mala88 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 No może masz rację ja daję jedną, znaczy się 3 razy dziennie (podzieloną na 3) Ten gasprid mi się nie podoba, dzisiaj wykupiłam receptę i nie jestem do niego przekonana, tam jest napisane żeby nie stosować długotrwale, jutro będę dzwoniła do mojej weterynarz zapytać, bo ten lek zlecił mi wet we Wrocku. Quote
Chesti Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Czy wasze psy nie mają po Metoclopramidzie problemów z pęcherzem i żołądkiem? U mojego Astona lek "rozwalał" oba te organy (ale on ogólnie chorowity i wrażliwy :roll:). Odstawiłam, pies ozdrowiał... została achalazja, ale nie było też pogorszenia w tej kwestii. [B]Chefrenek[/B], ależ ten czas leci! 9,5 roku! Astonowi w okolicach kwietnia stuknęło 7 :) Pozdrawiamy! [IMG]http://imageshack.us/a/img42/7753/pllb.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img837/7127/srxd.jpg[/IMG] Quote
kameleon Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Chefnerek pojawiasz sie jeszcze tutaj? Mam straszny problem z buldogiem... notoryczne zapalenie gardla,nie wiadomego jakiego pochodzenia(leczenie nie pomoglo) zrobiono endoskopie,wynik zapalenie kratni-na nalewkach zrobiono rtg przelyku i kontrast 3 zdjecia i teraz w trakcie podania przelyk powieksza sie ale zoladek nie, za 5 minut -czysto za 15 minut czysto... wyslalam zdjecia do paru lekarzy CECH ACHALAZJI NIE STWIERDZA SIE jednak ja mam pewne obawy....pies nadal nie chce jesc,nic nie wyhodowali na spiocha z przelyku, pelno bialej piany gleboko w gardle, karmie z podwyzszenia, jedzenie mokre gotowane, nie ulewa,nie wymiotuje,...ale! na spacerze z psem szalal i zwrócil pól wiadra bialej piany i jedzenie niestarwione, rano o 5 mu sie odbija... wklejam zdjecia blagam o pomoc was i kogos kto sie zna na tym.... Quote
bou Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 @kameleon - a wykluczono ciało obce w przewodzie pokarmowym? Od dawna pies ma takie objawy? Quote
kameleon Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Niby tak,wrzucialam zdjecia na innym naglówku ale wrzuce i tu Quote
Recommended Posts