Siberianka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Jaka ringowka dla zloto-bialego siberiana husky ? I jeszcze jedno pytanie: co jak na wystawie bedzie deszcz a wystawa jest na dworze ? Czy ktos z was wybiera sie na wystawe do Radomia? PS : przepraszam,ze tak pisze,ale nie mam polskich znakow:angryy: Quote
basza95 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 najlepiej biała ringówka. Jeżeli na wystawie bd deszcz to najlepiej wziąć jakiś mały namiot lub duży parasol żeby pieska schować, żeby nie zmókł przed wejściem na ring a na ringu niestety zmoknie. Quote
bicolor Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Według mnie łańcuszek (żmijka ) i tak jak basza już napisała do tego biała :) Quote
HexaWHWT Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Biała ringówka będzie najlepsza. Widziałam wiele husky w tym umaszczeniu z białą ringówką. Zazwyczaj ludzie na wystawy biorą namioty, a psy przed swoją kolejką odpoczywają w transporterach. W przypadku westów przed wylądowaniem na stole groomerskim odpoczywają, krótki spacerek, na stół i tak czekają ;) Quote
Siberianka Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 mam psa rasy siberian husky,wystawiam go na zwykłej ringówce z pętelką i sprawdza się w miarę :razz:.Zastanawiam się nad jej zmianą,jakie smyczki polecacie dla tej rasy.Piesek jest duży,waży 19 kilo,więc ringowka nie może być za mała.Jakie polecacie ringówki lub podajcie pomysły na czym można wystawiać tą rasę.:-o Quote
Paatrycja Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Poleciłabym łańcuszek - srebrny i skórzaną ringówkę do tego. ;-) Quote
owczarek'ab Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ja bym proponowała cienki łańcuszek lub "żmijkę" + cienka, krótka smyczka, ew. ringówka ;) Quote
swan2407 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 To ja się podepnę jeżeli można. Jaką ringówkę polecacie dla czerwono-białego szczylka ? Myślałam nad skórzaną, cieniutką, ale jakoś nie mogę znaleźć w Internecie. Mógłby ktoś coś polecić i podesłać linka? :) Quote
Patisa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 gdzie można kupic ringówkę z łańcuszkiem? Tylko gdzies na wystawie? Bo w sieci nic nie mogę znaleźć... :/ Quote
owczarek'ab Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Tak, takie rzeczy najlepiej kupować na wystawach ;) Quote
HexaWHWT Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 na wystawie jest tego tak bardzo dużo, że na pewno znajdziesz coś dla siebie ;) Quote
Recommended Posts