Jump to content
Dogomania

Odeszla umarla P Ewa ktora przyszla do mnie po ratunek dla Brunia Bruniaczek odszedl za T M Dziekujemy Sercem Za Milosci Za Niezwykla Milosci Za Zycie Bruniaczek od 10 lat Najszczesliwszy w Swym ukochanym domku z ukochanymi Panciami! Serduchem sciskamy

Recommended Posts

Posted

Miałam pierwszy telefon z ogłoszeń. Ale Pani z Wrocławia szuka swojego psa, który zginął jej we wrześniu. Podobno identyczny jak Bruno na zdjęciach.
Pani miała tego psiaka też ze schroniska chyba ok 1,5 roku był u nich. Wzięli chorego i zabiedzonego i doprowadzili do porządku. Na razie Pani szuka, swojego, na gumtree też go ogłasza i stąd trafiła na ogłoszenie Bruna.
Jak przeczytała że Bruno jest w Dzierżoniowie to myślała że to on. Powiedziałam jej że to niemożliwe bo Bruno jest z Sosnowca.
Pani powiedziała że będzie o nim pamiętać gdyby jej psiak się nie znalazł.

Posted

[quote name='Mysza2']Miałam pierwszy telefon z ogłoszeń. Ale Pani z Wrocławia szuka swojego psa, który zginął jej we wrześniu. Podobno identyczny jak Bruno na zdjęciach.
Pani miała tego psiaka też ze schroniska chyba ok 1,5 roku był u nich. Wzięli chorego i zabiedzonego i doprowadzili do porządku. Na razie Pani szuka, swojego, na gumtree też go ogłasza i stąd trafiła na ogłoszenie Bruna.
Jak przeczytała że Bruno jest w Dzierżoniowie to myślała że to on. Powiedziałam jej że to niemożliwe bo Bruno jest z Sosnowca.
Pani powiedziała że będzie o nim pamiętać gdyby jej psiak się nie znalazł.[/QUOTE]
kochana ,suuuuper wiesci
Brunko znajdzie chate ,ludzie czytaja allegro

Posted

Brunko ma bardzo chłonny umysł, dzisiaj ganiał z kolejną piłeczką, jednak przestałam "polować na niego" i gdy tylko piłeczka znudziła się jemu brałam piłeczkę ustawiałam koło nogi i kopałam daleko. Brunko oczywiście gonił ją i znowu uciekał, a ja nie reagowałam. Gdy znowu sie znudził powtórzyłam procedurę i Brunko znowu pogonił za piłką i tak kilka razy, aż w końcu skumał, że będzie zabawa gdy przyniesie piłkę, więc...zaczął ja przynosić, ale gdy tylko ustwiałam piłkę przy nodze dopadał do niej, więc stopowałam go i zrozumiał, więc czekał, aż ustawię piłkę do kopnięcia mimo iż cały drżał z emocji. Jutro powtórzę zabawę, zobaczymy czy Brunko zapamięta zasady :) Zrobimy z niego ligowego piłkarza :)

Posted

[quote name='michelle04']Dzisiaj poproszę Giselle4 by zarejestrowała czego Brunko się nauczył, no chyba, że zaliczymy wtopę to nie pokażemy filmiku co by wstydu nie było :)[/QUOTE]
My go chętnie zobaczymy nawet we wtopach:). W końcu to o nauczycielu a nie o uczniu świadczy , prawda ? :evil_lol::evil_lol:. Ciało pedagogiczne na wątku to mnie zaraz zlinczuje :razz:

Posted

[quote name='Mysza2']My go chętnie zobaczymy nawet we wtopach:). W końcu to o nauczycielu a nie o uczniu świadczy , prawda ? :evil_lol::evil_lol:. Ciało pedagogiczne na wątku to mnie zaraz zlinczuje :razz:[/QUOTE]
Ciało pedagogiczne - czyli ja! - informuje, że nauczyciel to sobie moze nawet na uszach stanąć, a jak uczniowi sie nie chce i nie skuma to nic z tego nie bedzie !!! ha, ha

Posted

[quote name='Karina R']Ciało pedagogiczne - czyli ja! - informuje, że nauczyciel to sobie moze nawet na uszach stanąć, a jak uczniowi sie nie chce i nie skuma to nic z tego nie bedzie !!! ha, ha[/QUOTE]
No bo u ludzi to inaczej działa, a u psów inaczej :lol::lol::lol: bo psom się na ogół zawsze chce :lol:

Posted

Niestety, w dniu oświaty poniosłam edukacyjną porażkę :mad:, jednak nie poddaję się, jutro kolejny trening,a tutaj dzisiejsze zmagania :
[URL]http://w352.wrzuta.pl/film/acup6GNaWIc/v141011_17.32[/URL]

Posted

[quote name='Drzagodha']Ciotka, bo przecież 14 października uczniowie mają wolne, to Brunuś też sobie wziął :evil_lol:[/QUOTE]
Dziękuję za słowa otuchy :)
Nie poddam sie bez walki, jutro kolejny trening, jest potencjał,więc trzeba zintensyfikować działania.... :)

Posted

[quote name='Drzagodha']Ciotka, bo przecież 14 października uczniowie mają wolne, to Brunuś też sobie wziął :evil_lol:[/QUOTE]

Oj tak bezcenna uwaga ;) no to już się wyjaśniło dlaczego Brunuś dziś nie był chłonnym umysłem ;)