Chell Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 (edited) Niestety karma straciła dużo ostatnio na swojej wartości :( i może nawet jej nie być Edited July 22, 2013 by Chell Quote
Metheora Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 dziś doszły do nas próbki, dziękujemy :) czy ktoś już karmił tą karmą? jakie są wsze opinie? ja się wypowiem za kilka dni ;) Quote
wiki4 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Dzisiaj mamuśka tez przyniosła próbki i szczerze powiedziawszy, nie było zachwytów. Ale to taki niejadek, więc co się dziwić :) Quote
Chell Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 W sprawie próbek proszę pisać na [email][email protected][/email] Quote
gops Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Chell']W sprawie próbek proszę pisać na [email][email protected][/email][/QUOTE] ok , napisałam . zanim zdecyduję się sprawdzić duży worek muszę sprawdzić czy karma nie uczula psa. Quote
Tyszka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Czy ktoś jeszcze próbował tej karmy? Coraz częściej o niej słyszę, ale ani dobrze, ani źle, po prostu słyszę. A nie wypróbuję bez polecenia, bo jestem nieufna :P Quote
Ela_bassety Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ja zamówiłam woreczek 2,5 kilo junior large i próbkę z łososiem, zobaczymy jak posmakuje i jakie trawienie będzie :) Quote
Afera90 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Droga Tyszko, mam sunie pitbulla z alergią na 56 składników, nie mogłam przez dłuższy czas znaleźć karmy dla mojego psa. Wypróbowałam Sam's fielda i szczerze polecam. Sunia nie ma żadnej wysypki, trawienie też w jak najlepszym porządku. Jest to bardzo dobra karma i jak na jej standardy jest stosunkowo nie droga. Polecam. Quote
KamilaW Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Afera90']Droga Tyszko, mam sunie pitbulla z alergią na 56 składników, nie mogłam przez dłuższy czas znaleźć karmy dla mojego psa. Wypróbowałam Sam's fielda i szczerze polecam. Sunia nie ma żadnej wysypki, trawienie też w jak najlepszym porządku. Jest to bardzo dobra karma i jak na jej standardy jest stosunkowo nie droga. Polecam.[/QUOTE] Popieram, od kilku miesięcy karmię sunię Sam's Fieldem i jestem bardzo zadowolona Quote
strix Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Nie mogę nic o tym znaleźć na zagranicznym necie. Można prosić o analizę procentową składników, bo w ciemno na pewno nie kupię? Taka analiza jest zdaje się wymagana przez EU, więc powinniście ją mieć pod ręką. Quote
Metheora Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 U nas było ok, polecam. Ktoś ma jakieś doświadczenia? Quote
Olson Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Czy ktoś próbował tą karmę dla seniora? Bo właśnie wygooglowałam sobie i nawet mi się spodobała. Jeśli tak, to czy można prosic o jakieś obiektywne opinie? Quote
kasia8579 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ja dzisiaj ją kupiłam. Moim bardzo smakuje ta karma. :) Quote
haosdew Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Dołączam do osób polecających :) Mam 3 młode labradory i wszystkie jedzą ze smakiem a kupki są ok :D Quote
Metheora Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 minął już jakiś czas od przejścia na tą karmę i jest super, sierść piękna, kupy ok psom smakuje - ja polecam w tej cenie bardzo dobra karma Quote
Olson Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Jak skończy mi się Josera mojej starszej suki to zamawiam Sam's Fielda. Bardzo jestem ciekawa tej karmy. ;) Quote
gochadrozdek Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Ciekawa jestem jak to jest z dawkowaniem i energetycznością tej karmy. Napisałam e-mail i czekam na odpowiedź :):razz: Quote
Olson Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Dzisiaj doszedł wór Sam's Fielda 4300 Power. Dla mojej seniorki, która po sterylce na karmie dla seniorów bardzo ładnie schudła. Teraz chcę to utrzymać, dlatego wzięłam coś Adult, poza tym ta wersja odpowiada mi najbardziej pod względem składu. Karma bardzo mi się podoba - jest tłusta, ma świetne granulki. Sucz wcale nie kręciła nosem jedząc ją - a przy nowej karmie własnie to najczęściej się jej zdarza.Także karma na pierwszy rzut oka wypada na plus. Wypowiem się za miesiąc. :) Quote
dorka1403 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 (edited) właśnie kupiłam dla mojej sierściuchy na próbe dwa worki 2,5 kg jeden z kurakiem a drugi z jagniecina..i bedziemy testowac....mam uraz do duzych workow..po bricie :/ Edited July 24, 2012 by dorka1403 Quote
Olson Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Sam's Field to poza Acaną najlepsza karma z jaką się spotkałam. :multi: Pies wygląda na prawdę super - w tym rok skończyła osiem lat, nie wyglądała fantastycznie, a teraz wygląd zdecydowanie się zmienił, wcina ją ze smakiem, karma jest tłusta, dobrze pachnie, a co ważne - ma fajną cenę. Quote
dorka1403 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 my skończylismy z jagniecina i tez jestem zadowolona..za niedlugo probujemy z kurakiem. widac ze smakuje a i wszystko poza tym jest na plus... Quote
pk1rts Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [URL="http://www.facebook.com/pages/Sams-Field/145979108823491?ref=stream"]Sam's Field[/URL] Procentowa zawartość mięsa w karmach Sam’s Field podana jest jako zawartość mięsa wysuszonego w gotowym produkcie o wilgotności 10%, czyli w każdym kilogramie np. Sam’s Field Junior Large znajduje się pół kilograma już wysuszonej tkanki miękkiej kurczaka (o wilgotności 10%). Rzeczywiście zdarzało się wcześniej, że producenci podawali zawartość procentową surowca (mięsa przed wysuszeniem, jednak obecnie jest to niezgodne z obowiązującymi przepisami dotyczącymi znakowania pasz. Wiadomość od producenta na facebooku. ile w tym prawdy? Quote
pati1033 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Minął już jakiś czas od wypowiedzi osób które karmiły tą karmą. Czy może się wypowiedzieć ktos, kto karmi już dość długo? A może ktoś kto ma starsze psiaki karmi już dłużej i robił badania kontrolne psiaka? Poszukuje karmy dla swojego psiaka i szukam opinii na temat tej karmy :) Quote
Recommended Posts