Chiko Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 juz dawno wstawilem ten filmik na moja stronke ale myslalem ze nie chodzi, ale dzisiaj Jahu11 wszedl na nia i okazalo sie ze jednak chodzi wiec jak chcecie sobie popatrzec to prosze bardzo http://gregoriodemarco.republika.pl/Omnie.htm nie wiem jak glugo sie wgrywa na kompa na pewno chodzi jak ktos ma zainstalowanego quick time'a ale mozecie go sprobowac odpalic bez niego na filmiku jest tylko pokazane jak Giha wsadza caly leb pod wode szukajac kamieni ale mozecie mi uwierzyc ze w trakcie plywania potrafi cala zanurkowac ale niestety nie udalo mi sie tego jeszcze nagrac, moze kiedys Quote
Tagir Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Potwierdzam!!! Suczka Chiko jest boska w tym nurkowaniu !!!:) Znajomi jakis czas temu pokazali mi takze filmik z nagranym AST'em i on rówiez switnie nurkował.Czyzby AST były specami od podwodnych zabaw??:) Moje bulinki uwielbiaja wodę ale zadna nie nurkuje! :lol: Quote
bazyli Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Super nurkuje, moznaby godzinami przygladać sie jej popisom. Moj bullek niechetnie wchodzi do wody, to zalezy od jego nastroju i chwili :). Ostatnio wylawial patyki z dna ale tylko na plytkiej wodzi i to z duza ostroznoscia. Potem prychal i kichal :) :) :) :) Quote
Kati Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Mój pies też wsadza całą głowę pod wodę za kamoeniami, ale w całości nurkuje tylko przez przypadek (nie jest dobrym pływakiem i często sie zatapie). Quote
bartek_yo Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 hehe swietny filmik, mialem okazje juz pare razy zobaczyc cos takiego, mam pytanie, czym to kamerowales :) ? Quote
bull4fun Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 zgłoś ją do teleexpresu!! tak jak tego bullka co mówił "mama". Margolcia boi się wody bo jak była mała to lód się pod nią załamał jak biegła do kaczek i od tej pory jak nie musi to nie wchodzi, a jak juz wejdzie to ma bardzo niepwena minę (bo nie obejmuje swoim rozumkiem dużego akwenu jakim jest np. jezioro), pływac też chyba nie umie. za to moja śp. jamniczka nurkowała, za kamieniami właśnie i choć była nieduża to wyciagała prawdziwe kamienicha i układała je sobie na ganku i liczyła dotykając każdego nochalkiem... :P Quote
netka Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Super piechul :D Moja bokserka terz tak nurkuje,albo jak płynie po aport i akurat aport pływa ponizej powiezchni wody to ona daje nura pod wode i go prubuje pochwycić i wraca zadowolona :D Ma osiem miesiecy i lubi pływać.Potrafiła nawet wskoczyc do wody z takiej prowizorycznej trampoliny,niskiej.A 8) le to smiesznie wygladało Quote
tufi Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Ekstra psiak! Super filmik! A moze ten pies ma w genach jakies labedzie czy cos? 8) :lol: Quote
isa Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Bullterrier mego chłopaka też nurkuje. Nie wychodziłby z wody gdyby mógł. Zobaczy tylko wode i leci by dać nura :D Quote
isa Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Bullterrier mego chłopaka też nurkuje. Nie wychodziłby z wody gdyby mógł. Zobaczy tylko wode i leci by dać nura :D Quote
Chiko Posted October 8, 2004 Author Posted October 8, 2004 hehe swietny filmik, mialem okazje juz pare razy zobaczyc cos takiego, mam pytanie, czym to kamerowales :) ? aparatem cyfrowym z mozliwoscia nagrywania filmow, fajna sprawa polecam kazdemu na zaopatrzenie sie w takie cacko nie podaje tutaj nazwy i modelu bo zaraz by mnie posądzono o reklame :D moze w takim razie zrobimy jakies zawody w nurkowaniu beztlenowym psow hihi skoro nasze pocieszy sie tak niezle spisuja w wodzie proponuje wiec nastepna buliade gdzies nad woda :D Quote
tufi Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 proponuje wiec nastepna buliade gdzies nad woda :D Przeciez w Zaniemyslu jest taaaakie piekne jeziorko - niejeden bullowaty skorzystal z kapieli :D Quote
staff-ka Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 I tez niejeden bullowaty ma filmik z nurkowania , i tez z jeziorka w Zaniemyslu :wink: SULA - REWELACJA :D :D Quote
Chiko Posted October 9, 2004 Author Posted October 9, 2004 no to nie wiem na co czekacie wstawiac filmiki na pewnio chetnie wszyscy poogladaja :D Quote
bartek_yo Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 aparatem cyfrowym z mozliwoscia nagrywania filmow, fajna sprawa polecam kazdemu na zaopatrzenie sie w takie cacko nie podaje tutaj nazwy i modelu bo zaraz by mnie posądzono o reklame tak sie domyslilem :wink: bo jakosc jest naprawwde swietna :D moglbys mi na priv podac nazwe aparatu i model ?? prosba :) a kiedy zdjecia beda ?? chyba ze juz sa a ja przegapilem :roll: Quote
Chiko Posted October 10, 2004 Author Posted October 10, 2004 kurcze mialem teraz troche na glowie i znowu odwloklem wstawienie zdjec ale postaram sie wstawic troche albo dzisiaj wieczorem albo w ciagu tygodnia Quote
azja Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Witam, Naszą Arke nazwałabym psem brodząco-nurkującym :) Przez całe minione wakacje kiedy tylko mogła siedziała w zatoce (od czego w rezultacie nabawiła się z resztą jakiś paskudnych krost). Pływaniem stricte to ona sie nie przemęcza.... Cały czas brodzi, wkłada cały łeb pod wode i szuka skarbów :) Radoche ma przy tym nieprzeciętną a jedną z ulubionych wodnych zabaw jest stawanie na tylnich łapach a następnie spadania z impetem na cztery..a po co? bo można łapać do pyska spadające krople oczywiście :lol: Ma to chyba po nieżyjącej już mamie która była wytrawnym pływakiem a także nurkiem.. i to powiedziałabym 'głębinowym' bo potrafiła zejść na 2 metry żeby wyłowić swój skarb :D Jakoś zatęskniłam za latem.... Pozdrawiam Asia Quote
Chiko Posted October 10, 2004 Author Posted October 10, 2004 ciekawe czy inne rasy niz bullowate tez przejawiaja takie umiejetnosci plywackie bo widze ze sporo bullowatych tak szaleje za woda Quote
Patka Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Moja AST prosze o powagę :) nie umie pływac i swietnie zastępuje to brodzeniem i nurkowaniem - wlazi do wody az ja zakrywa, wyławia to co chce i wraca w podskokach na brzeg. :D uwielbia wode, ale tylko brodzenie wszelkie metody nauczenia jej pływania zawiodły wszyscy sie dziwią ale i są zdumieni widząc jak nurkuje cała głowa pod wode oczy otwarte super widok :D pozdro P&L Quote
wind34 Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Max, zauroczony kolegą seterem nurkował w czasie wakacji w poszukiwaniu kamieni i "smakowitych" pędów czcinek. Pływać pływa, ale najchętniej brodzi dbając o to by nie zamoczyć klejnotów rodzinnych Quote
Recommended Posts