Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Kto badał Kulfona na Kosiarzy?

Ewa, daj znak co z tymi suniami, w razie konieczności będziemy coś kombinować ;)[/QUOTE]

Na Kosiarzy była Pani doktor blondynka:-) Przyglądała mi się i w końcu pyta, czy nie jestem przypadkiem wolontariuszką z Palucha. Mówię, że nie. Ona dalej myśli i mówi, że jest pewna, że mnie gdzieś widziała. No tak Pani doktor - odpowiadam. Wyprowadzałam tu dużo psiaków, zaczęłam od Ajaksa, a ostatnio byłam u Grandy:-). Złapała się za głowę i z ulgą stwierdziła "No tak"

Mysza, będę jutro dzwonić do Kasi. Myślę o nich cały czas. Takie maluszki jak Zuzu, może ciut większe:-( Jak się czegoś dowierm, dam znać na pewno;-)

Posted

[quote name='Ellig']To jest Kasia Zol.chodzi o adopcje bezposrednia, wyjatkowa osoba i na pewno wybierze psa , ktory bedzie mogl byc razem z ich starenka labradorka po przejsciach...:)[/QUOTE]
Pani dzwoniła. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Wysłałam jej ankietę przedadopcyjną.

Posted

[quote name='Kapsel']Chodzi o tą samą Panią z Amsterdamu.[/QUOTE]

To trzymam kciuki:-)

[quote name='Jasza']Kulfon pojedzie do Amsterdamu?[/QUOTE]

Nie, nie Kulfon:-) Pani szuka starszego, troszkę spokojniejszego psiaka, dałam więc namiar na fundację SOS bokserom:-) Może pojedzie inny pies

Dostałam rano smsa od Kasi:-)

[I][B]Ewcia, biegunki gigantki już nie ma, a za twoje cisateczka Kulfon zrobi wszystko. Dziś było siad, daj łapę i mało brakowało, żeby jeszcze zatańczył:-)[/B][/I]

Cieszę się, że Kulfi tak błyskawicznie sie uczy:-) Telefonów narazie nie ma, ale będą, wierzę w to:-)A tak swoją drogą, nie znam psa, którego nie skusiłyby ciasteczka wątrobowe;-)

Posted

[quote name='Jasza']Kulfon pojedzie do Amsterdamu?[/QUOTE]
Nie, Kulfon nie pojedzie bo jest za mlody i za energiczny:) Panstwo sa wspanialymi ludzmi maja 11 letnia labradorke po przejsciach i kota, teraz dojrzali do przyjecia kolejnego psiego domownika.Mozna do nich dzwonic , pisac, sa jawni , to nie jest jakas zagraniczna nie wiadomo jaka adopcja.Na takie sie nie zgadzamy.
Kotka Grace Pani Kasi.
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/306952_250671074965522_100000678946063_827906_5011672_n.jpg[/img]

Posted

Wpadłam podrzucić Kulfona:-) Mam dzisiaj Meksyk w domu. Na 2 dni przyjechała do nas maleńka sunia brata. Barsa cały czas pilnuje, żeby nie dotykała jej kostek i zabawek. Mela najchętniej siedzi na kocyku na moich kolanach, co wywołuje zazdrość Semika i Barsy jednocześnie... Pójdę z nimi na długi spacer, może jak sie zmęczą pójdą spać i będzie spokój. Oczywiście Mela większość spaceru spędzi wygodnie na rękach;-)
A koteczka pięęęękna:-)

Posted

Widziałam dziś Kulfona. I nawet sie z nim bawiłam. R E W E L A C Y J N Y psiak. Wypuściliśmy go trochę, bo strasznie piszczał, jak nas zobaczył, a i nam się serce krajało, ale krótko był nami zainteresowany. Kombinował jakby się przedostać do psiaków Kasi. To jest pies, w ktorym człowiek zakochuje się od pierwszego wejrzenia.

Posted

[quote name='Lida']Widziałam dziś Kulfona. I nawet sie z nim bawiłam. R E W E L A C Y J N Y psiak. Wypuściliśmy go trochę, bo strasznie piszczał, jak nas zobaczył, a i nam się serce krajało, ale krótko był nami zainteresowany. Kombinował jakby się przedostać do psiaków Kasi. To jest pies, w ktorym człowiek zakochuje się od pierwszego wejrzenia.[/QUOTE]

Dziękuję Ci bardzo za wypuszczenie go, zawsze to jakaś atrakcja dla niego;-) Zgadzam się z Tobą - ja zakochalam się na zabój;-)
A który psiak jest Twój u Kasi?

Posted

Żaden :-) Poznalam kiedyś Kasię i czasem jeżdżę odwiedzić psiaki z koleżakną. Ona jeżdzi do Grandy, a ja do wszystkich :-) Może jutro też tam będę, ale nie wiem, czy dam radę.

Posted

[quote name='Lida']Żaden :-) Poznalam kiedyś Kasię i czasem jeżdżę odwiedzić psiaki z koleżakną. Ona jeżdzi do Grandy, a ja do wszystkich :-) Może jutro też tam będę, ale nie wiem, czy dam radę.[/QUOTE]

O kochana, to ja bardzo pięknie uśmiecham się do Ciebie, żebyś zaopiekowała się w czasie swoich wizyt Kufciem:-) On tak bardzo potrzebuje człowieka.... Będe bardzo wdzięczna, bo sama mam w tej chwili takie zaległości w pracy, że mimo, że weekend, siedzę i stukam w klawiaturę zamiast spać:-( Kończę projekt niestety zamiast szykować maluszkowi i innym psiakom bazarek:-(
Lida, bardzo się cieszę, że wpadłaś:-) Zostań z nami;-)

Posted

[quote name='Lida']Ewa, no pewnie, ze będę odwiedzać Kulfona, jak tylko będę mogła :-) No i oczywiście, ze z Wami zostanę :-)[/QUOTE]
Bedzie nam bardzo milo :)

Posted

Kotka przepiękna. Zjawiskowa!
Ja Boże broń nie mam nic przeciwko adopcjom zagraniczny, dobry dom, to dobry dom, nieważne gdzie :-)
Pomieszalo mi się, albo nie doczytalam, że Pani Kasia Zol z FB, ktora pyta o Kulfona, to ta Pani z Amsterdamu ;-)

Posted

[quote name='Jasza']Kotka przepiękna. Zjawiskowa!
Ja Boże broń nie mam nic przeciwko adopcjom zagraniczny, dobry dom, to dobry dom, nieważne gdzie :-)
Pomieszalo mi się, albo nie doczytalam, że Pani Kasia Zol z FB, ktora pyta o Kulfona, to ta Pani z Amsterdamu ;-)[/QUOTE]
Jasza a jestem przeciwna adopcjom zagranicznym i bardzo ostroznie podchodze do tego tematu.Ostroznosc moja jest podyktowana wieloletnim doswiadczeniem.Dlatego nigdy nie wyslalabym psa, kota, jeza itp. przez jakas szemrana fundacje albo inne 'panienki" , ktore maja z tego dobry interes,za to zwierzaki juz nie.:(
I nie pomieszalo Ci sie bo p. Kasia Z. mieszka w [B][SIZE=2]Hoofddorp i jest znanym fotografem:)
[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Ellig']Nie, Kulfon nie pojedzie bo jest za mlody i za energiczny:) Panstwo sa wspanialymi ludzmi maja 11 letnia labradorke po przejsciach i kota, teraz dojrzali do przyjecia kolejnego psiego domownika.Mozna do nich dzwonic , pisac, sa jawni , to nie jest jakas zagraniczna nie wiadomo jaka adopcja.Na takie sie nie zgadzamy.
Kotka Grace Pani Kasi.
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/306952_250671074965522_100000678946063_827906_5011672_n.jpg[/IMG][/QUOTE]
Piękna, Pani mówiła że to kocica syberyjska??? czy jakoś tak nie znam się, ale bokser musi byc sprawdzony na koty i na sunię i dzieci. To musi być bokser na pewno albo z domu stałego, albo z DT.

Ellig, masz kontakt z Panią Kasią? Mam dla niej idealnego kandydata. Jesli możesz przesłać jej wątek to byłoby super!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/26956-Galeria-s%C5%82odziak%C3%B3w-boksera-Fidela-i-Kici[/url]

Posted

Nowa tablica : [url]http://tablica.pl/oferta/kulfon-nie-zalapal-sie-na-autostop-kocha-caly-swiat-ma-tylko-8-miesiecy-IDkN3D.html[/url]
Na poprzedniej 120 wejść.

Posted

[quote name='Kapsel']

Ellig, masz kontakt z Panią Kasią? Mam dla niej idealnego kandydata. Jesli możesz przesłać jej wątek to byłoby super!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/26956-Galeria-s%C5%82odziak%C3%B3w-boksera-Fidela-i-Kici[/url][/QUOTE]
Wyslalam wiadomosc na FB.