniasty przecudny i przekochany :) Quote
ronja Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Kulfon Kulfoniasty śmieszny jest, a jak go ładnie Semik przyjął w gościach:) Quote
mmd Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Ale głupol słodki :evil_lol: Ma lekkie adhd ;) Quote
Ewa Marta Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='tatankas']Kulfoniasty przecudny i przekochany :)[/QUOTE] To prawda:-) [quote name='ronja']Kulfon Kulfoniasty śmieszny jest, a jak go ładnie Semik przyjął w gościach:)[/QUOTE] Bo Semik jest generalnie pokojowo nastawiony do świata, ludzi i psów:-) Tyle, że bardzo zazdrosny;-) [quote name='mmd']Ale głupol słodki :evil_lol: Ma lekkie adhd ;)[/QUOTE] Lekkie? Tu był już wykończony, bo najpierw samochód, potem wet, a potem dłuuugaśny spacer:-) ADHD ma totalne:-) Quote
Ewa Marta Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Wróciłam z kuchni, żeby wgrać jeszcze zdjęcia. Wszystkich nie dam rady, zresztą muszę zostawić coś na jutro, żebyście kochane Ciocie do nas wpadły jeszcze;-) Tak wyglądał Kulfon dzisiaj na spacerze ze swoim nowym kumplem, a właściwie z dwoma, jednym czterołapym, drugim dwunożnym;-) [img]http://img830.imageshack.us/img830/2166/60298541.jpg[/img] Zaczynamy naukę:-) [img]http://img535.imageshack.us/img535/8274/64961420.jpg[/img] Chyba mu się podoba:-) [img]http://img193.imageshack.us/img193/8161/57052331.jpg[/img] A to kocha najbardziej (poza jedzeniem) [img]http://img706.imageshack.us/img706/3606/61046408.jpg[/img] [img]http://img691.imageshack.us/img691/8169/60095111.jpg[/img] Dzisiaj już się żegnamy:-) Quote
Ewa Marta Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='mmd']Ja codziennie zaglądam :)[/QUOTE] Wiem kochana mmd i jestem Ci za to bardzo wdzięczna:-) Najtrudniej jest, jak nikt się nie interesuje psiakiem. Na szczęście Kulfon ma już swoje wielbicielki:-) Quote
Ewa Marta Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Napisałam jeszcze do mgie w sprawiue ogłoszeń. Zobaczymy, co odpisze:-) Ona ma bardzo szczęśłiwą rękę. Niedawno moja maleńka podopieczna, 2,5 kg Tosia, która nie zdążyla mieć wątku na dogo znalazła super domek dzięki jej ogłoszeniom:-) Quote
Jasza Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Kulfon słodki, a jaką ma minę zadowoloną na tym pierwszym zdjęciu!!:loveu::loveu::p [I]Dziękuję za informację o wpłacie :-)[/I] Quote
Ellig Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 witam serdecznie, przepiekne zdjecia, cudne filmiki, Kulfon na pewno znajdzie dom, jest wesolym przemilym psiakiem, energicznym ale to przeciez mlodosc go rozpiera:) Semiku sciskam cie:) Quote
jola_li Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Przepraszam Was bardzo, ale ---- RATUNKUUUUU!!!! Szukam hoteliku dla suczki z Mazur, którą muszę jak najszybciej zabrać od właścicieli (zanim się rozmyślą). Podpowiedzcie, proszę gdzie szukać kontaktu z (dobrymi/ sprawdzonymi) hotelikami? Quote
Ewa Marta Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Witaj Jolu:-) Szczerze mówić mam doświadczenia tylko z dwoma hotelikami... Jeden prowadzi Ronja z mężem i to jest mój ukochany hotelik. Drugi sprawdzam teraz u Pani Kasi w Wilanowie, który poleciła Santino. Wygląda na to, że miała rację, bo narazie wszystko jest tak, jak powinno być. Tyle, że tam nie ma w tej chwili miejsc... Nutusiu, uściski dla Twojego osobistego księgowego:-) Kaska (214 zł) jest już na moim koncie:-) Quote
Ellig Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='jola_li']Przepraszam Was bardzo, ale ---- RATUNKUUUUU!!!! Szukam hoteliku dla suczki z Mazur, którą muszę jak najszybciej zabrać od właścicieli (zanim się rozmyślą). Podpowiedzcie, proszę gdzie szukać kontaktu z (dobrymi/ sprawdzonymi) hotelikami?[/QUOTE] Jolu ja znalazlam jeszcze dwa polecane hoteliki, [url]http://www.dogomania.pl/threads/186983-Hotel-Mokry-Nosek-w-Teresinie-40-km-od-Warszawy-p%C5%82atny-DT[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/188576-Pensjonat-dla-piesk%C3%B3w[/url] Quote
jola_li Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Ewa Marta']Witaj Jolu:-) Szczerze mówić mam doświadczenia tylko z dwoma hotelikami... Jeden prowadzi Ronja z mężem i to jest mój ukochany hotelik. Drugi sprawdzam teraz u Pani Kasi w Wilanowie, który poleciła Santino.[/QUOTE] [quote name='Ellig']Jolu ja znalazlam jeszcze dwa polecane hoteliki[URL="http://www.dogomania.pl/threads/188576-Pensjonat-dla-piesk%C3%B3w"][/URL][/QUOTE] Dzięki wielkie, zaraz będę się dopytywać o miejsce dla bidulki! Quote
Jasza Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='jola_li']Przepraszam Was bardzo, ale ---- RATUNKUUUUU!!!! Szukam hoteliku dla suczki z Mazur, którą muszę jak najszybciej zabrać od właścicieli (zanim się rozmyślą). Podpowiedzcie, proszę gdzie szukać kontaktu z (dobrymi/ sprawdzonymi) hotelikami?[/QUOTE] Jak z Mazur, to chyba niedaleko do Ania+Milva+Ulver? Ale nie wiem czy są miejsca. A hotelik u Sylwiaso - oczywiście - polecam! :-) Quote
jola_li Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Jasza']Jak z Mazur, to chyba niedaleko do Ania+Milva+Ulver? Ale nie wiem czy są miejsca.[/QUOTE] Nie ma :-(... Dziękuję za wszystkie podpowiedzi i już nie zaśmiecam Kulfonkowego rewiru ;-). Quote
Ewa Marta Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Dzwoniłam do Pani Kasi, która powiedziała, że Kulfon musi bardzo szybko iść do swojego domu, bo...... oni zaczynają się w nim zakochiwać na zabój:-) Mały jest super pozytywny, jej zdaniem wcale nie jest nadpobudliwy, a tylko jest szczeniaczkiem, który kocha ruch i zabawy. Z Rekinem - kumplem szaleją strasznie. Kulfon zachowuje czystość w kojcu, w ciągu dnia po spacerach bawi się zabaweczkami i siedzi spokojnie. Trudna była kolejna noc, bo płakał troszkę:-( Zaczyna załapywać, że jak wołają "Kulfon" to znaczy, że trzeba podbiec i zaraz wpadnie coś smacznego do pyszczka:-) Syn Pani Kasi będzie z nim biegał nad Wisłą, żeby go wymęczyć i żeby miał wystarczającą ilość ruchu - to wspaniale, prawda? Kulfon zaczął normalnie jeść i Pani Kasia powiedziała, że jest przekochany i naprawdę wspaniały. Jest jeden psiak, który nie toleruje innych psów. Kiedy Kulfon chcial podbiec do jego kojca, a tamten zaczął strasznie ujadać, maluch stanął zdziwiony, przekrzywił łepek i patrzył zachowując odpowiednią odległość. Super, że rozumie, że nie do każdego można podbiec. Dzisiaj upiekę dużo ciasteczek wątrobowych i zawiozę dla wszystkich psiaków. Kulfi coraz częściej siada na komendę, uczy się ładnie chodzić na smyczy i jest bardzo pojętnym uczniem. Ze mnie powoli schodzi powietrze, bo myślałam, że będzie gorzej:-) Quote
Kapsel Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Ewa Marta']I jak Wam się podoba Kufcio?[/QUOTE] Ja niestety nie mogę znaleźć żadnych filmików :placz::placz::placz: Quote
Nutusia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Kulfon jest przeuroczo... boksiowaty - z moją Lili dogadałby się w mig! ;) Aż strach się bać czego by razem "dokonali" :) Quote
andegawenka Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Kapsel']Ja niestety nie mogę znaleźć żadnych filmików :placz::placz::placz:[/QUOTE] Alu są na poprzedniej stronie, jeśli nie widzisz to wejdź przez inną wyszukiwarkę...może pomoże Quote
Ellig Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Ewa Marta']Dzwoniłam do Pani Kasi, która powiedziała, że Kulfon musi bardzo szybko iść do swojego domu, bo...... oni zaczynają się w nim zakochiwać na zabój:-) Mały jest super pozytywny, jej zdaniem wcale nie jest nadpobudliwy, a tylko jest szczeniaczkiem, który kocha ruch i zabawy. Z Rekinem - kumplem szaleją strasznie. Kulfon zachowuje czystość w kojcu, w ciągu dnia po spacerach bawi się zabaweczkami i siedzi spokojnie. Trudna była kolejna noc, bo płakał troszkę:-( Zaczyna załapywać, że jak wołają "Kulfon" to znaczy, że trzeba podbiec i zaraz wpadnie coś smacznego do pyszczka:-) Syn Pani Kasi będzie z nim biegał nad Wisłą, żeby go wymęczyć i żeby miał wystarczającą ilość ruchu - to wspaniale, prawda? Kulfon zaczął normalnie jeść i Pani Kasia powiedziała, że jest przekochany i naprawdę wspaniały. Jest jeden psiak, który nie toleruje innych psów. Kiedy Kulfon chcial podbiec do jego kojca, a tamten zaczął strasznie ujadać, maluch stanął zdziwiony, przekrzywił łepek i patrzył zachowując odpowiednią odległość. Super, że rozumie, że nie do każdego można podbiec. Dzisiaj upiekę dużo ciasteczek wątrobowych i zawiozę dla wszystkich psiaków. Kulfi coraz częściej siada na komendę, uczy się ładnie chodzić na smyczy i jest bardzo pojętnym uczniem. Ze mnie powoli schodzi powietrze, bo myślałam, że będzie gorzej:-)[/QUOTE] Ewa przeslij mi prosze zdjecia, tekst namiar do adopcji , linki fo filmow i robie wydarzenie na Fb dzisiaj albo w weekend, jutro nie moge. Quote
Ewa Marta Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='Kapsel']Ja niestety nie mogę znaleźć żadnych filmików :placz::placz::placz:[/QUOTE] Kochana, wejdź na moje posty nr 184, 191, 193, 194. Czy to Ty jesteś "kochaną Panią Alinką" która odwiedzała Panią Danusię, kiedy był u niej Kulfon? Tak o tajemniczej Alinie mówi Pani Danusia:-) [quote name='Nutusia']Kulfon jest przeuroczo... boksiowaty - z moją Lili dogadałby się w mig! ;) Aż strach się bać czego by razem "dokonali" :)[/QUOTE] Obawiam się, że musiałabyś szukac innego domu Nutusiu:-) Ale co byś się napatrzyła na ich zabawę, to Twoje;-) [quote name='Ellig']Ewa przeslij mi prosze zdjecia, tekst namiar do adopcji , linki fo filmow i robie wydarzenie na Fb dzisiaj albo w weekend, jutro nie moge.[/QUOTE] Eluś, już się robi! Wszystko mam już przygotowane;-) DZIĘKUJĘ BARDZO!!! Quote
mmd Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Eeeee, od początku było widać, że będzie superancki :) Z adopcją też nie będzie problemu - na boksiach się nie znam, nie wiem, jak ma wyglądać PRAWDZIWY boksio, Kulfon dla mnie jest prawdziwy :) Quote
Recommended Posts