Jump to content
Dogomania

Odeszla umarla P Ewa ktora przyszla do mnie po ratunek dla Brunia Bruniaczek odszedl za T M Dziekujemy Sercem Za Milosci Za Niezwykla Milosci Za Zycie Bruniaczek od 10 lat Najszczesliwszy w Swym ukochanym domku z ukochanymi Panciami! Serduchem sciskamy

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']pewnie że śliczny, może go w końcu jakaś dobra dusza wypatrzy i zakocha się[/QUOTE]

Ja sie zakochałam,ale ja z tych kochliwych i cała chałupka zapchana tymi moimi miłościami:)

Posted

[quote name='kaja69']Ja sie zakochałam,ale ja z tych kochliwych i cała chałupka zapchana tymi moimi miłościami:)[/QUOTE]
nam potrzebny zakochany ale nie zapsiony :lol::lol:

Posted

Zdjęcia pierwsza klasa super fantastyczne :-)
Ogonku Brunkowy jesteś śliczny ;-) oczywiście reszta Brunka także.
Ja jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie to zastanawiałam się czy Michell źle widziała jak robiła zdjęcia ;-), albo Bruno taka błyskawica i zwiał z pola widzenia obiektywu ...

Posted

Brunko znowy dzisiaj pogonił kurę... :mad: Biegał za piłeczką, bawił się, dokazywał i nagle jak błyskawica pobiegł w porzeczki. Ja juz wiem co to znaczy, więc pogoniłam za nim i tylko widze jak kura próbuje wzlecieć w góre a że to nielot więc Brunko capnął ja raz i drugi, nim go złapałam za linkę. Ale nie karcę go bo przeciez to "jego teren" a kura obca. Przyleciał zaraz sąsiad zabrać kurę i dobrze mu tak :diabloti:
A Brunko ma chociaż chwilę uciechy...hihihihihi
Nie to żebym go wspierała w jego morderczych zapędach, ale chyba coś wspominałam jemu, że kura grzebie w naszym ogródku i wydziobuje sadzonki. Chyba wziął to sobie do serca :evil_lol:

Posted

[quote name='michelle04']Chyba szepnę jemu, że ja mam dwie lewe ręce i nigdy nie zabiłabym kury ani nie opierzyła, czy jak to się mówi, gdy przygotowuje się kurę na obiad. Raczej bym ja pochowała... :)[/QUOTE]
Ja się tak samo do tego nadaję jak TY.

Posted

[quote name='Mysza2']Michelle, Brunek po prostu chcę się Tobie odwdzięczyć i próbował "zorganizować" niedzielny obiad :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='michelle04']Chyba szepnę jemu, że ja mam dwie lewe ręce i nigdy nie zabiłabym kury ani nie opierzyła, czy jak to się mówi, gdy przygotowuje się kurę na obiad. Raczej bym ja pochowała... :)[/QUOTE]

[quote name='Mysza2']Ja się tak samo do tego nadaję jak TY.[/QUOTE]

he he a jaki rosołek pyszny z domowej kurki:evil_lol:.Bruncio wie co dobre:lol:

Posted

Dziękuję, już lepiej, chociaż pogoda fatalna.... :(
Inwentarz przeliczony i w komplecie pewnie już spi na grzędach, bo dzisiaj żaden kurak nas nie odwiedził, a Brunko nie niepokojony przez nikogo mógł spokojnie biegać po działce :) czyli nuuuuda..... :D

Posted

Bruncio ma dużo fotek to może ogłoszenia by się przydały.tylko mam prośbę podeślijcie tekst i fotki na ten wątek bo ja nie za bardzo umiem.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216113-Og%C5%82oszenia-40-za-7-z%C5%82-banerek-3z%C5%82-(do-28.10)-jeszcze-10-Sztuk-)/page10[/url]

Posted

[quote name='baster i lusi']Bruncio ma dużo fotek to może ogłoszenia by się przydały.tylko mam prośbę podeślijcie tekst i fotki na ten wątek bo ja nie za bardzo umiem.

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/216113-Og%C5%82oszenia-40-za-7-z%C5%82-banerek-3z%C5%82-%28do-28.10%29-jeszcze-10-Sztuk-%29/page10"]http://www.dogomania.pl/threads/216113-Og%C5%82oszenia-40-za-7-z%C5%82-banerek-3z%C5%82-(do-28.10)-jeszcze-10-Sztuk-)/page10[/URL][/QUOTE]

Ma jeszcze aktualne , po tych Twoich ja mu robiłam II edycję i stale odnawiam, ale ogłoszeń nigdy nie za wiele. Ma też wyróżnione allegro jeszcze aktualne. Jak się skończy wznowię.
Ale ogłoszeń nigdy za wiele. Jutro tam wyślę tekst i fotki bo w pracy na kompie mam poprzycinane zdjęcia, a w domu nie mam tego programu co potrzeba, a nie mam czasu ściągać bo bazarki pakuję :)

Niestety miałam tylko 1 tel od pani której zginął podobny psiak do Bruna

Posted

[quote name='michelle04']Dziękuję, już lepiej, chociaż pogoda fatalna.... :(
Inwentarz przeliczony i w komplecie pewnie już spi na grzędach, bo dzisiaj żaden kurak nas nie odwiedził, a Brunko nie niepokojony przez nikogo mógł spokojnie biegać po działce :) czyli nuuuuda..... :D[/QUOTE]
Szkoda, że żadnych drobiowych atrakcji nie było :diabloti:
Pogoda to już może być tylko gorsza, ja nie żyję od listopada do lutego, zdecydowanie wolę światło:)

Posted

[quote name='baster i lusi']Bruncio ma dużo fotek to może ogłoszenia by się przydały.tylko mam prośbę podeślijcie tekst i fotki na ten wątek bo ja nie za bardzo umiem.

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/216113-Og%C5%82oszenia-40-za-7-z%C5%82-banerek-3z%C5%82-%28do-28.10%29-jeszcze-10-Sztuk-%29/page10"]http://www.dogomania.pl/threads/216113-Og%C5%82oszenia-40-za-7-z%C5%82-banerek-3z%C5%82-(do-28.10)-jeszcze-10-Sztuk-)/page10[/URL][/QUOTE]
Mam się podszyć pod Ciebie i ten zarezerwowany pakiet::):)
Bardzo dziekujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: