mysza 1 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Super :) zwłaszcza, że tak zimno się zrobiło, załapał się do domu w samą porę :) Quote
Ewa Marta Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='mysza 1']Super :) zwłaszcza, że tak zimno się zrobiło, załapał się do domu w samą porę :)[/QUOTE] Dzięki temu mam o jeden stras mniej. Naprawdę świetnie trafił. Ludzie szczęśliwi, on też, czego więcej chcieć? We wtorek chłopak będzie szczepiony przeciw wściekliźnie. Quote
Jasza Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='mysza 1']Super :) zwłaszcza, że tak zimno się zrobiło, załapał się do domu w samą porę :)[/QUOTE] Czekali na siebie ;-) Quote
Nutusia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Poganiać po górach... no, no! :) A ja mam nową podopieczną - na razie nigdzie nie chce ganiać, bo się baaardzo boi, ale małymi kroczkami i do gonitw dojdziemy! ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/216059-Nienawidz%C4%99-ci%C4%99-cz%C5%82owieku-i-tak-si%C4%99-boj%C4%99...-Bajka-w-typie-spaniela-chce-%C5%BCy%C4%87-normalnie[/url] Quote
Ewa Marta Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Mam nowe fotki Kulfona:-) Maziego właściwie. Magda - jego Pani napisała, że czasami bywa niegrzeczny, ale uczą go dobrego wychowania:-) Zobaczcie, jaki jest piękny!!! No i wszystko jest:-) Szelki, adresówka, poslanko, spacer w lesie..... Super! [IMG]http://img820.imageshack.us/img820/5087/kulfik6.jpg[/IMG] [IMG]http://img802.imageshack.us/img802/9911/kulfik7.jpg[/IMG] Przystojniak z niego, co? [IMG]http://img838.imageshack.us/img838/1772/kulfik8.jpg[/IMG] [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1190/kulfok9.jpg[/IMG] Quote
tatankas Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Jaki dostojny chłopak,on teraz wie,że musi dumnie wyglądać,bo przecież ma swoich ludzi :):):) Quote
ania shirley Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Śliczny boksiowaty! Bardzo jest niegrzeczny? Ale nie oddadzą go? (Kochają go?) Quote
Ewa Marta Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='ania shirley']Śliczny boksiowaty! Bardzo jest niegrzeczny? Ale nie oddadzą go? (Kochają go?)[/QUOTE] Nie oddadzą:-) Mail brzmi tak: [FONT=Arial][SIZE=2][B]"Mazi ma się dobrze,jest kochany,czasami niegrzeczny ale jesteśmy w trakcie nauki dobrych manier:) "[/B][/SIZE][/FONT] Poza tym rozmawiam czasem z Leszkiem i on jest zachwycony Mazim:-) Quote
ania shirley Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ufff. Tyle ostatnio nietrafionych adopcji. Świetnie ,że Kulfonowi się udało! Powodzenia, piesku! Edit: Maziemu:lol::lol: Quote
Ewa Marta Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Sama mam nietrafioną adopcję, znasz Aniu sprawę Pika:-( No niestety... nie zawsze się udaje. Mazi ma jednak naprawdę fajnych ludzi. W ten weekend wisialam na telefonie w sprawie Pika i miałam go odbierać, więc odwołalam wizytę u Maziego. W kolejną sobotę musze się wybrać, bo stęskniłam się już za tym łobuziakiem;-) Quote
ania shirley Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Co do Pika- to szkoda słów! U ludzi w kontenerze był chyba lepiej karmiony niż w DS. Ryż , sam ryż - i zdziwienie, że nie je! Czy ci ludzie są aż tak głupi? Ale świetnie , że Maziemu się udało,że jest kochany! Daje to wiarę w przyszłe sukcesy w adopcjach! Quote
Ewa Marta Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='ania shirley']Co do Pika- to szkoda słów! U ludzi w kontenerze był chyba lepiej karmiony niż w DS. Ryż , sam ryż - i zdziwienie, że nie je! Czy ci ludzie są aż tak głupi? Ale świetnie , że Maziemu się udało,że jest kochany! Daje to wiarę w przyszłe sukcesy w adopcjach![/QUOTE] Wiesz co Aniu, to brak wyobraźni, a nie złe intencje. Tak samo, jak podawania maluszkowi po łyżeczce ludzkiego jedzenia, żeby sie przyzwyczajał... Jak powedziałam, że psu NIE WOLNO podawać jedzenia z przyprawami, to się zdziwiła i powiedziała, że już nie będzie. Quote
mysza 1 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ale fajnie :) się chłopakowi trafiło, tfu, tfu ;) Slicznie wygląda, bardzo się cieszę :) Quote
ania shirley Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Ewa Marta']Wiesz co Aniu, to brak wyobraźni, a nie złe intencje. Tak samo, jak podawania maluszkowi po łyżeczce ludzkiego jedzenia, żeby sie przyzwyczajał... Jak powedziałam, że psu NIE WOLNO podawać jedzenia z przyprawami, to się zdziwiła i powiedziała, że już nie będzie.[/QUOTE] Też myślę , że to nie złe intencje. Tylko ja brak wyobraźni nazwałam dosadniej. ile razy zdaża się, że zwierzakom dzieje się krzywda, a opikun mówi :" ...bo ja nie wiedziałem..". Opieka nad psem to nie wiedza tajemna. Quote
jola_li Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Nie pogniewacie się ;-)?.... [CENTER][COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Z okazji [SIZE=5]DNIA KUNDELKA [/SIZE]serdecznie zapraszam Wszystkich na premierę [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][SIZE=5] KABARETU STARSZYCH KUNDELKÓW[/SIZE] :smile:!!![/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/CENTER] Quote
Ewa Marta Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [quote name='jola_li']Nie pogniewacie się ;-)?.... [CENTER][COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Z okazji [SIZE=5]DNIA KUNDELKA [/SIZE]serdecznie zapraszam Wszystkich na premierę [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][SIZE=5]KABARETU STARSZYCH KUNDELKÓW[/SIZE] :smile:!!![/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE] Na Ciebie Jolu? NIGDY;-) Pędzimy zobaczyć:-) Edit: kochani, jeśli chcecie się autentycznie wzruszyć, wejdźcie na baner z podpisu Joli... Jolu, majstersztyk!!!!!!! Quote
Nutusia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ojojojojojojoj, ale się z Kulfoniastego... Byczek Fernando zrobił! :) CU-DOW-NYYYYYY!!!!!!!!!! Quote
Kapsel Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Wypieszczony i wychuchany chłopaczek :multi::multi::multi: Quote
Ewa Marta Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Widać, że czuje się pewnie, co? No i przepięknie wygląda:-) Nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę go na żywo:-) Quote
Ellig Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Piekny , kulfon, cudowny, wspanialy ale sie wzruszylam jak zobaczylam jego zdjecia Quote
jola_li Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Kulfon NIEGRZECZNY ;-)???? Nigdy w to nie uwierzę ;-)!!! Po prostu miewa odrębne zdanie i nie waha się go wyrazić :-)! Quote
Czorcik Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 przepraszam za offa ale zajrzyjcie , pomóżcie chociaż podnosić i rozsyłać wątek, to pierwszy wątek mój i Guliwera: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217068-KAMA-%E2%80%93-potr%C4%85cona-po%C5%82amana-niewidzialna-"]http://www.dogomania.pl/threads/2170...-niewidzialna-[/URL]!!! to jest Kama z wypadku , którą zgarnęliśmy z drogi odwożąc Grafita i Azulę do BDT Quote
Nutusia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Co tam nowego u naszego "kurczaka"? ;) Quote
Recommended Posts