klaudiaZak Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Czy ma ktoś zdjęcia krokietów trainer adult? (obojętne czy mini czy te większe). Szukam równiez bosch soft +, Cibau mini oraz bosch adult mini. Quote
nika1 Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 To ja się przyłączę, zastanawiam się nad kupieniem Fitmin adult, ponieważ teraz młoda w ogóle nie gryzie granulek, tak małe są, ale nie wiem czy te znowu nie będą za duże jeszcze. Quote
klaudiaZak Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Doctor Dog'i Jeśli kogoś interesuje moja opinia na temat tej karmy to zapraszam na bloga Quote
Monieq Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Bosch soft + kaczka: Są spore, ale bardzo fajnie się kruszą w palcach na małe kawałeczki (jak te po prawej stronie zdjęcia). Quote
ZłoiNiedobro Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Brit Care adult salmon&potato i TOTW sierra mountain Quote
ZłoiNiedobro Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Ma ktoś zdjęcia albo może chociaż napisać jakiej wielkości są granulki [b]Brit Care Dog Show Champion[/b]? Quote
Monieq Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 ZłouNiedobro - macałam tylko przez worek, ale wydają się nieduże, coś jak TOTW tylko bardziej okrągłe. edit: pomacałam dla porównania championa z salmon&potato, champion są tylko odrobinę mniejsze :( Quote
ZłoiNiedobro Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Brit Care Endurance i Small lamb&rice(mniejsze granulki) Quote
becia Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Bresal, bo różne psy mają różne preferencje co do wielkości granulek. Mój np teraz zje tylko maciupeńkie granulki, innych nie ruszy bo jest stary i bolą go zęby. Czy ma ktoś zdjęcie granulek Applaws Senior Dry z kurczakiem? Quote
Recommended Posts