kolejna kobietka Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Zaglądam i podnoszę dziewczynki. Quote
tamb Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Rozbrykały się, widać, że szczęśliwe. Tylko domku ciągle nie ma. A piętro niżej moje ukochane koty. 1 Quote
togaa Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Do twarzy im w tym zielonym pluszu.... A kotów to połowa zaledwie? ;-) Quote
tamb Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 No cóż, tylko 5 zmieściło się na tym posłaniu. Quote
kolejna kobietka Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Jeju Dusia jaka zrelaksowana, nie ma jak to łóżko :lol: A kotki w grupie raźniej :smile: Quote
AgaG Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Z bazarku będzie ok.200 zł Wielkie dzięki w imieniu suń. Całe szczęście, że przychodzisz z pomocą, Tamarko, czy sunie są ustawione w kolejce do ogłoszenia w dzienniku polskim? Quote
tamb Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Poker, dziękuję bardzo. Agnieszko, sunie były w Dzienniku Polskim już dwa razy. Nikt nie dzwonił. Quote
tamb Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Klony i nowy nabytek. Suczka starowinka prosto ze szpitala schroniskowego. Nie miała żadnych szans. Jest nieodczuwalna bo jest na parterze. Podrypci, je i śpi. Psy na nią nie reagują a ona ma wszystko w nosie. Potrzebuje tylko spokoju, ciepła i dobrego domu. Quote
AgaG Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Poker, dziękuję bardzo. Agnieszko, sunie były w Dzienniku Polskim już dwa razy. Nikt nie dzwonił. Jejku... fatalnie... :( Tamb, jak tylko psy moje sie lepiej poczują, wezme się za powysylanie do moich wetów zdjęć i ogłoszeń. A ta sunia ze szpitala na co choruje? Quote
elik Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Czy ta staruszka nie ma na pysiu kleszcza ? Quote
tamb Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Nie ma, taka uroda. Jest wychudzona, ma złe wyniki i jeszcze wysterylizowali w schronisku nie zakładając fartuszka. Rozlizała i trzeba smarować. Przy smarowaniu gryzie. Quote
AgaG Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Nie ma, taka uroda. Jest wychudzona, ma złe wyniki i jeszcze wysterylizowali w schronisku nie zakładając fartuszka. Rozlizała i trzeba smarować. Przy smarowaniu gryzie. Tamarko jejku co w tych wynikach jest? Czemu wychudzona? Nie chce jeść czy też nie mogła dopchać się w schronisku do miski? Quote
kolejna kobietka Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Może lepszy byłby osobny wątek dla babuni? Zrobię dla niej banerek. Quote
tamb Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Postaram się założyć wątek. Sunia ma apetyt, je tylko puszki. Jak ktoś chciałby pomóc z zakupem puszek to byłabym bardzo wdzięczna. Asspat, Alat, Mocznik ma podwyższone, rana na brzuszku już dużo lepsza. Dowiedziałam się o niej i nie wytrzymałam psychicznie. Wzięłam na BDT. Miesiąc temu trafiła do schroniska, porzucona, trzęsąca się gdzieś na poboczu. W schronisku, w którym nie sterylizuje się młodych suk, została zabrana do schroniskowego szpitala na sterylizację. Nie bardzo to rozumiem. Wolontariuszka zaangażowana w pomoc Agatce, zorganizowała zrobienie jej badań i przywiozła do mnie. Sunia nie reaguje na psy i koty, one na nią też nie zwracają uwagi. Podrypci, poje i śpi. Jest bardzo chuda ale ma apetyt i normalnie się wypróżnia. W poniedziałek będzie zdjęcie szwów u mojego doktora i od razu pokażę wyniki. Quote
AgaG Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Jejku...jak to dobrze że jest u Ciebie...az strach pomyślec, co by z nią było :( Quote
kolejna kobietka Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Babunia już ma swój banerek, podlinkuję jak Aga założy wątek: Quote
tamb Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Bardzo dziękuję za banerek. Nie wyrabiam z czasem i AgaG zgodziła się założyć wątek babince, za co bardzo dziękuje. Quote
AgaG Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Bardzo dziękuję za banerek. Nie wyrabiam z czasem i AgaG zgodziła się założyć wątek babince, za co bardzo dziękuje. Tamarko jutro siądę jakoś wieczorem i założę Agatce wątek. Nie martw się i trzymaj. Podziwiam Cię że dajesz radę Quote
tamb Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Babcia Agatka bardzo się ożywiła. Na podwórku szczekała i biegała za piłeczką, którą rzucałam Timonkowi. Jestem zaskoczona, jeszcze żaden pies tak szybko nie otworzył się. Salibinka dała ją dzisiaj do Dziennika Polskiego ale nikt nie dzwonił. W poniedziałek będzie zdjęcie szwów. 1 Quote
Poker Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Czy babcia ma już wątek? Z bazarku chciałam przeznaczyć na nią chociaż 35 zł.Dla pozostałych 2 suniek mam 265 zł utargu.Mam przelać na konto tamb? 1 Quote
tamb Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Babcia nie ma jeszcze wątku. Poker, bardzo Ci za wszystko dziękuję. Jutro zadzwonię do togaa i spytam ile brakuje do uregulowania za sterylizację. To, co zostanie przeznaczę na karmę. W pierwszym poście jest rozliczenie i na sterylizacje zostało dotąd wpłacone 650zł. Quote
AgaG Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Czy babcia ma już wątek? Z bazarku chciałam przeznaczyć na nią chociaż 35 zł.Dla pozostałych 2 suniek mam 265 zł utargu.Mam przelać na konto tamb? Wątek przed sekundą założyłam, http://www.dogomania.com/forum/topic/144446-agatka-z-bielska-stare%C5%84ka-i-obola%C5%82a-ma%C5%82a-i-szara-wygl%C4%85da-jak-zniszczony-pluszowy-mi%C5%9B-kt%C3%B3ry-jednym-ruchem-bezwzgl%C4%99dnej-r%C4%99ki-l%C4%85duje-na-%C5%9Bmietniku/ Quote
Recommended Posts