Jump to content
Dogomania

Odeszla umarla P Ewa ktora przyszla do mnie po ratunek dla Brunia Bruniaczek odszedl za T M Dziekujemy Sercem Za Milosci Za Niezwykla Milosci Za Zycie Bruniaczek od 10 lat Najszczesliwszy w Swym ukochanym domku z ukochanymi Panciami! Serduchem sciskamy

Recommended Posts

Posted

[quote name='baster i lusi']a to Ci pewnie ciśnienie skoczyło:eviltong:[/QUOTE]
A cioteczce pięknie dziękujemy za ogłoszenia :loveu::loveu::loveu:
Skoczyło, na szczęście na krótko:)

Posted

[quote name='Mysza2']Michelle ale ten trójkolorowy ogon to ma niepowtarzalny:):)
Ciocia trochę Ci pewnie smutno?[/QUOTE]

Oj smutno ...
Wczoraj jeszcze długo myślałam czy na pewno o wszystkim powiedziałyśmy, co lubi, jaki jest, na co zwracać uwagę, jak reaguje...no i jednak troszkę martwiłam się czekając na dzisiejsze relacje z domku. Teraz jestem już spokojniejsza i chętnie ucałowałabym tego długiego, mokrego noska, choć Brunko nie lubił jak się go całowało:mad:

Posted

[quote name='bela51']Gratuluje Wam Cioteczki wspaniałej adopcji Brunia.:loveu:
A Bruniowi zycze długich szczesliwych lat w nowym domu:lol:[/QUOTE]
Belciu, a Tobie też pieknie dziękujemy, że jechałaś specjalnie z Bytomia z szelkami i smyczką dla Bruna, pojechał w tej uprzęży do Michelle ale z tego co wiem to ją unicestwił :diabloti:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Brunuś jaki dumny :) kochany psiak :) ależ się cieszę :):):) Doczekałeś się kochającego domku psiaku :*[/QUOTE]
Marticzko, chciałam podziękować każdemu indywidualnie ale lista kochanych ciotek jest tak długa, że dałam spokój, wszyscy są właściwie 4 poście wymienieni, ale wszystkich słów za mało żeby podziękować:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Marticzko, chciałam podziękować każdemu indywidualnie ale lista kochanych ciotek jest tak długa, że dałam spokój, wszyscy są właściwie 4 poście wymienieni, ale wszystkich słów za mało żeby podziękować:loveu::loveu:[/QUOTE]

To prawda ciocia :) bez cioteczek nie udało by się nic:loveu::loveu::loveu: Ale który to już raz okazały się niezastąpione :lol: Dziękujemy z całego serduszka WSZYSTKIM RAZEM I KAŻDEJ CIOCI Z OSOBNA :Rose::Rose::Rose:

Posted

Cioteczki, czy Wy na pewno wydałyście właściwego psiaka?
To przecież Bruno...
[IMG]http://i53.tinypic.com/33wpop0.jpg[/IMG]

A do domku trafił taki zwierzak...
[IMG]http://i42.tinypic.com/doqxcx.jpg[/IMG]

Przyznawać się, kto namieszał :evil_lol:

Brunku, szczęśliwego życia :loveu:

Posted

podmieniłyśmy na nowszy lepszy model :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale jeszcze jedno Wam napiszę, w sobotę były moje urodziny i dziewczyny miały jechać pierwotnie z Brunkiem w sobotę i ja tak cichutko zanosiłam modły o prezent urodzinowy dla mnie w postaci dobrego domku dla Brunka, wyjazd wprawdzie przesunął się na niedzielę, ale moje modły zostały wysłuchane :lol::lol:

Posted

[quote name='Mysza2']podmieniłyśmy na nowszy lepszy model :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale jeszcze jedno Wam napiszę, w sobotę były moje urodziny i dziewczyny miały jechać pierwotnie z Brunkiem w sobotę i ja tak cichutko zanosiłam modły o prezent urodzinowy dla mnie w postaci dobrego domku dla Brunka, wyjazd wprawdzie przesunął się na niedzielę, ale moje modły zostały wysłuchane :lol::lol:[/QUOTE]

Eluś Wszystkiego Naj.......Najlepszego kochana :) Samych szczęśliwych zakończeń :):):)

[IMG]http://www.bysio.com/i/img15.dreamies.de/img/940/b/1gyft4jnoo.gif[/IMG]

Posted

Elu spóźnione, ale szczere życzenia dla Ciebie:
Marzeń o które warto walczyć,
Radości którymi warto się dzielić,
Przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć.

Posted

[quote name='Mysza2']podmieniłyśmy na nowszy lepszy model :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale jeszcze jedno Wam napiszę, w sobotę były moje urodziny i dziewczyny miały jechać pierwotnie z Brunkiem w sobotę i ja tak cichutko zanosiłam modły o prezent urodzinowy dla mnie w postaci dobrego domku dla Brunka, wyjazd wprawdzie przesunął się na niedzielę, ale moje modły zostały wysłuchane :lol::lol:[/QUOTE]
szczere mimo ze tak pozno
zyczenia szczescia i zdrowia:)

Posted

Ciotka wszystkiego co piękne, mądre i kochane....Niech się spełni!!! :)

Posted

Ciocie moje zapraszam na bazarek dla Misia i nie tylko :(
Chłopak traci nam deklaracje :(
[INDENT]Zapraszamy na jedyny w swoim rodzaju Świąteczny Bazarek.
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217430-Bajeczny-..Świąteczny-)-Bombki-..ozdoby-)-Coś-pięknego-)-Gratissy-)-Nagrody!-14.11?p=17962871#post17962871"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2174...1#post17962871[/COLOR][/URL]

[IMG]http://i41.tinypic.com/10f3ymx.jpg[/IMG]
[/INDENT]

Posted

[quote name='kora78']dużo szczęścia dla Brunka w nowym życiu :)[/QUOTE]
W imieniu Brunka bardzo dziękujemy i życzymy takiego samego domu Bostonowi:):)

A ja mam maila z domku
"Proszę podziękować wszystkim za uratowanie Brunka w naszym imieniu.
W Międzygórzu wszyscy są nim zachwyceni.
Niedługo prześlę następne zdjęcia.
Pozdrawiam serdecznie."

Posted

no, mial byc tydzien, a wyszlo juz ze 3. mialam byc prawie totalnie bez kompa, a klikam, jak ze swojego :0 tylko fot nie moge zrzucac.

ja jestem skrupulatna i tak, jak tytuly watkow i 1 posty mam zawsze na biezaco (poki co), to i podpisy raczej tez :) tylko banerki moglabym zmienic, ale nie moge z tych 2 laptopow. musze czekac, az siora mi zmieni. a ona teraz przepadla, jak kamfora z dogo :(