Jump to content
Dogomania

Bytom- ul. Olimpijska dzika suczka uciekła, dopiero trafiła do nowego domu. POMOCY

Recommended Posts

Posted

[quote name='myszorek']Pojawiły się ogłoszenia Miki:)Koło mojego bloku cztery listki z telefonem są zerwane.Ponieważ jest obietnica nagrody może ktoś się skusi i pomoże.Oby.Po szesnastej idę z moją sunią szukać maleństwa dalej.[/QUOTE]

Ogłoszenia zrobiłam wczoraj dałam angelek żeby rozwiesiła w okolicy .
Jutro rozkleję resztę jestem niestety ograniczona czasowo i nie mogę się aktywnie włączyć w poszukiwania .

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dalej nic, mialam nadzieje ze ktos ja zobaczy :( dziewczyny bardzo Wam dziekuje. nie wiem ile jescze minie czasu , ale wierze ze sie znajdzie, w koncu chce sie wyspac:(

Posted

szukanie w okolicach parku chyba nie ma już sensu,trzeba by w innych miejscach też rozkleić ogłoszenia,ja nie mam dostępu do drukarki niestety ale jeśli ktoś by te ogłoszenia zrobił i mógł przekazać to ja chętnie w moim rejonie (piekarska,oświęcimska itd) chętnie porozwieszam

Posted

będe czekać,trzeba już w innych rejonach wieszać bo wątpie żeby mała trzymała się okolic parku,przecież nie zdążyła się przywiązać ani zadomowić,może uda się zorganizować żeby można było w agorze w zoologicznym ogłoszenie zostawić,tam przewija się praktycznie cały bytom,no i dworcowa itp,jak najwięcej ludzi musi ogłoszenia zobaczyc bo w tej chwili suńka może być wszędzie,na szczęście jest zaradna skoro już kiedyś cały rok sobie radziła

Posted

[quote name='vega17']ok moze mi to troche zejsc ale na pewn wysle, drukarka ledwo zipie i troche mnie czas ogranicza, ale wysle[/QUOTE]

Przecież wystarczy wysłać jedno - istnieje takie coś jak KSERO :)

Posted

Co do wywieszania w innych rejonach ja swoje ogłoszenia które dostałam od Atlantydy wywieszałam na ul. Pułaskiego od kościoła w stronę lodowiska w sklepach na witrynach, na słupie ogłoszeniowym i u weta na Didura. Wywiesiłam wszystkie, które miałam. Więc w tym rejonie już nie trzeba wywieszać.
Niestety, nie mam teraz dojścia do drukarki...

Posted

Ja mieszkam w rejonie gdzie rozwiesiła angel.ek i jeszcze widzę nie pozrywane.Nadal chodząc w rejonie ogródków i kolejki rozglądam się za malutką.Dałam kilku osobom nr tel z ogłoszenia.

Posted

VEGA PROSIŁA PRZEKAZAĆ że: mika byla widziana w okolicach puławskeigo i uciekla w strone zygmunta starego, ostatni raz byla widziana kolo myjni, schronisko juz wie bylo z łapakami i ciągle szukaja to bylo w godzinach 11, 20 vega prosi i ja też was bardzo zeby ktos poszedl i poszukal suni w tych okolicach..dziękujemy z góry!