rikimadzik Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Kochani nie ma co sie spierac niech jest jak jest z wlascicielka my sie prawdy w 100%nie dowiemy.Tak jak pisze Vega tu chodzi o psa a nie o wlasciciela.Bylismy w Bytomiu objezdzilismy cale osiedle sladu po niej nie ma mysle ze ona rzeczywiscie pobiegla w strone gliwickiej tylko do ciorta to mnie dziwi ze caly Bytom o niej dudni a ona jakby sie zapadla.Myslalam o Fakcie jeszcze tylko tam sie troche czeka zeby ogloszenie wyszlo ale ta gazete duzo osob kupuje i moze cos da?Dzis bylam na Bytomiu na dworcowej nikt jej nie widzial bo mam fotke jej zawsze przy sobie,w poniedzialek bede tam z rana to obejde pobliskie ulice.Rece opadaja co z nia jest to juz trwa tak dlugo:(A czy ktos dzwonil ostatnio do schroniska do Miedar?czy ktos mieszka w poblizu tego schroniska???Bo najlepiej byloby sprawdzic tam osobiscie bo tez tam jezdza psiaki z bliskich okolic a ja niestety nie mieszkam w poblizu tej miejscowosci.A radio Piekary jaki tam jest nr tel???Moze tam zglosic bo czym wiecej takich mijsc bedzie poinformowanych tym lepiej.Jeszcze tak mysle o radiu RmF?Co o tym myslicie??? Quote
vega17 Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 nie wiem co w bytomiu odbieracie i co macie lokalnego, szuakalm kiedys radia bytom ale nie znalazlam. robilam oglszoenia do metro ale tez nie bylam pewna czy ukazuje sie w bytomiu. ostatnio nie mialam nawet czasu odswiezac na necie. aa i jak z ogloszeniami, potrzebujecie nowych ? Quote
rikimadzik Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Moja droga nie ma co gdybac kto komu ufa myslisz ze my ze znajomymi opieramy sie tylko na tym co wlascicielka mowi???Otoz nie tez stajemy na glowie zeby ja odnalezc ale z dnia na dzien jak sama pewnie widzisz slad po niej zanika.Gdzie tam w Bytomiu sa koscioly,szkoly i podobne miejsca gdzie sie skupia duzo ludzi?Tam musimy poobwieszac ogloszenia.Duzo jest takich miesc w Bytomiu wogole albo jakies targowiska bo ludzie jak ludzie ciekawskie stworzenia to moze akurat ktos ja widzial i da znac gdzie sie przemiescila. Quote
vega17 Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 wiem ze sie starcie i bez Was nie dalabym rady naprawde , nadzieja w Was ze sunia sie znajdzie i ze ja zlaapiecie:( prosze nie poddawajcie sie , tu chodzi o malenka zagubiona sunie :( Quote
rikimadzik Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Co do ogloszen to podejde do znajomych i mysle ze nie bedzie problemu z wydrukowaniem bo mam ja w kompie teraz bede czesciej na Bytomiu to porozwieszam ale powiedz mi jaki nr podac jako kontaktowy bo mam taki mlyn w glowie jak zapewne nie tylko ja ze nie wiem kogo nr napisac zeby byl pewny-ja niestety jestem dyspozycyjna dopiero po pracy po 19 to odpada moj nr:( Quote
vega17 Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 hm nie wiem :( na poprzedniej stronie ktos pisal ze podaje do siebie numer, moge dac swoj ale co to da. na pewno na straz miejska i kogos czasowego, albo z autem, nie wiem Quote
ATLANTYDA Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dodałam Mikę do bazy zaginionych na dogo [url]http://www.dogomania.pl/threads/123433-Baza-zwierz%C4%85t-zaginionych/page25[/url] Quote
rikimadzik Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Hej podajcie konkretnie nr bo chce wpisac na ogloszeniach i bym jutro troche tego porozwieszla na Bytomiu.Jaki jest nr do strazy miejskiej w Bytomiu to tez go wpisze. Quote
vega17 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 do strazy na 986 ? o ile pamietam, nie wiem czyj nymer mozesz wpisac.spytaj atlantydy lub aleksandry bytom moze sie zgodza Quote
Rewelacja Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Moge zrobic plakat z 'odrywanymi karteczkami' tylko maila poprosze bo nie umiem go wstawic w formacie jpg a bedzie w wordzie Quote
Aleksandra Bytom Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ja proponuje straż miejską,mnie,zozoline i monalise-jak było już na ogłoszeniach,dziewczyny same podopisywały numery,ja jestem dotępna do ok13 :) jak trzeba to podam numer na pw Quote
Nadziejka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Malizno kochana ech ... gdzie jestes..... Quote
vega17 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 dzieki, wczoraj minelo 3 tygodnie,mnie snie udalo sie dojechac na slask, mialam sporo spraw do zalawteinia w krakowie. oby sie mala znalazła przed zima:( Quote
Aleksandra Bytom Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 a na razie jest cisza? nikt do pani nie dzwonił?? Quote
vega17 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 nic na ten temat nie wiem, w sobote mowila ze ciagle ktos do niej dzowni ale wiekszosc ludzi sobie robi zarty albo mowia ze sunie maja , daje sie glaskac a to na pewno nie ona Quote
Aleksandra Bytom Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 dziewczyny ja na razie wysiadam,Mame mam od tygodnia w szpitalu czeka na wycięcie nowotworu a dziś pogotowie zabrało tate z domu,prawdopodobnie wylew i też jest w szpitalu tyle że innym i na neurologi więc w związku z tym będe bez minuty czasu dla siebie bo mam 2 moje psiaki,Julke w przedszkolu do 14 i dwa szpitale do obskoczenia,a gdzie zakupy obiad i sprzątanie to nie wiem :( Quote
zozolina Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Aleksandra Bytom']dziewczyny ja na razie wysiadam,Mame mam od tygodnia w szpitalu czeka na wycięcie nowotworu a dziś pogotowie zabrało tate z domu,prawdopodobnie wylew i też jest w szpitalu tyle że innym i na neurologi więc w związku z tym będe bez minuty czasu dla siebie bo mam 2 moje psiaki,Julke w przedszkolu do 14 i dwa szpitale do obskoczenia,a gdzie zakupy obiad i sprzątanie to nie wiem :([/QUOTE] Ola jak co to masz mój nr..dzwon zawsze jakos pomoge czy cos...jestem przeciez mama,włascicielka czworonoga,gotuje nawet dobrze..jak co to dzwon...trzymaj sie cieplutko Quote
Aleksandra Bytom Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 dziękuje kochana dam sobie jakoś rade,w końcu jestem na chwilke w domu i sprawdzam czy ta koza się gdzieś pokazała,o i w końcu zjadłam bułke,zaraz mam jezcze dermatologa z moją małą bo ma jakieś dziwne pieprzyki,Mika nie denerwuj Olci i wyłaź i daj się złapać,jedna troska byłaby mniej. Będe wieczorkiem to zajrze Quote
diana79 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 wrzućcie małą może na stronę zaginione psy pl a na FB jest? biedna mała trzymam kciuki aby się znalazła Quote
vega17 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Hej Aleksandro strasznie mi przykro z powodu rodziców, odpocznij trochę, odetchnij. Zdrowie i spokój najważniejsze. wrzucilam na zaginione psy. kiedys juz dawalam na jakas strone tez o zaginionych psach ale nie pamietam na ktroa:( Quote
vega17 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 niestety nie dodoalam na zaginione psy bo mi jakis blad wyskakuje i nie wiem o co chodzi Quote
Aleksandra Bytom Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 z rodzicami już tak bywa że najpierw oni opiekują się nami a z czasem role się odwracają,jak tylko znajde chwilke to skocze na ksero i dorobie pare ogłoszeń,powiesze chociaż na trasie tych nieszczęsnych szpitali tylko teraz co z numerami?? ja mimo najszczerszych chęci nie jestem wogóle dostępna czasowo i nawet jak ktoS do mnie zadzwoni to jestem w zasadzie uziemiona bo mój TZ na wyjazdach pracuje,siostra ma maleńkie dziecko i mieszka w innym mieście i nie wyrwe się nawet na godzinke żeby sprawdzić zgłoszenie,co robić??? Quote
vega17 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 ktos jescze pisal ze moze uzyczyc swojego numeru, moze Monia moglaby uzyczyc swwojego numeru. trzeba napisac do niej napisac na pw Quote
diana79 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 zróbcie wydarzenie na facebooku i powysyłajcie do ludzi z Bytomia teraz facebook to potęga i masa ludzi tam stale siedzi, zwiększą się szanse na znalezienie suni i koniecznie plakaty bo wiele osób w domu nie ma nawet komputera szczególnie strasi ludzie, może ją ktoś przygarnął jeżeli w schronisku jej nie ma edit już znalazłam ogłoszenie na FB Quote
Monalisa4 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='ATLANTYDA']Kurtka na wacie ja w ogłoszeniach dałam dwa nr z pierwszej strony ,ręce nogi i nie tylko opadają. Nie chcę tu nikogo oceniać ,ale takie pogrywanie .Jak w sobotę w ogóle rozmawiałyśmy z tym facetem to on coś przebąkną że Mika drugi raz zwiała my z angel .el zrobiłyśmy wielkie oczy o czym on gada ,ale zaraz zmienił zdanie że tylko raz uciekła znaczy się zgubiła. Może wcale nie było szelek i psa wypuścili ,a teraz graja naiwnych.[/QUOTE] Może Zapytajmy Otwarcie Ludzi co zrobili z PSEM !!!!!!!!! Może facet wydal psa bo mu sie nie podobała,a zonie wciska kit ze uciekła !!! wszystko na to wskazuje !!! Celowo sa zrywane ogłoszenia z naszymi nr telefonu ! Powiesiłam takich ok 40 inni tez to robią,ani razu nikt do mnie nie zadzwonił ! wszystkie ogłoszenia są zerwane ;( nie wierze aby zrywały to dzieci.;( W Sklepie ZOO gdzie powiesiłam ogłoszenie,Starszy pan kupujący karme dla kota kazał ogloszenie usunąc bo pies się znalazł ! Właścicielka suni powiedziała Vedze ze będzie ogłoszenie w Życiu Bytomskim ! miało być w Poniedziałek tylko jaki? w tym Wydaniu takiego NIE MA !!! w redakcji ogłoszenia przyjmowali do piątku godz 15 ! Jak długo ci ludzie będą się z nami bawić w kotka i myszkę? Co zrobili z Psem !!! Zapytam Dlaczego właścicielka kłamie ze dala ogłoszenie do Z Bytomskiego! Takiego NIE MA w redakcji nikt nic nie wie ! Dziś w nocy wracając z córka ze szpitala ,objechaliśmy cały Bytom od 1 do 2.30 w nocy,rozmawiałam z Policją nikt takiego psa nie widział ! Dziewczyny ja zaprzestaje poszukiwań bo to jak szukanie igły w stogu siana ! igły której prawdopodobniej tam nie ma ! Trzeba zapytać wlascicieli co zrobili z psem! Quote
Recommended Posts