Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z bazarku będzie ok.200 zł

Wielkie dzięki w imieniu suń. Całe szczęście, że przychodzisz z pomocą,

Tamarko, czy sunie są ustawione w kolejce do ogłoszenia w dzienniku polskim?

Posted

Klony i nowy nabytek. Suczka starowinka prosto ze szpitala schroniskowego. Nie miała żadnych szans. Jest nieodczuwalna bo jest na parterze. Podrypci, je i śpi. Psy na nią nie reagują a ona ma wszystko w nosie. Potrzebuje tylko spokoju, ciepła i dobrego domu.

Posted

Poker, dziękuję bardzo.

Agnieszko, sunie były w Dzienniku Polskim już dwa razy. Nikt nie dzwonił.

Jejku... fatalnie... :( Tamb, jak tylko psy moje sie lepiej poczują, wezme się za powysylanie do moich wetów zdjęć i ogłoszeń.

A ta sunia ze szpitala na co choruje?

Posted

Nie ma, taka uroda. Jest wychudzona, ma złe wyniki i jeszcze wysterylizowali w schronisku nie zakładając fartuszka. Rozlizała i trzeba smarować. Przy smarowaniu gryzie.

Posted

Nie ma, taka uroda. Jest wychudzona, ma złe wyniki i jeszcze wysterylizowali w schronisku nie zakładając fartuszka. Rozlizała i trzeba smarować. Przy smarowaniu gryzie.

Tamarko jejku co w tych wynikach jest? Czemu wychudzona? Nie chce jeść czy też nie mogła dopchać się w schronisku do miski?

Posted

Postaram się założyć wątek. Sunia ma apetyt, je tylko puszki. Jak ktoś chciałby pomóc z zakupem puszek to byłabym bardzo wdzięczna. Asspat, Alat, Mocznik ma podwyższone, rana na brzuszku już dużo lepsza. Dowiedziałam się o niej i nie wytrzymałam psychicznie. Wzięłam na BDT. Miesiąc temu trafiła do schroniska, porzucona, trzęsąca się gdzieś na poboczu. W schronisku, w którym nie sterylizuje się młodych suk, została zabrana do schroniskowego szpitala na sterylizację. Nie bardzo to rozumiem. Wolontariuszka zaangażowana w pomoc Agatce, zorganizowała zrobienie jej badań i przywiozła do mnie. Sunia nie reaguje na psy i koty, one na nią też nie zwracają uwagi. Podrypci, poje i śpi. Jest bardzo chuda ale ma apetyt i normalnie się wypróżnia. W poniedziałek będzie zdjęcie szwów u mojego doktora i od razu pokażę wyniki.

Posted

Jejku...jak to dobrze że jest u Ciebie...az strach pomyślec, co by z nią było :(

Posted

Bardzo dziękuję za banerek. Nie wyrabiam z czasem i AgaG zgodziła się założyć wątek babince, za co bardzo dziękuje.

Tamarko jutro siądę jakoś wieczorem i założę Agatce wątek. Nie martw się i trzymaj. Podziwiam Cię że dajesz radę 

Posted

Babcia Agatka bardzo się ożywiła. Na podwórku szczekała i biegała za piłeczką, którą rzucałam Timonkowi. Jestem zaskoczona, jeszcze żaden pies tak szybko nie otworzył się. Salibinka dała ją dzisiaj do Dziennika Polskiego ale nikt nie dzwonił. W poniedziałek będzie zdjęcie szwów.

• Upvote 1
Posted

Czy babcia ma już wątek? Z bazarku chciałam przeznaczyć na nią chociaż 35 zł.Dla pozostałych 2 suniek mam 265 zł utargu.Mam przelać na konto tamb?

• Upvote 1
Posted

Babcia nie ma jeszcze wątku. Poker, bardzo Ci za wszystko dziękuję. Jutro zadzwonię do togaa i spytam ile brakuje do uregulowania za sterylizację. To, co zostanie przeznaczę na karmę. W pierwszym poście jest rozliczenie i na sterylizacje zostało dotąd wpłacone 650zł.

Posted

Czy babcia ma już wątek? Z bazarku chciałam przeznaczyć na nią chociaż 35 zł.Dla pozostałych 2 suniek mam 265 zł utargu.Mam przelać na konto tamb?

Wątek przed sekundą założyłam, http://www.dogomania.com/forum/topic/144446-agatka-z-bielska-stare%C5%84ka-i-obola%C5%82a-ma%C5%82a-i-szara-wygl%C4%85da-jak-zniszczony-pluszowy-mi%C5%9B-kt%C3%B3ry-jednym-ruchem-bezwzgl%C4%99dnej-r%C4%99ki-l%C4%85duje-na-%C5%9Bmietniku/