Ewa Marta Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='mysza 1']Kto badał Kulfona na Kosiarzy? Ewa, daj znak co z tymi suniami, w razie konieczności będziemy coś kombinować ;)[/QUOTE] Na Kosiarzy była Pani doktor blondynka:-) Przyglądała mi się i w końcu pyta, czy nie jestem przypadkiem wolontariuszką z Palucha. Mówię, że nie. Ona dalej myśli i mówi, że jest pewna, że mnie gdzieś widziała. No tak Pani doktor - odpowiadam. Wyprowadzałam tu dużo psiaków, zaczęłam od Ajaksa, a ostatnio byłam u Grandy:-). Złapała się za głowę i z ulgą stwierdziła "No tak" Mysza, będę jutro dzwonić do Kasi. Myślę o nich cały czas. Takie maluszki jak Zuzu, może ciut większe:-( Jak się czegoś dowierm, dam znać na pewno;-) Quote
Kapsel Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='Ellig']To jest Kasia Zol.chodzi o adopcje bezposrednia, wyjatkowa osoba i na pewno wybierze psa , ktory bedzie mogl byc razem z ich starenka labradorka po przejsciach...:)[/QUOTE] Pani dzwoniła. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Wysłałam jej ankietę przedadopcyjną. Quote
Kapsel Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='Ellig']Ewa Marta tez do Pani pisala czy chodzi o kogos nowego?[/QUOTE] Chodzi o tą samą Panią z Amsterdamu. Quote
Ellig Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='Kapsel']Chodzi o tą samą Panią z Amsterdamu.[/QUOTE] Swietnie:) Quote
Ewa Marta Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='Kapsel']Chodzi o tą samą Panią z Amsterdamu.[/QUOTE] To trzymam kciuki:-) [quote name='Jasza']Kulfon pojedzie do Amsterdamu?[/QUOTE] Nie, nie Kulfon:-) Pani szuka starszego, troszkę spokojniejszego psiaka, dałam więc namiar na fundację SOS bokserom:-) Może pojedzie inny pies Dostałam rano smsa od Kasi:-) [I][B]Ewcia, biegunki gigantki już nie ma, a za twoje cisateczka Kulfon zrobi wszystko. Dziś było siad, daj łapę i mało brakowało, żeby jeszcze zatańczył:-)[/B][/I] Cieszę się, że Kulfi tak błyskawicznie sie uczy:-) Telefonów narazie nie ma, ale będą, wierzę w to:-)A tak swoją drogą, nie znam psa, którego nie skusiłyby ciasteczka wątrobowe;-) Quote
Ellig Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='Jasza']Kulfon pojedzie do Amsterdamu?[/QUOTE] Nie, Kulfon nie pojedzie bo jest za mlody i za energiczny:) Panstwo sa wspanialymi ludzmi maja 11 letnia labradorke po przejsciach i kota, teraz dojrzali do przyjecia kolejnego psiego domownika.Mozna do nich dzwonic , pisac, sa jawni , to nie jest jakas zagraniczna nie wiadomo jaka adopcja.Na takie sie nie zgadzamy. Kotka Grace Pani Kasi. [img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/306952_250671074965522_100000678946063_827906_5011672_n.jpg[/img] Quote
tatankas Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ale piękne kocisko :)Nieważne jaki boksio tam pojedzie,ważne,że kolejny będzie miał wspaniały domek na zawsze :) Quote
Ewa Marta Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Wpadłam podrzucić Kulfona:-) Mam dzisiaj Meksyk w domu. Na 2 dni przyjechała do nas maleńka sunia brata. Barsa cały czas pilnuje, żeby nie dotykała jej kostek i zabawek. Mela najchętniej siedzi na kocyku na moich kolanach, co wywołuje zazdrość Semika i Barsy jednocześnie... Pójdę z nimi na długi spacer, może jak sie zmęczą pójdą spać i będzie spokój. Oczywiście Mela większość spaceru spędzi wygodnie na rękach;-) A koteczka pięęęękna:-) Quote
mysza 1 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ale piękne kocisko. Bardzo bym chciała mieć kota ale nie mogę :( Quote
Ewa Marta Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Podrzucę Kufcia na noc i pożegnam się:-) Quote
Lida Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Widziałam dziś Kulfona. I nawet sie z nim bawiłam. R E W E L A C Y J N Y psiak. Wypuściliśmy go trochę, bo strasznie piszczał, jak nas zobaczył, a i nam się serce krajało, ale krótko był nami zainteresowany. Kombinował jakby się przedostać do psiaków Kasi. To jest pies, w ktorym człowiek zakochuje się od pierwszego wejrzenia. Quote
Ewa Marta Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='Lida']Widziałam dziś Kulfona. I nawet sie z nim bawiłam. R E W E L A C Y J N Y psiak. Wypuściliśmy go trochę, bo strasznie piszczał, jak nas zobaczył, a i nam się serce krajało, ale krótko był nami zainteresowany. Kombinował jakby się przedostać do psiaków Kasi. To jest pies, w ktorym człowiek zakochuje się od pierwszego wejrzenia.[/QUOTE] Dziękuję Ci bardzo za wypuszczenie go, zawsze to jakaś atrakcja dla niego;-) Zgadzam się z Tobą - ja zakochalam się na zabój;-) A który psiak jest Twój u Kasi? Quote
Lida Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Żaden :-) Poznalam kiedyś Kasię i czasem jeżdżę odwiedzić psiaki z koleżakną. Ona jeżdzi do Grandy, a ja do wszystkich :-) Może jutro też tam będę, ale nie wiem, czy dam radę. Quote
Ewa Marta Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='Lida']Żaden :-) Poznalam kiedyś Kasię i czasem jeżdżę odwiedzić psiaki z koleżakną. Ona jeżdzi do Grandy, a ja do wszystkich :-) Może jutro też tam będę, ale nie wiem, czy dam radę.[/QUOTE] O kochana, to ja bardzo pięknie uśmiecham się do Ciebie, żebyś zaopiekowała się w czasie swoich wizyt Kufciem:-) On tak bardzo potrzebuje człowieka.... Będe bardzo wdzięczna, bo sama mam w tej chwili takie zaległości w pracy, że mimo, że weekend, siedzę i stukam w klawiaturę zamiast spać:-( Kończę projekt niestety zamiast szykować maluszkowi i innym psiakom bazarek:-( Lida, bardzo się cieszę, że wpadłaś:-) Zostań z nami;-) Quote
Ellig Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Witaj Kulfon, bedziesz mial odwiedziny:) Quote
Lida Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ewa, no pewnie, ze będę odwiedzać Kulfona, jak tylko będę mogła :-) No i oczywiście, ze z Wami zostanę :-) Quote
Ellig Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Lida']Ewa, no pewnie, ze będę odwiedzać Kulfona, jak tylko będę mogła :-) No i oczywiście, ze z Wami zostanę :-)[/QUOTE] Bedzie nam bardzo milo :) Quote
Jasza Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Kotka przepiękna. Zjawiskowa! Ja Boże broń nie mam nic przeciwko adopcjom zagraniczny, dobry dom, to dobry dom, nieważne gdzie :-) Pomieszalo mi się, albo nie doczytalam, że Pani Kasia Zol z FB, ktora pyta o Kulfona, to ta Pani z Amsterdamu ;-) Quote
Ellig Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Jasza']Kotka przepiękna. Zjawiskowa! Ja Boże broń nie mam nic przeciwko adopcjom zagraniczny, dobry dom, to dobry dom, nieważne gdzie :-) Pomieszalo mi się, albo nie doczytalam, że Pani Kasia Zol z FB, ktora pyta o Kulfona, to ta Pani z Amsterdamu ;-)[/QUOTE] Jasza a jestem przeciwna adopcjom zagranicznym i bardzo ostroznie podchodze do tego tematu.Ostroznosc moja jest podyktowana wieloletnim doswiadczeniem.Dlatego nigdy nie wyslalabym psa, kota, jeza itp. przez jakas szemrana fundacje albo inne 'panienki" , ktore maja z tego dobry interes,za to zwierzaki juz nie.:( I nie pomieszalo Ci sie bo p. Kasia Z. mieszka w [B][SIZE=2]Hoofddorp i jest znanym fotografem:) [/SIZE][/B] Quote
Kapsel Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Ellig']Nie, Kulfon nie pojedzie bo jest za mlody i za energiczny:) Panstwo sa wspanialymi ludzmi maja 11 letnia labradorke po przejsciach i kota, teraz dojrzali do przyjecia kolejnego psiego domownika.Mozna do nich dzwonic , pisac, sa jawni , to nie jest jakas zagraniczna nie wiadomo jaka adopcja.Na takie sie nie zgadzamy. Kotka Grace Pani Kasi. [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/306952_250671074965522_100000678946063_827906_5011672_n.jpg[/IMG][/QUOTE] Piękna, Pani mówiła że to kocica syberyjska??? czy jakoś tak nie znam się, ale bokser musi byc sprawdzony na koty i na sunię i dzieci. To musi być bokser na pewno albo z domu stałego, albo z DT. Ellig, masz kontakt z Panią Kasią? Mam dla niej idealnego kandydata. Jesli możesz przesłać jej wątek to byłoby super!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/26956-Galeria-s%C5%82odziak%C3%B3w-boksera-Fidela-i-Kici[/url] Quote
mgie Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Nowa tablica : [url]http://tablica.pl/oferta/kulfon-nie-zalapal-sie-na-autostop-kocha-caly-swiat-ma-tylko-8-miesiecy-IDkN3D.html[/url] Na poprzedniej 120 wejść. Quote
jola_li Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Choć pisać nie mam czasu to regularnie podczytuję Kulfoniaste opowieści spokojna o jego los :-). Miłe uczucie :-)!!! Quote
Ellig Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Kapsel'] Ellig, masz kontakt z Panią Kasią? Mam dla niej idealnego kandydata. Jesli możesz przesłać jej wątek to byłoby super!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/26956-Galeria-s%C5%82odziak%C3%B3w-boksera-Fidela-i-Kici[/url][/QUOTE] Wyslalam wiadomosc na FB. Quote
Recommended Posts