Karilka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Daga - super! Kurcze, jak ja bym chciała jeszcze jednego dobermana:-(. Quote
Vika_Bari Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='daga_27']dla szczeniaczka mam dom od reki.[/quote] Kasia , Daga pomiętajcie o domku pod Warszawą bo pani czeka na odpowiedz. [COLOR=red]Dom Nero sprawdzony! Nero może jechać![/COLOR] [COLOR=red]Kombinuje transport teraz! Kto pomoże od okilic Poznania do Jastrzenbie Zdrój lub do Wroclawia?[/COLOR] Pan od Kory sie odezwał - ma popsuty samochód ale planuje przyjechac po Koruchne w tym tygodniu! Szukamy transportu i kciuki trzymamy! Quote
aisaK Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Pani z Warszawy bardzo chce tego szczeniaka, ale teraz to ja nie wiem co jej pisać :( Dlaczego "moim" domkom zawsze musze odmawiać...:( Pani ma ranczo, chciała psiaka młodego, żeby od początku ze zwierzakami był chowany, bo boi się nieporozumień a przy koniach i innych psach cięzko sobie na to pozwolić. Co ja jej teraz powiem?:( Quote
karusiap Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 a moze inny grzeczny dobeczek,np Klarnecik??:cool3:choc wiem,ze mlody lepszy kontakt zlapie...ale to juz przesadzone gdzie pojdzie mloda? Quote
Vika_Bari Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='aisaK']Pani z Warszawy bardzo chce tego szczeniaka, ale teraz to ja nie wiem co jej pisać :( Dlaczego "moim" domkom zawsze musze odmawiać...:( Pani ma ranczo, chciała psiaka młodego, żeby od początku ze zwierzakami był chowany, bo boi się nieporozumień a przy koniach i innych psach cięzko sobie na to pozwolić. Co ja jej teraz powiem?:([/quote] Dlaczego odmawiać? Bo ja o tej samej pani i pytam! Ona do mnie dzwoniła i mysle ze do was też! Morze i Daga ma tą samą pani Natalie na mysli. Bo to nie jest warszawa tylko pod Warszawą. Raczyborz. Dajmy jej suńke. Racia tam i koni i wyżelek i koty. Tam małej dobcze będzie bardzo bardzo fajnie. Daga odezwij sie. Ty masz tą samą panią w sprawie której do ciebie dzwoniłam czy inną? Quote
aisaK Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Tutaj mieszkałaby Sarunia: [URL]http://www.racibory.webpark.pl/[/URL] oni chcieli bardzo młodego, bo maja sporo zwierzaków. Nie wiem czy przesądzone. Ale biła się przecież nie będę... Quote
BeataJ Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='aisaK']Pani z Warszawy bardzo chce tego szczeniaka, ale teraz to ja nie wiem co jej pisać :( Co ja jej teraz powiem?:([/quote] Kasia a Hektor? Ma ok 1.5 roku - nie nadaje sie? Jesli bedzie trzeba stane na glowie aby sprawdzic jak reaguje na konie. Beata Quote
aisaK Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No to ile ludzi rozmawia z jedną osobą? Tak nie może być, że z jednym domkiem mówi po 3 osoby. Jeśli ktos pisze już to niech da znać, szkoda mojego czasu! Quote
aisaK Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Beatko, wysłałam tez Hektorka i Ronię. Zawsze wysyłam kilka psów. Dzwoniłam tez do niej, bo nie wiedziałam, że kilka osób rozmawia z jednym domkiem. W każdym razie wynikło teraz, że Daga ma ten sam domek co i ja. Super! Quote
Vika_Bari Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='karusiap']a moze inny grzeczny dobeczek,np Klarnecik??:cool3:choc wiem,ze mlody lepszy kontakt zlapie...ale to juz przesadzone gdzie pojdzie mloda?[/quote] Karusiu Klarnecik - pies i tam jest wyzel, też pies i to starszy. Pani obawia się że w taką ilość zwierząt, to musi byc ktoś mlody, kto by się tam dorastał i wszedł w towarzystwo. I pies i koty i koni i dzieci na doroslego dobermana trudna sytuacja. Mogłabym powiedzic że Vika by sie nadawala (Viki nie oddaje!) ale Vika naprzykład panicznie boi się koni. Quote
aisaK Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Daga, czy to ten sam domek? Na jej wątku też piszą, że dla jakiegoś pana z Poznania...ehhh...szczeniaki maja powodzenie ;) Quote
Vika_Bari Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='aisaK']Beatko, wysłałam tez Hektorka i Ronię. Zawsze wysyłam kilka psów. Dzwoniłam tez do niej, bo nie wiedziałam, że kilka osób rozmawia z jednym domkiem. W każdym razie wynikło teraz, że Daga ma ten sam domek co i ja. Super![/quote] I ja mam ten sam domek ale pani dzwonila do mnie jakiś czas temu z zapytaniem o Korze. Powiedziałam że moja Korcza do innych zwierzaków nie nadaje sie. Nu gdzie Korcza w takie towarzystwo? Tam by dopiero rozkręczyła by się!!:diabloti: Nu i podałąm jej naszą strone! I teraz wszyscy mamy ten sam domek!:multi: Domek wydaje się przecudny. Szkoda by było jak by mała nie pojechała tam. Napiszcie na jej wątku! Quote
BeataJ Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Daga na 100% nie pisze o domku w tej stadninie tylko o innym w Grodzisku Wielkopolskim. Tyle wiem z sms'ow :-) Beata Quote
BeataJ Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Vika_Bari']Kasia , Daga pomiętajcie o domku pod Warszawą bo pani czeka na odpowiedz.[/quote] Olena- masz na mysli to ranczo i stadnine, tak? [COLOR=red][quote name='Vika_Bari']Dom Nero sprawdzony! Nero może jechać![/COLOR] [COLOR=red]Kombinuje transport teraz! Kto pomoże od okilic Poznania do Jastrzenbie Zdrój lub do Wroclawia?[/COLOR][/quote] SUPER!!!! Na allegor ma juz 3 obserwujacych i licza wyswieteln rosnie bardzo szybko. Ale sciagne jak bedzie juz w nowym domku/ [quote name='Vika_Bari']Pan od Kory sie odezwał - ma popsuty samochód ale planuje przyjechac po Koruchne w tym tygodniu![/quote] Ale wiesci! Rewelacja! Beata Quote
Madziek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ja jeszcze chciałam bardzo podziękować za pomoc w znalezieniu takiego super domku za granicą dla opolskiej Saby :multi: No i bardzo dziękuję Niemcom za serce dla dobków ! było mi niezmiernie miło poznać Basię i Rene :-) Quote
zasadzkas Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dziewczyny, pamiętajcie o "moim" dobciu z Korabiewic: [IMG]http://dajmudom.pl/adopcje_zdj/1228/10.jpg[/IMG] [url]http://dajmudom.pl/futro.php?id=1228[/url] Jutro wyjeżdżam na tydzień, postaram sie potem podjechać i zrobić fotki. W Korabiewicach są konie, więc Dudek na pewno je widuje. Na łańcuchu jest, żeby go inne młode psy-rezydenci nie "załatwili". Więcej nie wiem, niestety. Pamiętajcie. Quote
aisaK Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Pamiętamy :( O wszystkich pamiętamy :( Dowiedz się jeszcze coś więcej o nim... I lepsze fotki by sie przydały. Ludzie chcą zobaczyc psiaka. Madziu-najważniejsze, żeby Sabunia była szczęsliwa! Quote
daga_27 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 moj domek milby byc u p. Patrycji z Grodziska Wielkop. i jest zdecydowany w 100%. Quote
alicjaaa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witam, urzekł mnie HEKTOR. Napisałam już maila do Pani Beaty i czekam na odpowiedź. Bardzo spodobał mi się ten dobek, więc postanowiłam i tutaj zgłosić chęć zaadoptowania go:). Pozostaje tylko pytanie, czy nadal szuka on domu... Przejrzałam forum i nie znalazłam żadnej wiadomości o nowym właścicielu. Jeżeli ktoś wie coś na ten temat, proszę o kontakt [email][email protected][/email] Jestem chętna zaopiekować się pieskiem. Tym bardziej, że jest on z Gdańskiego schroniska to mam ułatwioną sprawę :). Pozdrawiam! Quote
t_kasiek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Myślę, że ktoś napewno się do Ciebie Alicjo odezwie.... :) jeśli Hektor nie ma domku to byłoby fantastycznie jakby właśnie go znalazł :) Quote
Anashar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjo - Hektor nadal jest do adopcji. Myślę, że jak tylko dziewczyny się pojawią zaraz się z Tobą skontaktują :) Quote
aisaK Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Już się z Panią skontaktowałam-meilowo. Teraz pewnie sprawę przejmie Beatka, mam nadzieję, że Hektor szybko znajdzie domek, to wspaniałe psisko! Quote
BeataJ Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='alicjaaa']Witam, urzekł mnie HEKTOR. Napisałam już maila do Pani Beaty i czekam na odpowiedź. Pozdrawiam![/quote] Spalam o tej porze :-) Juz odpisalam, Hektor nadal czeka na ten jedyny dom. Beata Quote
alicjaaa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Wszystkim zainteresowanym chciałabym napisać, że piesek pewnie będzie miał dom:). Fakt, mama reaguje na tę rasę psa dość sceptycznie, gdyż siostra ma psa i kota i bardzo często pies i kot zostają u nas na noc. Pojadę do schroniska i zobaczę Hektorka. Jeżeli będzie on łagodny, to nic nie stoi na przeszkodzie, żebym mogła go zaadoptować:). Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts