Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

[quote name='amelka0']Przepraszm,że zmieniam temat,ale doberman wychudzony ze szczecińskiego schronu....nie ma go :-(:-([/quote]
Wybacz, wiem, że w Szczecińskim schronisku są trzy albo cztery psy:
dwie sunie i te są wysłane ale jeszcze nie wklejone (Maciek ma to zrobić dzisiaj) a o psie nie mam nic oprócz zdjęć. Nie mogę go tez znaleźc na stronie schroniska, a muszę cokolwiek napisac, żeby był na stronie. Jeśli cokolwiek wiesz: wiek, charakter, w skrócie to daj znać.

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karusiap']aaaa nie ma go na stronie...a ja myslalam,ze ze schroniska zniknal:oops:[/quote]
A może amelce chodziło o schron...:placz: Czy o to, że jego na stronie nie ma?

Posted

[quote name='aisaK']A może amelce chodziło o schron...:placz: Czy o to, że jego na stronie nie ma?[/quote]

Nie ma juz w schronie. Schron udziela info, ze zostal adoptowany.

Beata

Posted

To już dawno został adoptowany, zaraz po tym jak dostałam info przeszukałam stronę schronu szukając jego (wysłałam ci meil z zapytaniem-pamiętasz, Betko?)...
Żeby to tylko była adopcja!

Posted

[quote name='aisaK']To już dawno został adoptowany, zaraz po tym jak dostałam info przeszukałam stronę schronu szukając jego (wysłałam ci meil z zapytaniem-pamiętasz, Betko?)...
Żeby to tylko była adopcja![/quote]
Nie,ponoć został adoptowany przedwczoraj(ten wychudzony z oklapłymi uszami),23.07.07

Posted

Trzymac dzis o 16:00 kciuki za Karmi!!!

Sandra ja zabiera ze schronu z Gdynii i przywiezie do gabinetu weta w Gdansku.
Jak wroce to zaraz dam zanc co dzis wet powiedzial o stanie Karmii.
Beata

Posted

kolejna tragedia:

11-letnia sunia ADA

[B]""dziewczyny od dobków - prosze o pomoc!

[/B]na stronie: [B]Nadzieja dobermana - nie mogę nigdzie znaleźć maila[/B], żeby podesłać fotki koszalinskiej biedy.

11-letnia dobermanka, przyprowadzona do uśpienia przez właściciela
- w stanie fizycznym średnim ( kłopoty z chodzeniem, dysplazja), ale z charakteru - to cudo, a jak zobaczy kota, to... dobrze, ze ma kłopoty z chodzeniem :diabloti:

chciałabym ją podesłać na dobki, bo ...a nuż? - no i nie wiem, gdzie :shake:

a to [B]Ada:[/B]

[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/6807/ada4xj3ti5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dzodzo']kolejna tragedia:

11-letnia sunia ADA

[B]""dziewczyny od dobków - prosze o pomoc![/B][/quote]

Bidulka.....
Kto to napisal? Jakies namiary na ten schron.
Namiary z internetu - postaram sie tam zadzwonic.

[B]Koszalin - Schronisko dla Bezdomnych Zwierzat [/B]w dni robocze 9 - 17, w soboty, niedziele i święta 9 - 16 Koszalin, ul. Topolowa 3
Tel./fax: (94) 340-34-00

Beata

Posted

Pamietacie Korcie, co byla tyle u Olenki w goscinie?
Jutro jade sie z nia spotkac :multi: Foteczki bede oczywiscie.
Pan Zbyszek mowil, ze jest super, dogadauja sie bardzo dobrze.

Beata

Posted

[quote name='aisaK']Biedna Ada :(
Jak można tak na starość sunię zostawić...:([/quote]
bidulka,,,Karolka tez jeden wet chcial uspic (wiem ze teraz to byla wola wlasciciela) a teraz??Biega po ogrodzie i cieszy sie zyciem:)ale schron to tragedia dla niej,konieczny Dt!!!

trzymam kciuki za Karmi i Kore;)

Posted

Zobaczcie na wątek Ady:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76146[/URL]

Jak dla mnie to ona jest młodsza i strasznie wyeksploatowana !!!
Miała szczeniaki conajmniej raz do roku!Śmieć, a teraz ją wyrzucił!

Beatka-czekamy na fotki Koruni oraz trzymam kciuki za Karmunię!

Posted

No nie ludzie serc nie majaą,ciekawe jakby sie oni czuli wyrzuceni przez rodziny na starosc ,bo juz sa niepotrzebni,a tak w zyciu przeciez jest,zreszta zawsze mowie,ze los za to wszystko odplaca....................:angryy: Sami z babatem przygarnęlismy Nika ,a przeciez mamy tez ukochaną sunie dobcia,schorowana,ale przytulasna i za zadne skaby swiata nie oddalibysmy jej nigdzie,wiec dziwie sie ludziskom,jak moga oddawac swoich jedynych przyjaciol,prawdziwych ,takich na dobre i złe......

Posted

Borysek niestety traz nie pojedzie do Niemiec, ponieważ rodzina która chciała go wziąć ma dwa dobermany, a Borys raczej nie znagdza sie z innymi psami i jednak boją się go wziąć.
Jest inny domek na horyzoncie w Niemczech, ale trzeba go sprawdzić, dlatego jesli się to uda to Borysek pojedzie dopiero we wrześniu...

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jest potencjalny dom dla Karmi w Poznaniu, w centrum. Kto moglby się spotkac z tym Panstwem? Bardzo sympatyczni, mieli już dobermanke, chca Karmi mimo wieku i mimo nienajlepszej kondycji fizycznej.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jest tez chetny na Hektora z Rudy Slaskiej. Tez domek trzeba sprawdzic. Pan zaprasza w kazdej chwili.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE]
[FONT='Times New Roman']Beata[/FONT]