Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='daga_27']dla szczeniaczka mam dom od reki.[/quote]
Kasia , Daga pomiętajcie o domku pod Warszawą bo pani czeka na odpowiedz.
[COLOR=red]Dom Nero sprawdzony! Nero może jechać![/COLOR]
[COLOR=red]Kombinuje transport teraz! Kto pomoże od okilic Poznania do Jastrzenbie Zdrój lub do Wroclawia?[/COLOR]

Pan od Kory sie odezwał - ma popsuty samochód ale planuje przyjechac po Koruchne w tym tygodniu!

Szukamy transportu i kciuki trzymamy!

Posted

Pani z Warszawy bardzo chce tego szczeniaka, ale teraz to ja nie wiem co jej pisać :(
Dlaczego "moim" domkom zawsze musze odmawiać...:(
Pani ma ranczo, chciała psiaka młodego, żeby od początku ze zwierzakami był chowany, bo boi się nieporozumień a przy koniach i innych psach cięzko sobie na to pozwolić.

Co ja jej teraz powiem?:(

Posted

[quote name='aisaK']Pani z Warszawy bardzo chce tego szczeniaka, ale teraz to ja nie wiem co jej pisać :(
Dlaczego "moim" domkom zawsze musze odmawiać...:(
Pani ma ranczo, chciała psiaka młodego, żeby od początku ze zwierzakami był chowany, bo boi się nieporozumień a przy koniach i innych psach cięzko sobie na to pozwolić.

Co ja jej teraz powiem?:([/quote]

Dlaczego odmawiać? Bo ja o tej samej pani i pytam! Ona do mnie dzwoniła i mysle ze do was też! Morze i Daga ma tą samą pani Natalie na mysli. Bo to nie jest warszawa tylko pod Warszawą. Raczyborz. Dajmy jej suńke. Racia tam i koni i wyżelek i koty. Tam małej dobcze będzie bardzo bardzo fajnie. Daga odezwij sie. Ty masz tą samą panią w sprawie której do ciebie dzwoniłam czy inną?

Posted

Tutaj mieszkałaby Sarunia:
[URL]http://www.racibory.webpark.pl/[/URL]

oni chcieli bardzo młodego, bo maja sporo zwierzaków. Nie wiem czy przesądzone. Ale biła się przecież nie będę...

Posted

[quote name='aisaK']Pani z Warszawy bardzo chce tego szczeniaka, ale teraz to ja nie wiem co jej pisać :(
Co ja jej teraz powiem?:([/quote]

Kasia a Hektor? Ma ok 1.5 roku - nie nadaje sie?
Jesli bedzie trzeba stane na glowie aby sprawdzic jak reaguje na konie.
Beata

Posted

No to ile ludzi rozmawia z jedną osobą? Tak nie może być, że z jednym domkiem mówi po 3 osoby. Jeśli ktos pisze już to niech da znać, szkoda mojego czasu!

Posted

Beatko, wysłałam tez Hektorka i Ronię.
Zawsze wysyłam kilka psów. Dzwoniłam tez do niej, bo nie wiedziałam, że kilka osób rozmawia z jednym domkiem. W każdym razie wynikło teraz, że Daga ma ten sam domek co i ja. Super!

Posted

[quote name='karusiap']a moze inny grzeczny dobeczek,np Klarnecik??:cool3:choc wiem,ze mlody lepszy kontakt zlapie...ale to juz przesadzone gdzie pojdzie mloda?[/quote]
Karusiu Klarnecik - pies i tam jest wyzel, też pies i to starszy. Pani obawia się że w taką ilość zwierząt, to musi byc ktoś mlody, kto by się tam dorastał i wszedł w towarzystwo. I pies i koty i koni i dzieci na doroslego dobermana trudna sytuacja. Mogłabym powiedzic że Vika by sie nadawala (Viki nie oddaje!) ale Vika naprzykład panicznie boi się koni.

Posted

[quote name='aisaK']Beatko, wysłałam tez Hektorka i Ronię.
Zawsze wysyłam kilka psów. Dzwoniłam tez do niej, bo nie wiedziałam, że kilka osób rozmawia z jednym domkiem. W każdym razie wynikło teraz, że Daga ma ten sam domek co i ja. Super![/quote]

I ja mam ten sam domek ale pani dzwonila do mnie jakiś czas temu z zapytaniem o Korze. Powiedziałam że moja Korcza do innych zwierzaków nie nadaje sie. Nu gdzie Korcza w takie towarzystwo? Tam by dopiero rozkręczyła by się!!:diabloti: Nu i podałąm jej naszą strone! I teraz wszyscy mamy ten sam domek!:multi: Domek wydaje się przecudny. Szkoda by było jak by mała nie pojechała tam. Napiszcie na jej wątku!

Posted

[quote name='Vika_Bari']Kasia , Daga pomiętajcie o domku pod Warszawą bo pani czeka na odpowiedz.[/quote]
Olena- masz na mysli to ranczo i stadnine, tak?

[COLOR=red][quote name='Vika_Bari']Dom Nero sprawdzony! Nero może jechać![/COLOR]
[COLOR=red]Kombinuje transport teraz! Kto pomoże od okilic Poznania do Jastrzenbie Zdrój lub do Wroclawia?[/COLOR][/quote]

SUPER!!!! Na allegor ma juz 3 obserwujacych i licza wyswieteln rosnie bardzo szybko. Ale sciagne jak bedzie juz w nowym domku/

[quote name='Vika_Bari']Pan od Kory sie odezwał - ma popsuty samochód ale planuje przyjechac po Koruchne w tym tygodniu![/quote]

Ale wiesci! Rewelacja!

Beata

Posted

Ja jeszcze chciałam bardzo podziękować za pomoc w znalezieniu takiego super domku za granicą dla opolskiej Saby :multi:
No i bardzo dziękuję Niemcom za serce dla dobków ! było mi niezmiernie miło poznać Basię i Rene :-)

Posted

Dziewczyny, pamiętajcie o "moim" dobciu z Korabiewic:
[IMG]http://dajmudom.pl/adopcje_zdj/1228/10.jpg[/IMG]
[url]http://dajmudom.pl/futro.php?id=1228[/url]
Jutro wyjeżdżam na tydzień, postaram sie potem podjechać i zrobić fotki. W Korabiewicach są konie, więc Dudek na pewno je widuje. Na łańcuchu jest, żeby go inne młode psy-rezydenci nie "załatwili". Więcej nie wiem, niestety.
Pamiętajcie.

Posted

Pamiętamy :( O wszystkich pamiętamy :(
Dowiedz się jeszcze coś więcej o nim...
I lepsze fotki by sie przydały. Ludzie chcą zobaczyc psiaka.

Madziu-najważniejsze, żeby Sabunia była szczęsliwa!

Posted

Witam, urzekł mnie HEKTOR. Napisałam już maila do Pani Beaty i czekam na odpowiedź. Bardzo spodobał mi się ten dobek, więc postanowiłam i tutaj zgłosić chęć zaadoptowania go:). Pozostaje tylko pytanie, czy nadal szuka on domu... Przejrzałam forum i nie znalazłam żadnej wiadomości o nowym właścicielu. Jeżeli ktoś wie coś na ten temat, proszę o kontakt [email][email protected][/email] Jestem chętna zaopiekować się pieskiem. Tym bardziej, że jest on z Gdańskiego schroniska to mam ułatwioną sprawę :).
Pozdrawiam!

Posted

Już się z Panią skontaktowałam-meilowo. Teraz pewnie sprawę przejmie Beatka, mam nadzieję, że Hektor szybko znajdzie domek, to wspaniałe psisko!

Posted

[quote name='alicjaaa']Witam, urzekł mnie HEKTOR. Napisałam już maila do Pani Beaty i czekam na odpowiedź. Pozdrawiam![/quote]

Spalam o tej porze :-) Juz odpisalam, Hektor nadal czeka na ten jedyny dom.

Beata

Posted

Wszystkim zainteresowanym chciałabym napisać, że piesek pewnie będzie miał dom:). Fakt, mama reaguje na tę rasę psa dość sceptycznie, gdyż siostra ma psa i kota i bardzo często pies i kot zostają u nas na noc. Pojadę do schroniska i zobaczę Hektorka. Jeżeli będzie on łagodny, to nic nie stoi na przeszkodzie, żebym mogła go zaadoptować:).
Pozdrawiam!