michal-doberman Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Polecam dość obszerny artykuł: szkolenie doga argentyńskiego tresura doga argentyńskiego - od czego zacząć wychowanie szczeniaka doga - najważniejsze sprawy agresja u doga Szkolenie doga argentyńskiego wbrew wielu innym opiniom powinno się przeprowadzać z dużą dawką cierpliwości i z łagodnością oraz spokojem - przeczytaj: jak szkolić doga argentyńskiego Quote
justus.considine Posted December 21, 2021 Posted December 21, 2021 Ja od niedawna jestem w posiadaniu pieska ze schroniska. Póki co, jest jeszcze nie do końca ufny, ale kiedy już uda nam się całkowicie zdobyć jego zaufanie chciałabym móc zacząć szkolenie psa. Zastanawiałam się nad wysłaniem go do jakieś specjalnej szkoły, ale teraz nie jestem tego pewna. Nie chcę go narażać na niepotrzebny stres. Myślicie że dałabym radę z domową tresurą? Znalazłam nawet taki artykuł https://www.petmex.pl/domowa-tresura-o-czym-powinienes-pamietac.html ze wszelkimi wskazówkami. Co sądzicie? Ktoś z was próbował jakiejś metody, która przyniosła efekty? Quote
Recommended Posts