AgaG Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Potwierdzam przelew 120 zł ze Skarpety im.Talcott. Bardzo dziękuję. Od razu zrobiłam zwrot 25% czyli 30zł. Jeszcze brakuje 175zł. dziekuję bardzo skarpecie im, Talcott, jednocześnie proszę pomóżmy spłacić dług suczek, 175 złotych Quote
tamb Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 a skad jesteś? z jakiej miejscowości? Ja dalej nie mam jak wstawiać zdjęć z aparatu. mam kilka fantów które chętnie podaruje na bazarek dla suniek:) Bardzo dziękuję. Quote
tamb Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Klub Wytrwałych Baloniarek przyznał Dusi 150zł, za co bardzo dziękuję. Po zwrocie 25% czyli 40 zł zostaje 110 zł. Dusia zostanie na minusie 65zł. Jak przyjdzie przelew, potwierdzę. Togaa, bardzo dziękuję za dzisiejszy transport do weterynarza. Kolejna wizyta w piątek bo nie wszystkie szwy dało się wyjąć. 1 Quote
kolejna kobietka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Cieszę się bardzo, że saldo minusowe dziewczynkom się zmniejsza! :lol: Quote
kolejna kobietka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Jednak telefonów brak, a jeść dziewczynki muszą, nie wiadomo też czy nie wypadnie znowu jakaś wizyta u weta, więc bazarek i tak będzie potrzebny. Quote
tamb Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 W piątek muszę powiedzieć doktorowi, o czymś, o czym zapomniałam dzisiaj. Dusię od wczoraj boli tylnia łapka. Leży sobie a jak wstanie to przez chwilę kuleje. Tak jakby ją kurcz łapał. Po chwili przechodzi. Wcześniej tego nie było. Quote
AgaG Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 W piątek muszę powiedzieć doktorowi, o czymś, o czym zapomniałam dzisiaj. Dusię od wczoraj boli tylnia łapka. Leży sobie a jak wstanie to przez chwilę kuleje. Tak jakby ją kurcz łapał. Po chwili przechodzi. Wcześniej tego nie było. o to się zdarza, pewnie rtg łapki trzeba będzie zrobić. Mocno trzymam kciuki togga dziękuję, że transportowałaś maleństwo do weta :) Quote
jola&tina Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Dziękuję. Myślę też o bazarku ale ciągle nie mam możliwości wgrywania zdjęć z aparatu do komputera. Wymyka mi się to wszystko. Zostało trochę ceramicznych fantów z bazarków, które były w sierpniu i wrześniu. Masz je jeszcze do sprzedaży? Może zrobisz bazarek a ja przekopiuje te nie sprzedane fanty. Zostały chyba 2 duże koty i małe (pieski albo kotki - nie pamiętam) i kafelki. Quote
tamb Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 wysłałam 20 zł dla babinek...więcej nie dam rady:( ale bazarek- na wagę złota! Togaa napisała mi w mailu, że przyszedł od Ciebie przelew na konto Stowarzyszenia. Dziękuję za pomoc. Togaa pomyśli jak zrobić, żeby było na Dusię. Problem jest w tym, że faktura jest na mnie i ja zapłaciłam. Zbiórka jest na moje konto. Togaa coś wymyśli i napisze. Może na sterylizacje bo zbiórka była na konto Stowarzyszenia a brakuje jeszcze 215zł. Zostało trochę ceramicznych fantów z bazarków, które były w sierpniu i wrześniu. Masz je jeszcze do sprzedaży? Może zrobisz bazarek a ja przekopiuje te nie sprzedane fanty. Zostały chyba 2 duże koty i małe (pieski albo kotki - nie pamiętam) i kafelki. Tamtych już nie mam. Kafle oddałam na kiermasz dla wolontariuszek ratujących zwierzaki z bielskiego schroniska. Ale przygotuję nowe fanty. Quote
caha Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 poproszę o dane do przelewu, z morskiego bazarku cioteczka Besia11 przekazała część wygranej dla sunieczek :) 1 Quote
kiyoshi Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 cioteczki, muszę uporządkować moje rzeczy, ale kilka fantów na bazarek znajdę i obfocę, fotki mogę przesłać do osoby która zrobi bazarek ale będą do kupienia tylko w opcji wysyłki pocztą polską. Mam jedną książkę, obróżkę i adresówkę dla psa, dwa wisiorki...nie wiem co tam jeszcze wygrzebie, może jakiś ciuch... tamb- moja wpłata oczywiście może być na sterylkę, albo na jakąs inną Twoją bidę, jak uważasz. 1 Quote
caha Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 pieniążki przelane a wszystkim życzę wszystkiego dobrego w nowym roku 1 Quote
AgaG Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 cioteczki, muszę uporządkować moje rzeczy, ale kilka fantów na bazarek znajdę i obfocę, fotki mogę przesłać do osoby która zrobi bazarek ale będą do kupienia tylko w opcji wysyłki pocztą polską. Mam jedną książkę, obróżkę i adresówkę dla psa, dwa wisiorki...nie wiem co tam jeszcze wygrzebie, może jakiś ciuch... tamb- moja wpłata oczywiście może być na sterylkę, albo na jakąs inną Twoją bidę, jak uważasz. może kolejna kobieta się zgodzi ? Asia może tam być, żeby kiyoshi Tobie te fotki wysłała? Quote
AgaG Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 pieniążki przelane a wszystkim życzę wszystkiego dobrego w nowym roku dziękujemy za pomoc. i nawzajem Dużo Dobrego Quote
kolejna kobietka Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Mogę założyć bazarek, fotki, opisy, ceny prześlijcie mi na maila: [email protected]. Na razie mogę dodawać zdjęcia na dogomanii, tylko mnie nie zabijcie jak u mnie również się coś sypnie :D Quote
tamb Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 poproszę o dane do przelewu, z morskiego bazarku cioteczka Besia11 przekazała część wygranej dla sunieczek :) Bardzo dziękuję, przyszło na konto 31zł. Quote
tamb Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 cioteczki, muszę uporządkować moje rzeczy, ale kilka fantów na bazarek znajdę i obfocę, fotki mogę przesłać do osoby która zrobi bazarek ale będą do kupienia tylko w opcji wysyłki pocztą polską. Mam jedną książkę, obróżkę i adresówkę dla psa, dwa wisiorki...nie wiem co tam jeszcze wygrzebie, może jakiś ciuch... tamb- moja wpłata oczywiście może być na sterylkę, albo na jakąs inną Twoją bidę, jak uważasz. Rozmawiałam z Togaa i ustaliłyśmy, że darowizna od Ciebie pójdzie na zmniejszenie długu za sterylizację suczek. Dziękuję. Wszystko uzupełniam w 1 poście. Quote
tamb Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Dusia miała dzisiaj zdjęte szwy i dostała Medacam w zastrzyku na łapkę. Faktury nie brałam bo kwota nie była warta zamieszania. W środę powinny być wyniki. Klub Wytrwałych Baloniarek przelał 150zł na operację Dusi. Bardzo Dziękuję. Od razu zrobiłam zwrot 25% czyli 40zł. Rozliczenie uzupełniłam w 1 poście. Quote
AgaG Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 A jaka Dusieńka z charakteru jest teraz? Kocha Cię pewno bardzo co? :) a Maksa wygryzła z łóżka na piętrze ? :) Quote
kolejna kobietka Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Zaglądam do dziewczynek, jak będę miała zdjęcia to ruszę z bazarkami. Rozmawiałam z Agą i ona już wie, że będą musiały być dwa osobne, problem byłby z przesyłką gdyby ktoś chciał kupić fanty od dwóch osób. Wiec najpierw zrobię jeden a potem drugi, takie mini bazarki, inaczej byłoby zamieszanie i niefajnie by to wyglądało. Quote
tamb Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 A jaka Dusieńka z charakteru jest teraz? Kocha Cię pewno bardzo co? :) a Maksa wygryzła z łóżka na piętrze ? :) Dusieńka dla mnie kochana ale przeszłość wciąż pokutuje. Bardzo boi się mężczyzn, przy gwałtownym sięganiu po coś, co jest blisko niej łapie zębami. Ale lekko a potem się wstydzi i trzęsie. Maks dzieli się z Tusią i Dusią większym pokojem na górze ale w nocy on śpi z Leszkiem w łóżku. Dusia i Tusia po ostatnim siku idą do kotłowni. Tak się nauczyły a Maksowi jego praw nie odbiorę. I tak w ciągu dnia co kilka godzin idzie do małego pokoiku bo Dusia i Tusia urzędują na górze. Quote
kiyoshi Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Zaglądam do dziewczynek, jak będę miała zdjęcia to ruszę z bazarkami. Rozmawiałam z Agą i ona już wie, że będą musiały być dwa osobne, problem byłby z przesyłką gdyby ktoś chciał kupić fanty od dwóch osób. Wiec najpierw zrobię jeden a potem drugi, takie mini bazarki, inaczej byłoby zamieszanie i niefajnie by to wyglądało. przesłałam dziś zdjęcia fantów...jest ich niestety tylko 5, ale wyceniłam na ok. 50 zł....myślę, że lepiej zrobić jeden bazarek- dlaczego napisałam w mailu:) pozdrawiam i czekam na bazaroooo:) 1 Quote
Recommended Posts