Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa i zwierzaki']Bardzo Was prosze o pomoc, to sa szczegóły [URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157754&start=15[/URL][/QUOTE]

Przeczytalam ten temat - nie ma nic na potwierdzenie tego o czym pisze ta dziewczyna....przepraszam, ale zyjemy w czasach nciagaczy i zanim zokolwiek wplace to chce wiedziec, ze pomagam....czy jakies dokumenty - skany rachunkow z kliniki - są ?

Posted

[quote name='Ritmusia']Przeczytalam ten temat - nie ma nic na potwierdzenie tego o czym pisze ta dziewczyna....przepraszam, ale zyjemy w czasach nciagaczy i zanim zokolwiek wplace to chce wiedziec, ze pomagam....czy jakies dokumenty - skany rachunkow z kliniki - są ?[/QUOTE]
Jeśli chcesz pomóc , a masz wątpliwości to napisz do niej , to nic nie kosztuje ...

Posted

[quote name='Justa i zwierzaki']Jeśli chcesz pomóc , a masz wątpliwości to napisz do niej , to nic nie kosztuje ...[/QUOTE]

Nie obraz sie, alr to jakby Ona prosio o pomoc , wiec powinna pzrzedstawic dokumenty na potwierdzenie wiarygodnosci....

WIesz ja rozumiem, ze ktos moze byc w ciezkiej sytuacji, bo 4 lata temu ja pisalam podobne blagalne posty walczac o swoja sunie.....i szczerze - od razu wszystkie dokumenty, kwity potwierdzenia wplat na konto - wklejalam na bloga mojej suni....nie czekaam, az ludzie sami beda o to prosic.....

Posted

Proszę jeśli możesz udostępnij ten link to wydarzenie które jest poświęcone mojemu psu rasy Amstaff o imieniu Gretta która walczy o życie po bardzo ciężkiej operacji [URL]https://www.facebook.com/events/455959891191251/?source=1[/URL] nie jest to żaden spam ani wirus pochodzący ze strony facebook nie jest to tez żadne oszustwo opcja udostępnienia jest dostępna po kliknięciu w ikonę ustawień która znajduje się pod zdjęciem wydarzenia. Dziękuje serdecznie.

Posted

[h=5]Przepraszam jeśli nie piszę nie informuję co słychać u Gretty lub jeśli nie odpisuję na wiadomości, nie oznacza to że nie interesuję się wydarzeniem... Wynika to z braku czasu na cokolwiek gdyż Gretta wymaga całodobowej opieki, kroplówek, wymian opatrunków, zastrzyków i wielu innych czynności pielegnacyjnych, do tego dochodzą jeszcze inne zmartwienia i na pisanie brakuje już czasu.

Jesteśmy dzisiaj po wizycie kontrolnej u Dr Jacka, wyniki są odrobinę lepsze co oznacza że moja kochana mordeczka dzielnie walczy... Pojawił się dosyć sporawy wyciek miejscowy płynów z rany ( są to płyny nie groźne bezwonne jasno różowe ) Mam nadzieję że do poniedziałku ta sytuacja unormuję się, jest to wynikiem niskiego poziomu białek w organizmie ( który sukcesywnie jest uzupełniany dożylnie ale wiadomo że to nie to samo co białka zawarte w jedzonku które być może zostanie wprowadzone w nadchodzącym tygodniu pod warunkiem że "próba wody" zakończy się pomyślnie...

Trzymajcie kciuki za Dusie (tak najczęściej zwracamy się do niej zdrobniale) równie mocno jak ja. Pamiętajcie że Wasza pomoc jest w tej chwili bezcenna i nieoceniona.

Zachęcam mocno do zakupu cegiełek[/h]