Jump to content
Dogomania

Bytom- ul. Olimpijska dzika suczka uciekła, dopiero trafiła do nowego domu. POMOCY

Recommended Posts

Posted

[quote name='vega17']czy ktos z miejscowych osób moze tam podjechac czy zadzownic? koncze kurs w tym tygodniu wiec bederozsylac po schronisakch wiesci ze slaska[/QUOTE]
Mam kontakt z Dorota tel to jutro dryndne choc ja ja juz pytalam i mowila zeby osobiscie podjechac bo jest duzo psiakow wysle jej mms na komorke albo maila to jak co to da mi znac.

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysiu moze i to nie jest watek na ten temat ale kazda informacja jest wazna powiedz co wiesz na ten temat bo dzialam w Toz bylam tam jak wczesniej panowala Anka masakra bo mowila jak to sie poswieca zwierzeta a potem miala sprawe w sadzie za te dranstwa co robili w schronisku bo ich interesowala kasa a potrafili grac idealnych opiekunow i potem wziela schron Dorota pojechalam tam bo nasza inspektorka byla w szoku bo duzo sie na lepsze zmienilo chodzi o jedzenie budy selekcje psow tak aby byly oddzielone zeby sie nie gryzly i to wszystko zostalo zrobione nowe kojce na kwarantanne itp.Wiem ze jej facet kiedys jezdzil jako chycel i byla jakas glupia sytuacja z dowozem psow ale nigdy nieudowodniona ze podobno chcieli mu opinie popsuc ale ile w tym prawdy to nie wiem.Ja tam jak jechalam po sunie do adopcji to szystko wygladalo ok psiaki sa bardzo za nim bo skakaja jak oszalale i jakby robil im krzywde to by nawet nie doszly.Dorota zawsze chetna do pomocy nawet jak znalazlam psiaka o kazdej porze moglam na nia liczyc a nie miala zadnych korzysci z tego w takiej sytuacji.Jak np jest jakas psinka tak bylo w przypadku Misi ktorej znalazlam dom ze znajoma to Dorota dzwonila nie raz ze martwi sie bo psina zle znosi schronisko i to nie jedna taka sytuacja dlatego jak cos nie wiem to pisz smialo bo to bardzo wazne jak co to nasza inspektor Tozu bardziej sie przyjrzy.Bylas ostatnio w schronisku tam?

Posted

czesc dzis z sameg rana dostalam smsa "zaginionego pieska a przynajmniej bardzo podobnego z linewka (nie wie co co to ) , biegajacego luzem widzialam zeszlej nocy na Ul konopnickiej . nie podszedl do mnie" to bylo po 8

Posted

[quote name='vega17']czesc dzis z sameg rana dostalam smsa "zaginionego pieska a przynajmniej bardzo podobnego z linewka (nie wie co co to ) , biegajacego luzem widzialam zeszlej nocy na Ul konopnickiej . nie podszedl do mnie" to bylo po 8[/QUOTE]

,,z linewka " - myślę ,że chodzi o jakiś sznurek lub smycz ( linka )

Posted

hej dostalam telefon ze suka byla widziana w radzionkowie ul orzchowska 34 , opis pasuje do naszej malej, biegala gdzies kolo dzialek, jakis gankow, nie dala sie zlapac. czy mieszka ktos w olicy kto moze podjechac pilna sprawa? prosilam pania o jescze o kontakt. ogloszenie znalazla w zyciu bytomskim

Posted

czy tu juz MIKA jest?

[QUOTE]opiekunowie poszukujący swoje psy proszeni są o informację na poniższy adres:

[email][email protected][/email]

wg schematu:

minimum 1 zdjęcie psa, wiek, wielkość imię - data zaginięcia - miejsce zaginięcia, charakterystyczne cechy, w co był ubrany, no i oczywiście telefon kontaktowy, jeżeli pies się odnajdzie bardzo prosimy o info,

Linki do albumu będą dodane na stronie schroniska w Katowicach, jak również może Fundacji, może psy zgłaszane do Sosnowca tez ktoś by dodawał do tego albumu, w końcu taka odległość dla psa to żadna odległość, Chorzów, Dąbrowa Górnicza, Mysłowice, Katowice, Sosnowiec psy granic nie znają...

w albumie mamy już parę psów

[url]https://picasaweb.google.com/106824079642939506721[/url][/QUOTE]

Posted

jest: [url]https://picasaweb.google.com/106824079642939506721/140811MalenkaSuniaTrafiADoNowegoDomuSuniaOdLatByADzika#5653656512460315602[/url]

Z Bytomia do Radzionkowa jest ok 8 km, bardzo możliwe, że to Mika zatem, bardzo prosimy by ktoś tam pojechał !

Posted

[quote name='vega17']nie moge znalezc nikogo z piekar niech to szlag ![/QUOTE]

tu lista wyslałam na razie zapytanie do pierwszej
[url]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1316426449-a1e6c852d5f27cf8a29cdfb68a3befee578d1c1e&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=piekary&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order=[/url]