murakami Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) do usunięcia Edited March 10, 2013 by murakami Quote
Joven Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 co jest niby do usuniecia? że wymienilam nazwe sklepu online? jakos jak do krakvetu czy allegro nikt sie nie przyczepia...karme nie latwo jest dostac, wiec chyba dobrze miec namiar na sklep, ktory w dodatku wysyla darmowe probki ? w kazdym razie, wracajac do tematu - karma jest super Bisou ja pożera aż uszy mu się trzęsą :) Karma pięknie pachnie (jak się otwiera opakowanie pachnie pieczonym kurczaczkiem mmm), ma dużo mięsa, małe granulki, brak chemii, jest w miarę tania jak na karmę super premium. Piękne trawienie :) Jemy od 2 tygodni i jest bomba :) Na stronie producenta są wymienione wszystkie sklepy, które ją sprzedają. Aha - jemy Mini Adult CHicken Quote
murakami Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Joven']co jest niby do usuniecia? że wymienilam nazwe sklepu online? jakos jak do krakvetu czy allegro nikt sie nie przyczepia...karme nie latwo jest dostac, wiec chyba dobrze miec namiar na sklep, ktory w dodatku wysyla darmowe probki ? w kazdym razie, wracajac do tematu - karma jest super Bisou ja pożera aż uszy mu się trzęsą :) Karma pięknie pachnie (jak się otwiera opakowanie pachnie pieczonym kurczaczkiem mmm), ma dużo mięsa, małe granulki, brak chemii, jest w miarę tania jak na karmę super premium. Piękne trawienie :) Jemy od 2 tygodni i jest bomba :) Na stronie producenta są wymienione wszystkie sklepy, które ją sprzedają. Aha - jemy Mini Adult CHicken[/QUOTE] Hej, wyluzuj, ja usunęłam własny post z ofertą sprzedaży karmy. To jest informacja dla moda, że można usunąć bez szkody dla treści wątku. Pozdrawiam! Quote
Joven Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Aha, nie zrozumiałam, serdecznie przepraszam :) A wracając do tematu...już miesiąc wcinamy Sam's Fielda i jest WIDOCZNA poprawa stanu sierści :) Nie wiem czy to od karmy czy nie, ale jest bardziej błyszcząca i mniej się plącze :) Quote
murakami Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Ja kupiłam wersję mini dla suki i wersję light/senior dla kastrata. Wersja mini u suki nie sprawdziła się, były częste gazy. Wersja dla psa ma skład oparty na jagnięcinie, co się rzadko zdarza w karmach light/senior. Ta karma z kolei jest przyswajana bardzo dobrze i jestem z niej zadowolona. Generalnie karmy Sam`s Field to w mojej ocenie dobry skład za przyzwoitą cenę. To, że akurat moja mała strasznie gazowała po tej karmie uznaję za przypadek i cechę osobniczą danego psa. Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Już prawie miesiąc testowania Sam'S Field adult medium (z kurczakiem), jak narazie jestem bardzo zadowolona, zero gazów, piękna błyszcząca sierść, kupy okej, bardzo smakuje psu, pierwszy raz zaryzykowałam z dużym workiem dla psa niejadka i alergika i nie żałuje decyzji, POLECAM!!! Quote
cockermaister Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Witam :) wiecie w jakim sklepie zoologicznym(internetowym) kupię karmę Sam's field i puszki Animonda ?? bo chciałabym zamówić wszystko w jednym sklepie, Proszę o szybką odpowiedź :) Quote
a.s. Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Z tego co wiem to sam's field jest dostępny wyłącznie w makakipl Quote
Marta_Ares Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 na allegro jest kilka osób, które sprzedają tą karmę niestety nikt z nich nie ma puszek Animondy Quote
cockermaister Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Dziękuję za odpowiedź :) szkoda,że nie ma żadnego takiego sklepu :/ trudno będę zamawiała osobno... Quote
Marta_Ares Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Niestety też tak musiałam zrobić, Sam's field zamówiłam z makaki.pl, a animonde z zooplusa przy okazji innych zakupów i promocji Quote
Tomasz G Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Witam! Zarówno karmę sams field jak i animonde znajdziedz na dogpassion.pl Pozdrawiam! Quote
cockermaister Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Moje suńki już po pierwszym posiłku z nową karmą Sam's Field :) smakuje im bardzo jak żadna inna karma :) już nawet jak kurier rano przywiózł karmę i przesypywałam ją do pojemnika to od razu musiły spróbować :cool3: więcej relacji zdam za miesiąc :) Quote
Joven Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 My od ponad miesiąca na Sam's Field Chicken Mini Adult - efekty dobre (york) sierść się poprawiła, kupki super, zachowanie też ok, zapach karmy ok, smakowitość dobra :) a najlepsza jak im kropelkę oleju z winogron dodaję :) im, bo od tygodnia są dwa yorki na tej karmie u mnie :D na stronie sam's field jest rozpiska sklepów stacjonarnych, bardzo dużo ich, w Łodzi kilka punktów, najtaniej na ul. Cieszyńskiej, ale tam tylko na wagę i powiem szczerze, że kolor jest inny niż w małym workach...może się coś utleniło...ale za to zamiast 20zl'kg wychodzi 13,5zl/kg... Quote
KamilaW Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Kupuję Sam's Fielda już od długiego czasu i jestem ciągle zadowolona . Co do sklepu to próbowałam już kilku i wróciłam na stałe do makaki.pl, jako stała klientka mam super warunki cenowe :diabloti: ( Animonde też bez problemu mają tylko trzeba już poprosić ) Quote
Marta_Ares Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 odeszłam na chwilę od Sam's field i od razu pogorszenie sierści... Karma u nas zdecydowanie nr 1, po tylu przetestowanych karmach z tej jestem najbardziej zadowolona, pies chyba też, bo miskę czyści w ciągu kilku minut :lol: Zdjęcia granulek: [COLOR=#000000]SAM'S FIELD salmon & potato [/COLOR][IMG]http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/DSC08095_zpsf4bccb64.jpg[/IMG] [COLOR=#000000] [/COLOR][COLOR=#000000]SAM'S FIELD light & senior, Lamb & rice [/COLOR][IMG]http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/DSC08088_zps8c8bb5ea.jpg[/IMG] [COLOR=#000000] [/COLOR][COLOR=#000000]SAM'S FIELD chicken & potato adult medium [/COLOR][IMG]http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/DSC08082_zps063eb5ef.jpg[/IMG][COLOR=#000000] [/COLOR] Quote
Joven Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 drugi pies (sunia w sumie) też na Sam's Fieldzie i pełen sukces:) Quote
Dexxters Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 (edited) moim smakuje jak żadna inna Edited April 25, 2013 by Dexxters Quote
xxxColliexxx Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Słyszałam dobre opinie na temat tej karmy, może kiedyś zdecyduję się ją kupić : ) Quote
Daisy2013 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 witam przez przypadek trafiłam na tą karmę i zastanawiam się nad zmianą, w związku z tym mam pytanie, czy ktoś z was zmieniał z acany junior (niebieskie opakowanie)?, moja sunia shih tzu ma 4 miesiące Quote
jankes Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Obecnie karmę Sam's Field mażna kupić w wielu sklepach stacjonarnych(przynajmniej we Wrocławiu) Podobno jest nowy dystrybutor,jakaś firma z Cieszyna. Mój owczarek chętnie ją zjada.Ostatnio wyprubowałem Sams's Fielda NO GRAIN na kurczaku.Droga ale rewelacja!!!Ale Adult Medium też OK!!!Polecam!!! Quote
szafirkowa Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Chell']Niestety karma straciła dużo ostatnio na swojej wartości :( i może nawet jej nie być[/QUOTE] Drogi Autorze wątku - a co konkretnie oznacza Twój post? Karmię Sam's Fieldem trzy swoje psy, już od długiego czasu. Byliśmy bardzo zadowoleni, dlatego zaniepokoiły mnie Twoje słowa. Quote
marlena i arvena Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 może wie ktoś jak wyglądają granulki sam's field puppy ? chciałam dla szczeniaka chihuahua ale niegdzie nie ma zdjęć granulek Quote
isKra! Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Jakies nowe opinie na temat tej karmy ? Wpadlam na nia przypadkiem w necie i zauwazylam ,ze maja linie bez zboz podobna do ojirena i nawet puszki o imponujacym skladzie ... Quote
barbarasz49 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Karma Sam's Field to wartościowa karma tylko problem polega na tym,że trudno ją kupić.W makaki też już nie mają i obawiam się,że psa się przyzwyczai do tej karmy, a potem będzie jak z Canidae,nigdzie w Polsce nie bedzie dostępna. Quote
Recommended Posts