Jump to content
Dogomania

Bytom- ul. Olimpijska dzika suczka uciekła, dopiero trafiła do nowego domu. POMOCY

Recommended Posts

Posted

[quote name='vega17']hej dzis mala byla widziana znowu kolo tego parkingu, ponoc jakas pani ja nawet dotykala, ale nie wiedziala ze to uciekiniera, a moze to podbna sunia do tej o ktorej mowila Aleksandra? w kazdym razie mala zyje, moze byc bardzo glodna i wyczerpana, dzis mija 4 dzień. rozmwialam dzis z wlascicielka, ona jest zlamana, ogolnie jest w doklu i przechodzi ciezki czas, na dodatek ucieczka malej, sama ma w domu kilka zwierzakow z ulicy, ja w nia wierze ale byc moze ja to prze3roslo, zreszta nie tylko ja. nie spie od niedzieli[/QUOTE]
to musi byc tam !!!!!!!!!!!!!!!!!! mieszka tam moja babcia w tym bloku zaraz do niej kolne moze cos widziała....

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie nie to na pewno nie ta sama bo pytałam dziewczyn ze sklepu i znają sucz i właścicielke pijaczke,poza tym strachliwa to ta sucz na pewno nie była skoro fikała do CTRa,zozolina moje dziecie już od dawna nie wózkowe,ma prawie 5 lat i konkretnie daje mi w kość ostatnio

Posted

Dzwoniłam teraz do babci mieszka w tym bloku co ma simpli na oku bedzie sie rozgladac i da znac jak by ja wyczaiła,jest u niej równiez moja bratanica 8 letnia psiara jak ciocia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ona to kazdego psa wypatrzy !!!

Posted

Elea jest w samym centrum koło dworca autobusowego i kolejowego.Ja tam prawie wcale nie bywam(jestem w wieku późno balzakowskim).Może młodzi mieszkający w centrum się porozglądają za maleństwem.Mogę jeszcze pochodzić z moją psiną w okolicach Towarowej i Przemysłowej.To jest w okolicy wąskotorówki a ja mieszkam niedaleko,pod Karbiem.Tu są też ogródki.Mogę dać ludziom numery tel.gdyby ktoś widział małą.Co do wizyty przed adopcyjnej nigdy takiej nie robiłam ale od ponad 30 lat zajmuję się psami i wiem na czym to polega.Sama mam adoptowaną znajdę.Jeżeli uznacie,że się nadaję to proszę o wiadomość na PW.

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']myszorek czy mogę podać jakieś namiary na ciebie dziewcznom które prosiły o tą wizyte? one na pewno sprecyzują o co pytać i na co zwrócić uwagę :)[/QUOTE]Masz zapchaną skrzynkę.Chcę Ci wysłać na PW mój telefon dla dziewczyn

Posted

Jesli myszorek nie bedzie wiedziała co i jak to ja jestem juz wolna.tzn po wizytach w piekarach, a troche tego było powiem wam:crazyeye::laugh2_2:...i jak tam jakies wiesci?

Posted

Jeździłyśmy z siostrą na rowerach dziś blisko 2 godziny i ani śladu, albo ktoś ją przygarnął albo nie wiem już co... może jest już daleko albo w innej okolicy

Posted

dziewczyny co do wizyty przedadopcyjnej pisać do [URL="http://www.dogomania.pl/members/91955-joanna83"]joanna83[/URL]
ona wszystko koordynuje i wyjaśni wam bezpośrednio :) bardzo wam dziękuje za odzew,ja w każdym razie chyrlam jak pies

Posted

dziś jeździłyśmy w okolicach simply te tereny zakładów, ul. kolejowa i prawie wszystkie zakamarki kamienic i nic. W parku nie byłyśmy więc nie wiem czy tam są ogłoszenia

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']dziewczyny co do wizyty przedadopcyjnej pisać do [URL="http://www.dogomania.pl/members/91955-joanna83"]joanna83[/URL]
ona wszystko koordynuje i wyjaśni wam bezpośrednio :) bardzo wam dziękuje za odzew,ja w każdym razie chyrlam jak pies[/QUOTE]Z joanną 83 skontaktowałam się i pojadę dziś na wizytę.Okazało się,że to Stolarzowice ale nic to:)

Posted

Pojawiły się ogłoszenia Miki:)Koło mojego bloku cztery listki z telefonem są zerwane.Ponieważ jest obietnica nagrody może ktoś się skusi i pomoże.Oby.Po szesnastej idę z moją sunią szukać maleństwa dalej.

Posted

Zadzwoniłam dzisiaj do bytomskiego schronu. Podobno nie ma takiej suczki.
Jutro wybieram sie tam na psi cmentarz, ktory jest przy schronisku. Sama rozejrze sie po boksach.

Posted

Psiarze w Szombierkach i Miechowicach powiadomieni! ja porozglądam sie po osiedlu Syn umiesci ogloszenie na Forum Polonii Bytom dziś na olimpijskiej jest mecz sporo ludzi chłopcy przeszukają pobliski park !

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']ja jednak wciąż głupio wierze że jest więcej dobrych ludzi niz złych i mała lada chwila się znajdzie :)[/QUOTE]

wiesz ze ja ma to samo, za kazdym razem jak zobacze wpis to mam nadzieje ze ktos napisze ze ja ma.

Posted

Jak jest mecz to kiepsko.Ruch,hałas i tłum.To nie sprzyja przestraszonej maleńkiej.Ja ciągle liczę na to,że z głodu podejdzie do kogoś na działkach.Chodzę tam z uporem maniaka i pytam ciągle.Działkowicze to najczęściej starsi ludzie i żal im malutkiej jak o nią pytam.Jak się pojawi to na pewno dadzą znać.Trzeba w to wierzyć i dalej działać.