Gacka Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Ja przegladałm ten kalenedzarz ale mi sie nie podobał to go nie kupiłam HEY mam pomysł dogomaniacczki moze zrobimy nasz CORGOWY kalendzarz???Co Wy na to?? Quote
nice_girl Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Hania, A masz dostęp do osoby, która mogłaby takie cosik zrobic? :D Quote
majap Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Ja jestem za, tylko nie za bardzo rozumiem - zostalby ulozony z naszych zdjec i wydrukowany i co dalej? Quote
anetta Posted October 2, 2004 Posted October 2, 2004 A ja nie moge sie powstrzymac i skrobne tu pare przechwalanek :oops: :wink: Otoz, wczoraj bylam na wernisazu poswieconym rasie corgi. Byla niewialka wystawa ze zbiorow hodowcow (Panstwo Redliccy byli ) i wlascicieli corgi pembrok i cardigan :D :B-fly: Bylo losowanie wspanialej koszulki Karoki (na wystawach czasami mozna ich spotkac, produkuja piekne T-shirt) i 5 slicznych kart z wizerunkiem corgi. Taki sam wizerunek jaki byl na tej koszulce. Najlepsze jest to ze wygralam jedna z tych pieciu kart :o :angel: :D wspaniala jest. Nie bylo by w tym nic dziwnego ze dwie osoby z kanapy ktore siedzialy razem ze mna rowniez zostaly wylosowane :o :D Nasza kanapa okazala sie szczesliwa :lol: I na koniec chcialam wam powiedziec ze moim kompanem do agility zostal cardigan :angel: :drinking: Quote
nice_girl Posted October 2, 2004 Posted October 2, 2004 Anetta, Gratulacje :) :) :) :) :) :) :) Co to za cardi? :D Quote
nice_girl Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Masajek 8) Juz wiesz? :lol: Już wiem :wink: Jak Ci sie z nim współpracuje? :) Quote
nice_girl Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 Hanuś, Mam nadzieje, ze się nie obrażisz, kiedy wstawię tutaj link do zdjecia Gacka: http://www.hundund.de/rassen/foto.php?img=14863&r=248 Ale dla mnie tak wygląda idealny cardiś :D Quote
iza_szumielewicz Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Ja na corgach jestem rzadkim gościem, ape polecam wam stronę Magdy: www.uszaki.webpark.pl (ta Foka z kalendarza to jej sunia; niedawno się oszczeniła - Magda ma jeszcze jednego piesia i jedną sunię) Quote
nice_girl Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Ja na corgach jestem rzadkim gościem, ape polecam wam stronę Magdy:www.uszaki.webpark.pl (ta Foka z kalendarza to jej sunia; niedawno się oszczeniła - Magda ma jeszcze jednego piesia i jedną sunię) Tę stronę często odwiedzam i bardzo ją lubię. :D Maja Co tam u Olisi? ;) Słyszałam, że już jest po nocy poślubnej 8) :lol: Quote
Cardi Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 No jak juz wymieniamy sie linkami to ja podam adres swojej http://gauchokennel.w.interia.pl i zachecam do wpisywania sie do księgi:D:D Pytasz o Maje??Zajrzyj na jej stronke http://lisiepysie.republika.pl a inne corgowe linki do zaprzyjaznionych hodwli mozna znalezc u nas na stronce w friends:D:D Zapraszam!!! Quote
nice_girl Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Maja, śliczna strona!!! Z niecierpliwościa czekam na kolejne działy.:) Quote
Cardi Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 nom ja tez czekam z niecierpliwoscia!!! Justys a powiedz masz nowe fotki KLIO?? Jak tak to juz tu wstawiaj!! A wogole to jakie woliie pembki( bo w cardi nie ma wyboru :) Z czy bez ogona?? :D Quote
nice_girl Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Nie mam nowych zdjęć. :( Ale jak spadnie jeszcze trochę śniegu i zrobi się bardziej malowniczo w lesie, to na pewno wybierzemy się na sesję zdjeciową :D :wink: Quote
nice_girl Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Ja oczywiście długie :D Pewnie dlatego, że jestem przyzwyczajona do takiego widoku corgiego. Poza tym one mają takie śliczne lisie kity. Moja Klio ma podobnie jak Twoja Ojaleczka śniady ogon. :D Quote
Cardi Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 a mi sie bardziej podobaja te bezogoniaste:D:D Wtedy maja takie sliczny ksztalt zadu. Sa bardzije zwarte a pem ma byc zwarty a ogon wydluza. A cardi ma miec dlugi grzbiet to ogon to jeszcze bardzij wydluza i tam jest ok. Poza tym wiele pemow nosi brzydko ogony bo jak szpic a nie na dole :roll: Quote
nice_girl Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 a mi sie bardziej podobaja te bezogoniaste:D:D Wtedy maja takie sliczny ksztalt zadu. Sa bardzije zwarte a pem ma byc zwarty a ogon wydluza. A cardi ma miec dlugi grzbiet to ogon to jeszcze bardzij wydluza i tam jest ok.Poza tym wiele pemow nosi brzydko ogony bo jak szpic a nie na dole :roll: Fakt, niektóre corgi noszą aż za bardzo wysoko te ogony. W sumie Borys tak nosi ogon, co mi się nie podoba, Milord zreszta podobnie, a u mojej Klio az tak źle nie jest. :D Ale te lisie kity mają swój urok. :wink: Quote
Lukusia Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Co? Welsh corgie to jest moja ulubiona rasa psa. 8) Szczególnie pembroki! :D Są takie śliczne, takie liczne, tak czystej krwi (by EPEE_ ;) )! Zawsze mażyłam o corgie! Jak wygramy w totka parę milionów to mi kupi corgie. :D Mam nadzieję, że ta chwila szybko nastąpi 8) Quote
Cardi Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 a pewnie pewnie! corgusie sa swietne!! Zarowno pembroczki jak i cardiganki;);) Chociaz majac obie rasy powiem ze sa zupelnie inne ale rownie wspaniale;) Jesli szukasz typowego owczarka wybierz cardigana jesli szukasz psa bardzije z charakterkiem szpica wybierz pembroczka;);) DO wyboru do koloru;);)A tak wogole to nice girl i reszta cos upadl ten nasz temat!!! Musimy tu czesciej pisac!!!!Dziewczyny i Chlopaki!! Piszcie!!! Quote
Lukusia Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 No wiem... Mama chce yorka, ale już ja ją potorturuję na corgaska :evilbat: Hehe :wink: Quote
Nitencja Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Nice gril sliczne maluchy :) Dziekuje za slowa otuchy na temat porodu :) U nas tez wszystko pierwszy raz Serdecznie pozdrawiam i mizianka dla Twojego rudzielca :) Quote
nice_girl Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Nitencja, Dzięki za miłe słowa! Trzymam kciuki, żeby u Was wszystko poszło bezproblemowo. Pamiętam swoje obawy i stres. Bardziej się chyba denerwowałam niż gdybym to ja sama miała rodzić. :) Znajomych ciągle zamęczałam niemalże oczywistymi pytaniami. Jednak nie było tak źle, wszystko poszło wręcz fantastycznie. :) Quote
Dominika1987 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Jakie te małe corgisie są cudowne. Takie słodkie klusie:loveu: Quote
Katerinas Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [B]Justynka[/B] Jak tam maluszki? boszz... są tak piękne, piękne :loveu: :loveu: ... że aż mnie ściska w serduszku ... :sadCyber: Quote
Recommended Posts