anka11 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 sliczna jest ta sunka a ona jakas taka wieksza sie wydaje od Misi ? wspolczuje wymyslania imienia i to damskiego najgorsze co moze byc xD Quote
Bewarka Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Ma dłuższe łapy zdecydowanie, ale nie jest specjalnie większa. Zresztą Misia nie jest taka mała, do niedawna ważyła koło 9kg dopiero teraz schudła do 7,5, ale powoli wraca xD A weź, każdy co innego mówi :mdleje: Quote
Avaloth Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 (edited) A między jakimi się zastanawiacie? Bo domyślam się że Marysia to żarcik, prawda? xdd Edited July 29, 2012 by Avaloth Quote
anka11 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 krwawa mary :cool3: hahhaah [QUOTE]Ma dłuższe łapy zdecydowanie, ale nie jest specjalnie większa. Zresztą Misia nie jest taka mała, do niedawna ważyła koło 9kg dopiero teraz schudła do 7,5, ale powoli wraca xD[/QUOTE] no nie wiem dla mnie Misiak jest maly :lol: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='C&B']taka troche ruda Prada :D[/QUOTE] Tak, tak, tez o tym pomyslałam:) Piekna, nakrapiana Panienka:) [url]http://schroniskopsiepole.files.wordpress.com/2012/02/232-640x4271.jpg?w=428[/url] Pzdr. Quote
Bewarka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='Avaloth']A między jakimi się zastanawiacie? Bo domyślam się że Marysia to żarcik, prawda? xdd[/QUOTE] Ja na początku tez nie wiedziałam, ale na żarty się okazało :lol: Na 99% będzie Fanta. [quote name='anka11']krwawa mary :cool3: hahhaah no nie wiem dla mnie Misiak jest maly :lol:[/QUOTE]Uu fajnie brzmi :D ale jak wyżej- imie wybrane :D Pff, bo jesteś duża i masz dużego pieska, a ja...ja mam małego pieska :eviltong: [quote name='Asiaczek']Tak, tak, tez o tym pomyslałam:) Piekna, nakrapiana Panienka:) [URL]http://schroniskopsiepole.files.wordpress.com/2012/02/232-640x4271.jpg?w=428[/URL] Pzdr.[/QUOTE]A ja szczerze mówiąc wgl o tym zapomniałam, ale faktycznie te ciapki, kropki :D Może i piękna, ale jaka...dziwna :mdleje: matka na początku nie była zadowolona z psa, serio. Trochę ją uspokajałam, że się wszystkiego nauczy a charakter ma świetny, tylko jest takim debilkiem :lol: na początku myślałam, że jest głucha i niema, ton głosu nic jej nie 'mówił' ani nie szczekała nawet przy uciekającym kocie. Ale już kilka dni jest, powoli coś zaczyna kumać, nie muszę już tak dużo używać gestów i będzie coraz lepiej myślę. :D Quote
Onomato-Peja Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Fajowska. :) Gratuluje nowego domownika. ;) Quote
betty_labrador Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 czesc. przyszłam zobaczyc twoje cuda :loveu: koty sie świetnie wylegują :evil_lol: a nowa piesia cudna :D prawie jak ACD :D Quote
Bewarka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 [quote name='Pusiakowa']Ej, świetna jest! :loveu:[/QUOTE] [quote name='Onomato-Peja']Fajowska. :) Gratuluje nowego domownika. ;)[/QUOTE] Dzieki dziewczyny :buzi: [quote name='betty_labrador']czesc. przyszłam zobaczyc twoje cuda :loveu: koty sie świetnie wylegują :evil_lol: a nowa piesia cudna :D prawie jak ACD :D[/QUOTE]hej :) noo popacz, nie pomyślałam o tym, mam pomysł na nowy tytuł wątku :lol: Zdjęcia z (prawie) teraz, tylko takie wyszły jakoś xP [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg826/scaled.php?server=826&filename=fant1.jpg&res=landing[/IMG] Fanta rozmyśla a Misiak sie wtrynił :mad: [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg513/scaled.php?server=513&filename=fant2.jpg&res=landing[/IMG] Quote
Avaloth Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Fanta fajnie :) Ona sie na tych zdjęciach duża wydaje, zróbże jej zdjęcie z Misiakiem albo ludziem jakimś xd jak w ogóle sie dziewczyny dogadują, bez problemów? Quote
C&B Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 jaka ona śliczna :loveu: szkoda, ze nie biorę mojej na zlot, ładnie by się komponowały razem :evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 [quote name='Avaloth']Fanta fajnie :) Ona sie na tych zdjęciach duża wydaje, zróbże jej zdjęcie z Misiakiem albo ludziem jakimś xd jak w ogóle sie dziewczyny dogadują, bez problemów?[/QUOTE] Jak nie jutro to na zlocie zobaczysz :eviltong: Duża nie jest, co najwyżej średnia :) Ona prawie wszystkich kocha, gorzej Misia, bo jest zazdrosna, ale i tak do 16 jest ok. Potem wracają wszyscy do domu i znów "czepia się" o wszystko :lol: ale Fanta ma to gdzieś. [B]CeiBe[/B] no widzisz, błąd życia :diabloti: moja jest zdecydowanie mniejsza, ciekawe jak z charakterem. Możliwe, że tylko ciapki mają podobne... :lol: [SIZE=1]Po chwili: weeeź ją, będą mówili, że mama i dziecko :loveu:[/SIZE] Quote
anka11 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 ma taki waski ryjek wyglada jak ryjowka :evil_lol: ale jest spokojna czy jakis krejzol? Quote
C&B Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Bewarka'] [B]CeiBe[/B] no widzisz, błąd życia :diabloti: moja jest zdecydowanie mniejsza, ciekawe jak z charakterem. Możliwe, że tylko ciapki mają podobne... :lol: [SIZE=1]Po chwili: weeeź ją, będą mówili, że mama i dziecko :loveu:[/SIZE][/QUOTE] Nie wygląda na dużo mniejszą, Prada w sumie też duza nie jest :eviltong: Jak jest pojebana, a jednocześnie zajebista, to znaczy, ze charakter ma taki sam :grins: [SIZE=1]hahaha, no bo wiadomo, ze jak ta i ta w kropki to musi być rodzinka :diabloti:[/SIZE] Quote
Bewarka Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='anka11']ma taki waski ryjek wyglada jak ryjowka :evil_lol: ale jest spokojna czy jakis krejzol?[/QUOTE]Ona jest trochę natrętna czasem, ale jakoś specjalnie dużo z nią nie latam na spacery. Myślę, że jakby nie siedziała przez większość życia na łańcuchu a potem kawałek w kojcu schroniskowym to byłaby aktywniejsza, ale miała też inne zwyczaje. Zobaczymy jak się zmieni po mieszkaniu ze mną a potem sterylce ;) [quote name='C&B']Nie wygląda na dużo mniejszą, Prada w sumie też duza nie jest :eviltong: Jak jest pojebana, a jednocześnie zajebista, to znaczy, ze charakter ma taki sam :grins: [SIZE=1]hahaha, no bo wiadomo, ze jak ta i ta w kropki to musi być rodzinka :diabloti:[/SIZE][/QUOTE]Na zdjęciach wygląda na kawał psa, a ma może ze 12 kg xD Trudno mi ocenić, na zlocie może się zachowywać inaczej a poza tym to ja się będę z nią męczyć, więc dla was będzie słodziutka... :eviltong: Quote
C&B Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 12?! Bosz, moja ma 25 jak jest chuda, jak się zatuczy to koło 27 :evil_lol: to maleństwo z Fanty :loveu: Quote
Bewarka Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='C&B']12?! Bosz, moja ma 25 jak jest chuda, jak się zatuczy to koło 27 :evil_lol: to maleństwo z Fanty :loveu:[/QUOTE] Nie wiem czy dokładnie tyle, na niewprawione oko mówię :lol: na str schronu też ją widziałam, ale mama powiedziała, że za duża. A tu surprise xD Quote
zootechniczka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Śliczne umaszczenie ma Fanta:). Wydaje mi się że ona jest podobnego wzrostu co mój Kostek. On ma teraz 10 kg ale wcześniej 15 ważył i ma 41 cm w kłębie. Psiak na leżaco lub jesli zdjęcie jst robione od dołu zawsze będzie się większy wydawał. Mój też na niektórych zdjęciach wygląda na większego niż w rzeczywistości. Quote
Bewarka Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='zootechniczka']Śliczne umaszczenie ma Fanta:). Wydaje mi się że ona jest podobnego wzrostu co mój Kostek. On ma teraz 10 kg ale wcześniej 15 ważył i ma 41 cm w kłębie. Psiak na leżaco lub jesli zdjęcie jst robione od dołu zawsze będzie się większy wydawał. Mój też na niektórych zdjęciach wygląda na większego niż w rzeczywistości.[/QUOTE]Witam w galerii :) Śmieszna jest cała, na zdjęciach nie widać charakteru :lol: W sumie nie powinni się dużo różnić wzrostem, ale już sama nie wiem, może będą mieli inne sylwetki? Zobaczymy na zlocie :D Quote
Asiaczek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Piekny portret:) [url]http://desmond.imageshack.us/Himg513/scaled.php?server=513&filename=fant2.jpg&res=landing[/url] Pzdr. Quote
DomixX Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Gratuluję nowego domownika. Jest wspaniała :loveu: Miłego zlotowania ;) Quote
Bewarka Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Zawieszam galerię, nic tu po mnie...:( Obie moje kochane suczki są za TM w ciągu jednego roku, żyć się odechciewa. :( Nie pytajcie mnie co to, bo sama nie wiem, od końca czerwca lataliśmy do weta a ona odeszła w dzień, w którym wracałam ze zlotu. Tata powiedział, że żałuje, że jej nie uśpił, bo męczyła się całą noc. I tu kojarzy mi się Nika, która w sumie miała podobnie, takie same objawy, tylko szybciej, bo chorowała koło 2 tyg. ale można to wytłumaczyć jej wiekiem. Sądzę, że debilni sąsiedzi mają coś z tym wspólnego. Bo są debilami :shake: i narzekali na nie :roll: "Kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich wkoło" no nie Tepes? :-( [IMG]http://wd6.photoblog.pl/np3/201207/79/127315745.jpg[/IMG] Quote
Tepes Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [COLOR=#0000ff]Jak się wali to już wszystko...przykro mi kochana moja, ale musisz sie jakoś trzymać! No tak czasem by się przydało powyrzynać wszystkich wokoło...[/COLOR] [FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#ffffff][COLOR=#000000][FONT=arial][B]To tylko pies, tak mówisz tylko pies... a ja ci powiem że pies to często jest więcej niż człowiek on nie ma duszy, mówisz... popatrz jeszcze raz psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej ona się huśta na ogonie a kiedy się pożegnać trzeba i psu czas iść do psiego nieba to niedaleko pies wyrusza przecież przy tobie jest psie niebo z tobą zostanie jego dusza[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
DomixX Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Nie mogę uwierzyć. Tak mi przykro, nie wiem co powiedzieć :-( [*] Trzymaj się kochana! Quote
Recommended Posts