Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Potwierdzam przelew 120 zł ze Skarpety im.Talcott. Bardzo dziękuję. Od razu zrobiłam zwrot 25% czyli 30zł. 

Jeszcze brakuje 175zł.

dziekuję bardzo skarpecie im, Talcott, jednocześnie proszę pomóżmy spłacić dług suczek, 175 złotych

Posted

a skad jesteś? z jakiej miejscowości?

Ja dalej nie mam jak wstawiać zdjęć z aparatu. 

mam kilka fantów które chętnie podaruje na bazarek dla suniek:)

Bardzo dziękuję. 

Posted

Klub Wytrwałych Baloniarek przyznał Dusi 150zł, za co bardzo dziękuję. Po zwrocie 25% czyli 40 zł zostaje 110 zł. 

Dusia zostanie na minusie 65zł. Jak przyjdzie przelew, potwierdzę.

Togaa, bardzo dziękuję za dzisiejszy transport do weterynarza. Kolejna wizyta w piątek bo nie wszystkie szwy dało się wyjąć.

• Upvote 1
Posted

W piątek muszę powiedzieć doktorowi, o czymś, o czym zapomniałam dzisiaj. Dusię od wczoraj boli tylnia łapka. Leży sobie a jak wstanie to przez chwilę kuleje. Tak jakby ją kurcz łapał. Po chwili przechodzi. Wcześniej tego nie było. 

Posted

W piątek muszę powiedzieć doktorowi, o czymś, o czym zapomniałam dzisiaj. Dusię od wczoraj boli tylnia łapka. Leży sobie a jak wstanie to przez chwilę kuleje. Tak jakby ją kurcz łapał. Po chwili przechodzi. Wcześniej tego nie było. 

o to się zdarza, pewnie rtg łapki trzeba będzie zrobić. Mocno trzymam kciuki

togga dziękuję, że transportowałaś maleństwo do weta :)

Posted

Dziękuję. Myślę też o bazarku ale ciągle nie mam możliwości wgrywania zdjęć z aparatu do komputera. Wymyka mi się to wszystko.

Zostało trochę ceramicznych fantów z bazarków, które były w sierpniu i wrześniu. Masz je jeszcze do sprzedaży? Może zrobisz bazarek a ja przekopiuje te nie sprzedane fanty.

Zostały chyba 2 duże koty i małe (pieski albo kotki - nie pamiętam) i kafelki.

Posted

wysłałam 20 zł dla babinek...więcej nie dam rady:( ale bazarek- na wagę złota!

Togaa napisała mi w mailu, że przyszedł od Ciebie przelew na konto Stowarzyszenia. Dziękuję za pomoc. Togaa pomyśli jak zrobić, żeby było na Dusię. Problem jest w tym, że faktura jest na mnie i ja zapłaciłam. Zbiórka jest na moje konto. Togaa coś wymyśli i napisze. Może na sterylizacje bo zbiórka była na konto Stowarzyszenia a brakuje jeszcze 215zł.

Zostało trochę ceramicznych fantów z bazarków, które były w sierpniu i wrześniu. Masz je jeszcze do sprzedaży? Może zrobisz bazarek a ja przekopiuje te nie sprzedane fanty.

Zostały chyba 2 duże koty i małe (pieski albo kotki - nie pamiętam) i kafelki.

Tamtych już nie mam. Kafle oddałam na kiermasz dla wolontariuszek ratujących zwierzaki z bielskiego schroniska. Ale przygotuję nowe fanty. 

Posted

cioteczki, muszę uporządkować moje rzeczy, ale kilka fantów na bazarek znajdę i obfocę, fotki mogę przesłać do osoby która zrobi bazarek ale będą do kupienia tylko w opcji wysyłki pocztą polską.

Mam jedną książkę, obróżkę i adresówkę dla psa, dwa wisiorki...nie wiem co tam jeszcze wygrzebie, może jakiś ciuch...

tamb- moja wpłata oczywiście może być na sterylkę, albo na jakąs inną Twoją bidę, jak uważasz.

• Upvote 1
Posted

cioteczki, muszę uporządkować moje rzeczy, ale kilka fantów na bazarek znajdę i obfocę, fotki mogę przesłać do osoby która zrobi bazarek ale będą do kupienia tylko w opcji wysyłki pocztą polską.

Mam jedną książkę, obróżkę i adresówkę dla psa, dwa wisiorki...nie wiem co tam jeszcze wygrzebie, może jakiś ciuch...

tamb- moja wpłata oczywiście może być na sterylkę, albo na jakąs inną Twoją bidę, jak uważasz.

może kolejna kobieta się zgodzi ? Asia może tam być, żeby kiyoshi Tobie te fotki wysłała?

Posted

pieniążki przelane

a wszystkim życzę wszystkiego dobrego w nowym roku 

smilie_new_043.gif

dziękujemy za pomoc. i nawzajem Dużo Dobrego

Posted

poproszę o dane do przelewu, z morskiego bazarku cioteczka Besia11 przekazała część wygranej dla sunieczek :)

Bardzo dziękuję, przyszło na konto 31zł.

Posted

Rozmawiałam z Togaa i ustaliłyśmy, że darowizna od Ciebie pójdzie na zmniejszenie długu za sterylizację suczek. Dziękuję. Wszystko uzupełniam w 1 poście.

Posted

Dusia miała dzisiaj zdjęte szwy i dostała Medacam w zastrzyku na łapkę. Faktury nie brałam bo kwota nie była warta zamieszania. W środę powinny być wyniki.

Klub Wytrwałych Baloniarek przelał 150zł na operację Dusi. Bardzo Dziękuję. Od razu zrobiłam zwrot 25% czyli 40zł. Rozliczenie uzupełniłam w 1 poście.

Posted

A jaka Dusieńka z charakteru jest teraz? Kocha Cię pewno bardzo co? :) a Maksa wygryzła z łóżka na piętrze ? :)

Posted

Zaglądam do dziewczynek, jak będę miała zdjęcia to ruszę z bazarkami. Rozmawiałam z Agą i ona już wie, że będą musiały być dwa osobne, problem byłby z przesyłką gdyby ktoś chciał kupić fanty od dwóch osób. Wiec najpierw zrobię jeden a potem drugi, takie mini bazarki, inaczej byłoby zamieszanie i niefajnie by to wyglądało.

Posted

A jaka Dusieńka z charakteru jest teraz? Kocha Cię pewno bardzo co? :) a Maksa wygryzła z łóżka na piętrze ? :)

Dusieńka dla mnie kochana ale przeszłość wciąż pokutuje. Bardzo boi się mężczyzn, przy gwałtownym sięganiu po coś, co jest blisko niej łapie zębami. Ale lekko a potem się wstydzi i trzęsie. Maks dzieli się z Tusią i Dusią większym pokojem na górze ale w nocy on śpi z Leszkiem w łóżku. Dusia i Tusia po ostatnim siku idą do kotłowni. Tak się nauczyły a Maksowi jego praw nie odbiorę. I tak w ciągu dnia co kilka godzin idzie do małego pokoiku bo Dusia i Tusia urzędują na górze.

Posted

Zaglądam do dziewczynek, jak będę miała zdjęcia to ruszę z bazarkami. Rozmawiałam z Agą i ona już wie, że będą musiały być dwa osobne, problem byłby z przesyłką gdyby ktoś chciał kupić fanty od dwóch osób. Wiec najpierw zrobię jeden a potem drugi, takie mini bazarki, inaczej byłoby zamieszanie i niefajnie by to wyglądało.

przesłałam dziś zdjęcia fantów...jest ich niestety tylko 5, ale wyceniłam na ok. 50 zł....myślę, że lepiej zrobić jeden bazarek- dlaczego napisałam  w mailu:) pozdrawiam i czekam na bazaroooo:)

• Upvote 1