Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja przegladałm ten kalenedzarz ale mi sie nie podobał to go nie kupiłam HEY mam pomysł dogomaniacczki moze zrobimy nasz CORGOWY kalendzarz???Co Wy na to??

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja nie moge sie powstrzymac i skrobne tu pare przechwalanek :oops: :wink:

Otoz, wczoraj bylam na wernisazu poswieconym rasie corgi. Byla niewialka wystawa ze zbiorow hodowcow (Panstwo Redliccy byli ) i wlascicieli corgi pembrok i cardigan :D :B-fly: Bylo losowanie wspanialej koszulki Karoki (na wystawach czasami mozna ich spotkac, produkuja piekne T-shirt) i 5 slicznych kart z wizerunkiem corgi. Taki sam wizerunek jaki byl na tej koszulce.

AJ_143.jpg

Najlepsze jest to ze wygralam jedna z tych pieciu kart :o :angel: :D wspaniala jest. Nie bylo by w tym nic dziwnego ze dwie osoby z kanapy ktore siedzialy razem ze mna rowniez zostaly wylosowane :o :D Nasza kanapa okazala sie szczesliwa :lol:

I na koniec chcialam wam powiedziec ze moim kompanem do agility zostal cardigan :angel: :drinking:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
Ja na corgach jestem rzadkim gościem, ape polecam wam stronę Magdy:

www.uszaki.webpark.pl (ta Foka z kalendarza to jej sunia; niedawno się oszczeniła - Magda ma jeszcze jednego piesia i jedną sunię)

Tę stronę często odwiedzam i bardzo ją lubię. :D

Maja

Co tam u Olisi? ;) Słyszałam, że już jest po nocy poślubnej 8) :lol:

• 2 weeks later...
Posted

nom ja tez czekam z niecierpliwoscia!!!

Justys a powiedz masz nowe fotki KLIO?? Jak tak to juz tu wstawiaj!!

A wogole to jakie woliie pembki( bo w cardi nie ma wyboru :) Z czy bez ogona?? :D

Posted

Ja oczywiście długie :D Pewnie dlatego, że jestem przyzwyczajona do takiego widoku corgiego. Poza tym one mają takie śliczne lisie kity. Moja Klio ma podobnie jak Twoja Ojaleczka śniady ogon. :D

Posted

a mi sie bardziej podobaja te bezogoniaste:D:D Wtedy maja takie sliczny ksztalt zadu. Sa bardzije zwarte a pem ma byc zwarty a ogon wydluza. A cardi ma miec dlugi grzbiet to ogon to jeszcze bardzij wydluza i tam jest ok.

Poza tym wiele pemow nosi brzydko ogony bo jak szpic a nie na dole :roll:

• 2 weeks later...
Posted
a mi sie bardziej podobaja te bezogoniaste:D:D Wtedy maja takie sliczny ksztalt zadu. Sa bardzije zwarte a pem ma byc zwarty a ogon wydluza. A cardi ma miec dlugi grzbiet to ogon to jeszcze bardzij wydluza i tam jest ok.

Poza tym wiele pemow nosi brzydko ogony bo jak szpic a nie na dole :roll:

Fakt, niektóre corgi noszą aż za bardzo wysoko te ogony. W sumie Borys tak nosi ogon, co mi się nie podoba, Milord zreszta podobnie, a u mojej Klio az tak źle nie jest. :D Ale te lisie kity mają swój urok. :wink:

• 5 months later...
Posted

Co?
Welsh corgie to jest moja ulubiona rasa psa. 8) Szczególnie pembroki! :D Są takie śliczne, takie liczne, tak czystej krwi (by EPEE_ ;) )! Zawsze mażyłam o corgie! Jak wygramy w totka parę milionów to mi kupi corgie. :D Mam nadzieję, że ta chwila szybko nastąpi 8)

Posted

a pewnie pewnie! corgusie sa swietne!! Zarowno pembroczki jak i cardiganki;);) Chociaz majac obie rasy powiem ze sa zupelnie inne ale rownie wspaniale;) Jesli szukasz typowego owczarka wybierz cardigana jesli szukasz psa bardzije z charakterkiem szpica wybierz pembroczka;);) DO wyboru do koloru;);)A tak wogole to nice girl i reszta cos upadl ten nasz temat!!! Musimy tu czesciej pisac!!!!Dziewczyny i Chlopaki!! Piszcie!!!

• 1 year later...
Posted

Nitencja,

Dzięki za miłe słowa! Trzymam kciuki, żeby u Was wszystko poszło bezproblemowo.
Pamiętam swoje obawy i stres. Bardziej się chyba denerwowałam niż gdybym to ja sama miała rodzić. :) Znajomych ciągle zamęczałam niemalże oczywistymi pytaniami. Jednak nie było tak źle, wszystko poszło wręcz fantastycznie. :)

• 1 month later...